Învățăturile lui Buddha

Învățăturile lui Buddha

Învățăturile marelui maestru spiritual nu au nevoie de nicio introducere specială. În traducere, „Buddha” înseamnă „trezit” sau „luminat”.

Aceste lecții sunt universale și eterne, iar cunoașterea și implementarea lor îți va oferi o plăcere enormă pentru minte și suflet:

1. Începe cu puțin – este normal. Ulciorul se umple încet, picătură cu picătură. Fiecare artist a fost cândva doar un amator. Dacă ești consecvent și ai răbdare, vei reuși. Nimeni nu poate obține succesul peste noapte. Acesta apare doar la cei dispuși să înceapă cu pași mici și să lucreze din greu pentru a umple paharul.

2. Gândurile sunt materiale. Conștiința noastră este totul. Dacă un om spune sau acționează cu gând rău, înseamnă că durerea îl va urmări. Dacă acesta vorbește și acționează cu intenții pure, cu siguranță va avea parte de fericire. Pentru a trăi corect, trebuie să-ți umpli creierul cu gânduri „corecte”. Gândirea corectă îți va oferi tot ce dorești, cea greșită este un ... https://www.evolutiespirituala.ro/invataturile-lui-buddha/?feed_id=25935&_unique_id=63f39d5ccbdb4