SCRIPT HINOZA -SCRIPT Frica de esec

SCRIPT HINOZA -SCRIPT Frica de esec Scriptul de hipnoza "Frica de eșec" te ajută să-ți depășești îndoielile de sine și sentimentul de anxietate care vin odată cu teama de nereusita. Stima de sine scăzută și comportamentul restricționat pot fi cauzate de această frică, așa că de ce să nu te eliberezi și să-ți atingi întregul potențial?
Dezvoltat cu valori puternice de dezvoltare personală, acest scenariu de hipnoză terapeutică te poate ajuta să preiei controlul asupra vieții tale și să atingi obiectivele pe care ți le-ai stabilit. Nu mai lăsa frica de eșec să-ți limiteze succesul. Preia controlul și deblochează-ți intregul  potențial cu Scriptul de Hipnoza - "Frica de esec"!
.
Cum ma pregatesc pentru Hipnoză?

Trebuie sa aveti telefonul, interfonul, televizorul inchis, lumina difuza, lumanari, betisoare parfumate sau tamaie, ce prefera fiecare…liniste, sau o muzica de relaxare sau meditatie – la un volum redus al sunetului.
Puteti desena simbolul crucii (sau alte simboluri Reiki si nu numai, daca sunteti initiati) p... https://www.evolutiespirituala.ro/produs/script-hinoza-script-frica-de-esec/?feed_id=26021&_unique_id=63f4eedcde3e1