PROGRAM SPIRITUAL TRANSFORMATIONAL KARANNA ACADEMY© - Odiseea Spiritului & Cheile Evoluției Spirituale - ANUL I

PROGRAM SPIRITUAL TRANSFORMATIONAL KARANNA ACADEMY©

Odiseea Spiritului & Cheile Evoluției Spirituale ANUL I

O Călătorie Ātmică prin Timp și Spațiu

Un Program Avansat de Evoluție și Vindecare Spirituală, bazat pe Știința Morfogeneticii & Cronica Akasha

PROGRAM ONLINE

ACCES 4 LECȚII / LUNĂ

TIP CURS - MASTERCLASS

CURS ACREDITAT INTERNAȚIONAL

LOGOS IPHM IAOTH

Cursul se desfășoară online și vă puteți înscrie oricând.

Abonament Lunar 4 Lecții / lună 

DURATĂ TOTALĂ CURS: 13 LUNI (8 LUNI DE STUDIU ȘI 5 LUNI VACANȚĂ)

  CE PRIMEȘTI ?

 
32 de Materiale de curs în format electronic (PDF) downloadabile
 
  32 de Lecții 
 
  6 Module de Curs
 
  17 de tehnici și metode testate pentru Evoluție Spirituală Reală 
 
  O inițiere spirituală 
 

3 BONUSURI!

 
  Acces la Platforma de E-Learning a Academiei Karanna© inclusiv in timpul vacantelor (5 luni) cu posibilitatea de a revedea de cate ori doriți, toate lectiile de curs anterioare.
 
  Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteti adresa intrebari in scris, prin mesaje, in cadrul platformei de curs, Instructorului)
 
Grup privat de WhatsApp pentru suport și interacțiune continuă
 

PROGRAMA DE CURS

 

PENTRU CINE ESTE CURSUL?

  Cursul poate fi urmat atât de începători cât și de persoane cu experiență în domeniul evoluției spirituale, de ex. practicanți de yoga, meditație, mindfulness, etc. Cursul este structurat astfel încât să fie accesibil și util indiferent de nivelul actual al cursantului.  

CE ESTE UN PROGRAM SPIRITUAL TRANSFORMATIONAL?

 

CE ÎNVEȚI? - Scopul acestui curs

 

STRUCTURA CURSULUI

CUM MĂ AJUTĂ ACEST CURS? CUM SE VA SCHIMBA VIAȚA MEA DACĂ URMEZ ACEST CURS?

CE PIERZI DACĂ NU TE ÎNSCRII LA CURS

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

„Programul Transformational KARANNA ACADEMY©” este un program online avansat, conceput pentru a ghida căutătorii spirituali într-o călătorie profundă de evoluție și vindecare. Bazat pe principii de Știință Morfogenetică și Cronica Akasha, acest program unic te invită să explorezi adâncurile ființei tale și să descoperi tărâmuri ale conștiinței mult dincolo de ceea ce pare accesibil în viața de zi cu zi.  

Beneficiile programului:

  • Transformare personală: Descoperă puterea de a te transforma la nivel profund, depășind limitările autoimpuse și blocajele energetice care te împiedică să atingi potențialul maxim.
  • Conexiune cu Sinele Superior: Învață cum să te armonizezi cu Sinele Superior, să-ți asculți intuiția și să-ți îmbrățișezi scopul vieții tale.
  • Evoluție spirituală: Cultivă o înțelegere mai profundă a Cronicilor Akasha și aplică aceste cunoștințe pentru a sprijini evoluția ta spirituală.
  • Vindecare holistică: Utilizând puterea Științei Morfogenetice, vei primi tehnici pentru vindecarea și reechilibrarea energiilor tale interioare.

Ce face acest program unic?

PROGRAMUL SPIRITUAL TRANSFORMATIONAL KARANNA ACADEMY© nu este doar un alt curs de spiritualitate. Acesta integrează metode vechi cu descoperiri moderne în domeniul conștiinței și energiei, oferindu-ți astfel o abordare cuprinzătoare și integrativă. Vei avea alături mentori experimentați și resurse exclusive care îți vor îmbunătăți înțelegerea și aplicarea cunoștințelor într-un mod autentic și semnificativ. Acest program transformațional, "Odiseea Spiritului & Cheile Evoluției Spirituale", oferă o călătorie profundă de auto-descoperire și evoluție, combinând cunoașterea spirituală avansată cu exerciții practice și o perspectivă asupra istoriei și evoluției umane și universale. Prin intermediul tehnicilor și cunoștințelor prezentate în acest program, participanții vor putea să-și extindă conștiința, să-și activeze potențialul latent și să-și manifeste realitatea dorită, îmbrățișând o viață plină de sens, bucurie și împlinire spirituală.   Alătură-te PROGRAMULUI SPIRITUAL TRANSFORMATIONAL KARANNA ACADEMY© și îmbarcă-te într-o odisee care-ți va transforma percepția asupra vieții și a Sinelui. Începe această călătorie transformatoare care promite să deschidă noi porți ale cunoașterii interioare și să revigoreze fiecare aspect al existenței tale.   https://www.evolutiespirituala.ro/curs/program-spiritual-transformational-karanna-academy-odiseea-spiritului-cheile-evolutiei-spirituale-anul-i/?feed_id=2271