Program de Hipnoză - "Fără țigări - DEFINITIV!"

Program de Hipnoză

"Fără țigări - DEFINITIV!"

ACCES INTEGRAL INSTANT

TIP PROGRAM – MEDIU

tip curs MEDIU

PROGRAM ACREDITAT INTERNAȚIONAL 

LOGOS IPHM IAOTH

Programul de Hipnoză - "Fără țigări - DEFINITIV!" se desfășoară online și vă puteți înscrie oricând

 

DURATĂ PROGRAM : 8 ZILE

DURATA DE ACCES LA PROGRAM: 1 AN

https://vimeo.com/871483739?share=copy  

  CE PRIMEȘTI ?

 
  15 Materiale Video 
 
  7 Script-uri de Hipnoză pentru a putea renunța la fumat - DOWNLOADABILE
 
  2 Înregistrări Video Informative
 
  Un Script General pe care îl poți repeta ori de câte ori consideri că mai ai nevoie de un impuls :) - DOWNLOADABIL
 
  7 Videoclipuri cu explicatii zilnice pentru a înțelege cum funcționează sistemul
 
 

2 BONUSURI!

 
  Acces la Platforma de E-Learning a Academiei Karanna© cu posibilitatea de a revedea de cate ori doriți, toate lectiile de curs anterioare.
 
  Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteți adresa întrebări în scris, prin mesaje, în cadrul platformei de curs, Instructorului)
. .

PENTRU CINE ESTE CURSUL?

  Programul de Hipnoză - "Fără țigări - DEFINITIV!" poate fi urmat atât de către oricine dorește să renunțe la fumat, de către începători cât și de persoane cu experiența în domeniul terapiilor holistice, de ex. practicanți de yoga, meditație, mindfulness, terapeuți, etc. Programul este structurat astfel încât să fie accesibil și util indiferent de nivelul actual al participanților.
 

CE ESTE HIPNOZA?

  Cuvântul hipnotism vine de la grecescul „hypnos” care înseamnă somn. Cercetările moderne de psihifiziologie (electrofiziologie) şi psihologie atesta ideea ca hipnoza se aseamănă mai mult cu starea de veghe decât cu cea de somn. Tehnica hipnozei se bazează, în toate cazurile, pe diferite procedee sugestive. Într-un fel sau altul, majoritatea oamenilor sunt sugestibili. Dar sugestibilitatea diferă de la un individ la altul în funcţie de: particularităţile psihice ale persoanei, vârstă, sex, experienta de viaţă, grad de cultura, putere de discernere, etc. Desi ştiinţa nu poate explica în întregime mecanismele hipnozei, efectul hipnotic se atribuie funcţiei reglatoare a limbajului, capacităţii de sugestibilitate a subiectului şi chiar particularităţilor deosebite pe care le poseda hipnotizorul. Una dintre cele mai populare pareri gresite despre hipnoza este ca subiectul este adormit si este inconstient. Aceasta deriva in special datorita utilizarii termenilor de minte inconstienta sau cuvantului "adormit" cand se pune in transa subiectul. La aceasta au contribuit in foarte mare masura hipnotistii de scena, care prezinta ca in transa poti sa faci orice cu subiectii, dar ceea ce practică acesti hipnotisti de scena nu este hionoza, ci mesmerism, ceea ce este cu totul altceva (cititi explicatiile de mai jos).

.

HIPNOZĂ SAU MESMERISM?

