VEGHETORII PAMANTULUI - Ondine, Nimfe, Silfi,Zane, Gnomi, Elfi, Salamandre, Dragoni

VEGHETORII PAMANTULUI

Ondine, Nimfe, Silfi,Zane, Gnomi, Elfi, Salamandre, Dragoni

 
 

Prezentele Device din Irlanda

Irlanda prezinta interfaţa cea mai tangibilă cu formele de viaţă numite Elementali , decât orice alt loc, pe care l-am examinat pana acum. Charles Leadbeater - UKTheosophic Society 1913

Irlanda şi Regatul Zanelor

Credinţa în existenţa de Zâne, Elfi si Gnomi a apărut cel mai proeminent în scrierile din perioada medievala si in folclorul din Europa de Vest.

Multe canale notabile, cum ar fi Edgar Cayce, Jane Roberts (Seth material), Charles Leadbeater (Societatea Teozofică) a vorbit de existenta Regatului Devas-ilor (FAE sau ZANE). Gaia si Metatron, de asemenea, au vorbit pe acest subiect.

Fiinţe elementale sunt a 4-a Dimensiune a Naturii. Ceea ce noi numim o zână este de fapt un elemental al aerului. Ei iau acest aspect doar pentru a fi recunoscute de acei oameni care au clarviziune. Ele vibreaza la o rata mult mai mare decât noi si nu le putem vedea. Ele sunt invizibile pentru ochii majorităţii fiinţelor din a treia dimensiune. Atunci când Pământul va începe ascensiunea lui în dimensiunea  5-12 mulţi vor avea posibilitatea de a vedea şi de a comunica cu aceste entităţi iubitoare. Anumite brese de energie, cum ar fi cele găsite în Irlanda, sunt deja active şi într-adevăr, au fost active deja de o perioada lunga de timp. Ascensiunea  va consolida şi mai mult spectrul unic de lumina s aspectele dimensiunilor paralele şi va amplifica energiile multidimensionale, cum sunt cele existente acum in Irlanda.

 
Elementalii
Elementalii sunt entităţi spirituale de o altă dimensiune, care trudesc neobosit si nevazuti de majoritatea dintre noi în a treia dimensiune. Ei au grija de regnul vegetal pentru dezvoltarea tuturor speciilor de plante care primavara prind viaţă de la Mama Pământ. Aşa cum corpul uman poseda energia de iubire şi de lumină vitala de natura spirituală, in mod similar formele de viata neînsufleţite de un fel sau altul isi au propria lor existenta si crestere spirituala pe această planetă numită Pământ. De exemplu, cristalul de cuarţ creşte încet, adânc în pământ multe milioane de ani. Această creştere este alimentată de o conştiinţă iubitoare de natură elementala.
Elementalii sunt o forme de viaţă din a patra dimensiune si sunt aspecte ale unuia din cele patru elemente de baza ale Naturii: foc, pământ, aer şi apă. Elementalii de pamant sunt cei care asistă regnului vegetal şi regnul mineral.
Elementalii sunt Ondine, Nimfe sau Sprite ale Regatului Apei, Gnomii sunt din Regatul Pământului, Silfii sunt ai Regatului Aerului şi Salamandrele şi Dragonii din Regatul de Foc. Silfii de aer, uneori, se arată oamenilor în forma de creaturi mici cu aripi pe care le numim zane. Ei au de multe ori "par" pentru oameni în această formă, în scopul de a fi recunoscuti, dar în realitate ele sunt sfere de lumina de natura plasmia bio-electrica.

Zanele

Cartea lui Charles Leadbeater, partea ascunsa a obiectelor (1913) a descris spiritele naturii, inclusiv gnomi, zane, elfi, silfi şi a dedicat un capitol întreg energiilor lor si naturii lor.
Leadbeater mege mai departe şi spune că anumite părţi ale lumii au un tip oarecum diferit de elementali. El a mai spus că a constatat  ca spectrul energetic  din anumite zone determina numarul de elementali din zona, precum şi capacitatea de a ii vedea. El a menţionat că anumite zone din Marea Britanie şi Irlanda sunt printre cele mai bogate în energii de acest gen.
Leadbeater a exprimat faptul că in Irlanda, mai mult decât in orice alta zona pe care el l-a studiat-o, a intalnit cea mai mare varietate de elementali şi cel mai mare numar de elementali  şi că cei din Irlanda au fost mult mai dispuşi să interacţioneze cu oamenii. Tocmai de aceea exista atat de mult folclor despre Devasi în Irlanda.
 
