Curs Karma si Reincarnarea – Terapia Karmei - Anul II

Curs Karma si Reincarnarea

- Terapia & Vindecarea Karmei - Metode si exercitii practice -

ANUL II

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL

LOGOS IPHM IAOTH

Cursul se desfasoara online si va puteti inscrie oricand.

Abonament Lunar 4 Lectii / luna

CURSURI VIDEO INREGISTRATE

OFERTA 50% REDUCERE! 370 lei / luna pentru 13 luni (aproximativ 12 lei / zi)
REDUCEREA TOTALA PE CARE O PRIMITI ESTE DE 4800 LEI!
OFERTA ESTE VALABILA PANA LA DATA DE 15 NOIEMBRIE 2021!

Zile
Ore
Minute
Secunde

VREAU SA MA INSCRIU

PROGRAMA COMPLETA A CELOR 4 ANI DE CURS AI PROGRAMULUI DE TERAPIE & VINDECARE KARMICA

DURATA CURS: 4 ANI

DURATA 1 AN DE CURS: 8 LUNI DE CURS

Cursul este structurat astfel: 8 luni de curs si 5 luni de vacanta. In total 13 luni, dintre care 8 luni de curs si 5 luni in care este vacanta de iarna, de Pasti si de vara.
https://vimeo.com/636392834  

sigla

  CE PRIMESTI ?

 
  Cursuri Video inregistrate, cu o durata de aprox 7.000 de MINUTE (116 de ORE) de inregistrari
 
  128 de lectii
 
  Aproximativ 100 de materiale de curs in format electronic (PDF) downloadabile
 
  30 de Meditatii Ghidate si Script-uri de Hipnoza Inregistrate (Audio)
 
  27 de exercitii pentru Terapia si Vindecarea Karmei
 
  12 afirmatii / mantre  pentru Terapia si Vindecarea Karmei
 
  11 exercitii de dizolvare a karmei
 
  4 initieri - rituri karmice pentru dizolvarea karmei
 
  Tripla Certificare Internationala - IPHM - IAOTH & Karanna©.
 

3 BONUSURI!

 
  Acces la Platforma de E-Learning a Academiei Karanna© inclusiv in timpul vacantelor (5 luni) cu posibilitatea de a revedea de cate ori doriți, toate lectiile de curs anterioare.
 
  Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteti adresa intrebari in scris, prin mesaje, in cadrul platformei de curs, Instructorului)
 
  Reducere 30% la sedintele de Consiliere privata cu Instructorul cursului, Anca Bogdan, pe toata perioada de desfasurare a cursului si atat timp cat abonamentul dvs la curs este activ. 

PENTRU CINE ESTE CURSUL?

  Cursul poate fi urmat atat de incepatori cat si de persoane cu experienta in domeniul evolutiei spirituale, de ex. practicanti de yoga, meditatie, mindfulness, etc. Cursul este structurat astfel incat sa fie accesibil si util indiferent de nivelul actual al cursantului.  

CE ESTE KARMA?

  Karma este un rezultat sau un efect cumulativ care este creat prin voința, gandurile și acțiunile individuale ale oamenilor de-a lungul multor vieți de pe Pământ. Cu alte cuvinte, karma este tendința Spiritului formată în timp si rezultata in procesul de reîncarnare. Se vorbeste despre „karma negativă”, dar noi suntem cei care ne creăm propria noastră karma prin alegerile și acțiunile pe care le întreprindem. Fiind conștienți de tendințele noastre și depunând eforturi deliberate pentru a lua decizii mai bune, ne putem schimba karma și ne putem schimba soarta.
„Pentru a o spune într-un mod modern, karma poate fi explicată ca tendințe ale sufletului, deoarece karma este amprenta amintirilor din viețile trecute care rămân în fiecare suflet.” The Essence of Buddha
În majoritatea cazurilor, cuvântul „Karma” are o conotație negativă, deoarece karma este conceptul care a fost folosit pentru a explica motivul nenorocirilor cu care se confruntă oamenii în viață. Cu toate acestea, cuvântul „karma” înseamnă „acțiune” și în conformitate cu „Legea cauzei și efectului” acțiunile pot duce la rezultate bune, precum și la rezultate negative. Karma este formată din alegerile pe care le facem în funcție de tendințele sufletului nostru și de acțiunile pe care le facem ca urmare a propriei noastre judecăți. Tendințele sufletului sunt ca obiceiurile și tiparele de gândire pe care le-au urmat oamenii pe parcursul vieților lor anterioare. Când situațiile similare cu cele cu care s-au confruntat în viețile anterioare reapar, oamenii pot repeta aceleași tipare de acțiune și pot fi prinși în aceleași capcane mereu.  
Cum este creată karma negativă
Trăirea vieții pe pământ cu un corp fizic ne orbeste de ceea ce este bine sau rău pentru sufletul nostru, făcându-ne susceptibili la greșeli. Durerea și suferința pe care o trăim sunt efectele naturale ale „Legilor cauzei și efectului” - trebuie să culegem ceea ce semănăm. Termenul general pentru amăgirile minții care provin din sufletul care locuiește într-un corp fizic este de „dorințe lumești”. Dorințele lumești tipice includ lăcomia (dorința excesivă), furia, nebunia (ignoranța), mândria (îngâmfare), îndoiala (mintea suspicioasă) și viziunea falsă (părerile greșite). Acestea sunt cunoscute sub numele de „Cele șase iluzii lumești”. Conduși de iluzii lumești și neștiind nimic mai bun, adesea comitem greșeli, nu o dată, ci în mod repetat, creând tendințe negative cunoscute sub numele de karma negativă.  
Cum dizolvăm  karma
Ceea ce este cunoscut în mod obișnuit ca „dizolvarea karmei” înseamnă a ispăși în această viață pentru greșelile pe care le-am făcut în viețile anterioare. De exemplu, dacă o persoană a ucis pe cineva într-o viață anterioară, cel mai probabil este că va experimenta cum este să fii ucis în următoarea sa reîncarnare. El va gusta angoasa de a-și întrerupe viața, devenind victima unei crime, a unui accident de trafic sau a unei calamități provocate de om. Culegând karma în acest fel, el învață cât de prețioasă este viața. În schimb, cineva care a fost ucis de o altă persoană în viața sa anterioară va avea șansa de a riposta în următoarea sa viață. Dacă ar riposta cu același lucru, el și-ar crea karma negativă. Dar dacă se oprește din a-și ucide făptașul, atunci el va dizolva acea karma si va evolua spiritual. De obicei, în fundalul încercării de a ucide pe cineva stă pofta de putere (lăcomie) - dorința de a face cealaltă persoană să facă exact așa cum vrem noi, mânia față de el pentru că nu a făcut acest lucru și ignoranța (prostia) care nu poate prevedea repercusiunea acelei fapte. Anume, mintea individului influențată de dorințele lumești este responsabilă de producerea acțiunilor greșite. Chiar dacă situațiile nu pot fi toate la fel de extreme ca un caz de crimă, conflictele care apar în această viață în relațiile noastre cu alte persoane se datorează adesea unui fel de karma. În unele cazuri, putem fi plasați în poziția opusă vieții noastre anterioare, astfel încât să putem înțelege angoasa sau suferința celeilalte părți, în timp ce în alte cazuri suntem puși într-o situație similară cu cea din viața anterioară, pentru a testa dacă sau nu, vom comite aceeași greșeală. În ambele cazuri, karma ne oferă șansa de a contesta încă o dată sarcinile de antrenament spiritual pe care nu le-am putut îndeplini cu succes în viețile noastre anterioare. Se așteaptă să ne confruntăm cu problemele noastre și să ne străduim să le depășim. În acest fel, nu numai că putem face lucrurile mai bune pentru oamenii din jurul nostru, ci putem crește și evolua.  