  Trebuie să facem o diferenţă didactică între hipnotism şi mesmerism. Cuvântul mesmerism provine de la Franz Mesmer, medic vienez, care folosea “magnetismul animal” în vindecările sale. În principiu, vindecătorul mesmerian scoate din corp sau respinge fluidul vital al pacientului şi îl înlocuieşte cu al său propriu. Putem folosi, prin extensie, cuvântul mesmerism pentru efectele spectaculoase realizate de “hipnotizatorii de scenă”. În cazul mesmerismului, subiectul are un rol secundar, efortul principal realizându-l operatorul. În schimb, hipnotizatorul (de la grecesul hipno – somn) induce subiectului un fel de somn special (prin metode clasice de tipul focalizării pe un stimul până la inducerea relaxării mentale şi corporale) şi anumite sugestii. În hipnoză, în cadrul interacţiunii inductor-indus, cel din urmă, subiectul, este cel mai important factor. Hipnoza are asemănări atât cu somnul, fără a fi somn, cât şi cu starea de veghe, fără a fi veghe, dar cele mai multe asemănări le are cu starea hipnagogică (dintre veghe şi somn), când în mod natural apar imagerii şi halucinaţii. La ora actuală nu se foloseşte aproape deloc cuvântul mesmerism şi, de exemplu, în limba engleză, deşi există verbul to mesmerize, veţi găsi doar sintagma “stage hypnosis”. Conform DEX, substantivul mesmerian provine din francezul mesmerien. Mesmerianul este un “adept al mesmerismului”. Mesmeristul a mai primit denumirea modernă de mentalist. NOTA: Nu suntem de acord cu aceasta tehnica, deoarece agreseaza campul etheric si astral al subiectului asupra caruia actioneaza prin smulgerea efectiva a acestuia. Dupa parerea noastra, aceasta tehnica incalca liberul arbitru, chiar daca, formal, acesta isi da acordul sa fie “mesmerizat”, dar oamenii nu cunosc faptul ca le vor fi inlocuite doua corpuri energetice VITALE, o perioada de timp, cu ale altui spirit, asta fiind, in esenta, definitia posesiei. NU PRACTICAM ACEST TIP DE "HIPNOZA".

.

CE ESTE HIPNOLOGIA?

  Hipnoza este puternic susținută de dovezi experimentale. În linii mari, studiile au demonstrat că există zone neuro-cerebrale unde sunt proiectate și memorate experiențele noastre perceptive, emoționale, experiențele problematice și cele neobișnuite. Aceste zone cerebrale depozitare sunt accesate prin intermediul imaginilor naturale și a sensurilor metaforice transmise prin intermediul sugestiilor și poveștilor terapeutice, permițându-se în acest fel, producerea schimbării inconștiente. În acest sens, Milton H. Erickson menționa că „schimbarea terapeutică nu e doar posibilă, ci și inevitabilă”. Inconștientul este cel mai puternic sistem de învățare și organizare, iar Erickson a găsit o cale de a stabili legătura cu acest sistem prin intermediul metaforelor și poveștilor din timpul transei. Apreciind utilitatea practica a hipnozei, o serie de specialişti o aplica cu succes în medicina, stomatologie, psihiatrie, chirurgie, logopedie. Astfel, hipnoza este folosita ca adjuvant în tratamentul nevrozei astenice, a obsesiilor, a ticurilor, a insomniei, a bâlbâielii, a alcoolismului, etc. S-a creat o disciplina aplicativa numita hipnologie.

.

CE ÎNVEȚI? - Scopul acestui program

 
Scopul acestui Program de Hipnoză - "Fără țigări - DEFINITIV!" este de a ajuta persoanele dependente de nicotină și care doresc sa renunțe la fumat, să o poată face mai ușor, prin metoda hipnotica, cu efort mental si deranj fiziologic minim.  

CUM MĂ AJUTĂ ACEST CURS? CUM SE VA SCHIMBA VIAȚA MEA DACĂ URMEZ ACEST CURS?

  Îți vei schimba viața în cel mai profund mod. Te vei revendica din ghearele dependenței. Merită? :)
 

.

KARANNA ACADEMY© A PRIMIT PREMIUL CORPORATE VISION PENTRU CEL MAI BUN FURNIZOR DE CURSURI DE TERAPIE ȘI CONSILIERE DIN ROMÂNIA

KARANNA ACADEMY© - PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN FURNIZOR DE CURSURI DE TERAPIE ȘI CONSILIERE DIN ROMÂNIA

Pentru mai multe detalii despre Certificarile si Acreditarile Karanna Academy© si a Instructorilor Karanna©, ACCESAȚI ACEST LINK.

 

 
https://vimeo.com/871477815?share=copy     https://www.evolutiespirituala.ro/curs/program-hipnoza-fara-tigari-definitiv/?feed_id=4299