Initieri la Distanta Divine & Cosmic Ascension Initiations Program

INITIERI LA DISTANTA

Program de Cursuri si Initieri la Distanta

Divine & Cosmic Ascension Initiations Program

LOGOS IPHM IAOTH  

INITIERILE VOR AVEA LOC LA DISTANTA, ASADAR PUTETI URMA ACEST PROGRAM DE ORIUNDE V-ATI AFLA PRIN....LUME. :)

Cursul se desfasoara pe o platforma software de E-learning. Este necesar sa aveti conexiune internet si desktop, laptop, tableta sau telefon smart.

CONDITII MINIME DE PARTICIPARE: Trebuie sa aveti acordaje pana la grad de Maestru pe Sistemele Reiki Usui, Karuna si Shamballa MDH sau similare.

DURATA CURS: 17 LUNI

Cursul se desfasoara la distanta online si cuprinde:

  • 3 Cursuri Video
  • 107 initieri la distanta / 12 Sisteme Energetice si Acordaje
  • Manualele PDF ale Sistemelor in care veti fi initiati (unele manuale sunt in limba engleza total sau partial)
  • Suport din partea Instructorului prin mesageria platformei de e-learning
 

INITIERILE SI ACORDAJELE INCLUSE IN  PROGRAM:

Initiere 49 Angelic Symbols Initiere Colours of Angels Elohim Empowerments Acordaj Planetary Rays Acordaj Cosmic Rays Axiatonal Lines Connection Divine Light Being Attunement Meridian Flush Empowerments 1-10 Multidimensional Selves Attunement Circuitry Resonance Activation 7D Activations Galactic Heritage Attunement

 
Lista initierilor la distanta pe care vi le oferim o puteti accesa AICI.

.

Cum ma pregatesc pentru Initiere la distanta?

Trebuie sa aveti telefonul, interfonul, televizorul inchis, lumina difuza, lumanari, betisoare parfumate sau tamaie, ce prefera fiecare…liniste, sau o muzica de relaxare sau meditatie – la un volum redus al sunetului.
Puteti desena simbolul crucii (sau alte simboluri Reiki si nu numai, daca sunteti initiati) pe peretii camerei, pe tavan si pe podea pentru a crea un spatiu sacru si pentru a-l binecuvanta.
Înainte de orice initiere activaţi această protecţie energetică, spunând mantra următoare de 7 ori: „Invoc Lumina lui D-zeu Atotputernicul, Sunt un canal curat şi perfect, Lumina îmi este călăuză!”. Chemati Ingerii Luminii, Ghizii de Lumina, Entitatile din Astral, Maestrii Ascensionati sa va asiste, cu voia lui Dumnezeu.
.
Pozitia Corpului Picioarele puţin depărtate (la aprox. 20-30 cm distanţă unul de altul), mâinile puţin depărtate de corp, cu palmele în sus, pe lângă corp. Degetul mijlociu trebuie să fie unit cu degetul mare, la ambele mâini. Puteti tine in maini cristale, in timpul initierii (ex: herkimer, citrin, ametist, ametrin). Acum puteţi începe initierea.
Meditatii Ghidate Postura Meditatie
Stati intinsi pe spate – cine doreste poate sta in “lotus”, sau asezat, pe scaun, conditia ce trebuie respectata este coloana vertebrala sa fie cat mai dreapta, dar in acelasi timp relaxata, picioarele putin desfacute, bratele pe langa corp cu palmele in sus. Meditatii Ghidate Postura Meditatie
Karanna Academy©