Există într-adevăr foarte multi elementali fără vârstă care locuiesc pe dealurile verzi şi în văile râurilor din Irlanda. Regatul Devic din Irlanda este mai tangibil, mai aievea, decât în ​​alte locuri ale planetei.
Am experimentat acest lucru din prima mana intr-o excursie în Irlanda câţiva ani în urmă. Am văzut literalmente albastru-verde sfere transparente care conţin zanele vizibile în mai multe locaţii, inclusiv Ring of Kerry, Killarney National Park şi Michael Skellig. A fost destul de uimitor, un eveniment neaşteptat şi încântător. Am "văzut" Devisi si în alte locaţii, inclusiv Arkansas, Anglia, Brazilia, Canada şi Scoţia, acestea au fost relativ scurte licăriri care nu au durat destul de mult pentru a oferi certitudinea că am văzut cu adevărat ceea ce am simtit. În Irlanda, de elementalii nu apar şi dispar într-un fulger rapid, am fost în stare sa ii vad până la 30 de minute pe Skellig, înainte de a se estompa înapoi în transparenţă totală.
Edgar Cayce a explicat Regatului Devic, ca fiind unul foarte real, o forma de constiinta naturii, legate directsi legate de la elementele de aer, apă, pământ şi foc. În timp ce Anne şi eu am vazut pentru aproximativ 10 minute Devasi în Trossachs din vestul Scoţiei, în 1982, nu am experimentat ceva de o claritate vizuală asemanatoare de atunci, până la vizita in Irlanda. Şi ceea ce am vazut la Skellig Michael a fost pur şi simplu uimitor. Literalmente zeci de orbs -  zane si elfi au zburat prin grădinile de flori şi piscinele din zona. Zanele în mai multe cazuri, par să fie conştienţi de mine, si în special au fost atrase de un cristal pe care il purtam si pe care l-am pus pe iarba. Două zane apărut deasupra cristalului şi au emanat o energie încântătoare care ma făcut să râd, instantaneu.
 
In Irlanda marea deosebire este ca se poate efectiv comunica cu aceste fiinte la nivel constient.

Există cu siguranţă o combinaţie unică de energii telurice şi aliniamente Cosmice acolo, care permit deschiderea spirituala şi tangibilitatea lucidă a dimensiunilor paralele, Insula de Smarald.

 
James Tyberonn

In Irlanda exista un "cocktail" unic de energii si anomalii de gravitatie, forta magnetica, energii telurice şi amestecuri de Mineralogie rare. Acestea se combină simbiotic, pentru a permite o vizibilitate foarte lucida a intregului spectru vibrational ce contine viaţă. Exista mai multe feluri de Devisi, în Irlanda, care nu apar în altă parte, acestea includ Gnomii ca elementalii locali menţionati ca Lepricani, precum si  "White Unicorn" – Unicornul Alb, raportat de multe ori în mitologie. Zanele exista ca devisi de aer şi sunt extrem de aevea în Kerry şi Skellig. Acestea sunt benevolente în natură, foarte pozitive ca vibratii.

"Rolul spiritelor naturii de pădure, luncă, si gradina ... este de a furniza legătură vitală legătură între energia de stimulare a soarelui şi de materia creeata ca forma. Această creştere a plantelor pe care le consideram ca normala şi ca fiind rezultatul inevitabil al asocierii celor trei factori : soare, seminţe, şi a solului nu ar avea loc în cazul în care constructorii Elementali ar fi absenti.  "Arthur Canon Doyle -" The Coming "

Traducere : Anca Bogdan