CE INVETI? - Scopul acestui curs - Cum depășim karma negativă

  Karma negativă se naște din dorințele lumii. Modalitatea de a o depăși este de a înțelege tiparul greșelilor pe care le repetăm ​​și de a deveni conștienți de tendințele greșite ale sufletului care sunt sursa suferinței noastre. Nu ne putem schimba karma decât dacă facem eforturi continue pentru a ne confrunta cu propriile dorințe lumești negative. Multe religii explică greșit karma negativă și recomandă austerități fizice, cumpărarea de icoane sau statuete; cu toate acestea, nu putem depăși karma decât dacă reflectăm asupra noastră, aflăm de ce continuăm să luăm decizii greșite, dobândim înțelepciunea de a cunoaște mai bine și facem efortul de a ne împiedica să cădem în vechile obiceiuri. Aceasta este disciplina spirituală și este o disciplină menita a ne transforma în cineva care nu este influențat de dorințele lumești brute. Aceasta nu inseamnă că trebuie să renunțăm să ne mai dorim orice, nici că trebuie să trăim in afara societatii, ca niste pustnici. Nu aceasta este calea. Am fost născuți in lume pentru a trăi in lume. In fapt, este cel mai usor să te retragi in pustiu si să lucrezi in liniste la propria evolutie spirituală. Maestru este cel care iși stăpaneste pornirile trăind in lume, unde sunt toate tentațiile si provocările, nu in varful unui munte. Principiul autoreflexiei ne ajută să descoperim dorințele noastre lumești ce creeaza karma și să le contracarăm.
Prin punerea continuă în practică a metodelor din acest curs, putem deveni conștienți de partea din noi care este ușor controlată de dorințele lumești ce creeaza karma (lăcomie, furie și prostie, etc) și o putem "arde" prin eforturi repetate. Karma negativă este o parte a cărții vieții noastre - ne reîncarnăm în această lume pentru a ne îmbunătăți karma si astfel pentru a evolua spiritual.
Nu putem discuta despre evolutie spirituală fără sa discutăm despre Karma.
Karanna Academy© este un Centru de Studii dedicat evoluției spirituale si acest curs abordează problema karmei si dă toate soluțiile necesare dizolvării acesteia intr-o singură viața, cu Acord Divin.
 

CUM MA AJUTA ACEST CURS? CUM SE VA SCHIMBA VIATA MEA DACA URMEZ ACEST CURS?

 
  Vei putea depasi anumite deficiente / predispozitii pe care le-ai capatat in alte vieti sau chiar si in aceasta viata si astfel, iti vei imbunatati karma si viata prezenta.     Vei intelege pattern-urile si vei invata sa le descifrezi, astfel incat sa intelegi care intamplari din viata ta actuala sunt datorate karmei si care nu si ce poti face pentru a intrerupe ciclul distrugerii si astfel, a-ti imbunatati viata actuala si urmatoarele.     Vei primi exercitii care te vor ajuta sa arzi karma negativa.     Vei invata cum sa te eliberezi de "ghinionul" care te urmareste si vei intelege originea acestui aspect in viata ta. Eliberandu-l, vei reusi sa ai o viata mai buna.     Iti vei imbunatati cariera, prin eliberarea karmei     Iti vei gasi un partener de viata compatibil sau vei intelege de ce esti impreuna cu actualul partener si daca acesta este un aspect karmic sau nu. Vei invata cum sa eliberezi legaturile karmice pe relatii, care iti otravesc viata familiala.     Iti vei imbunatati relatia cu copilul / copiii tai. Vei intelege ce legaturi karmice va leaga si cum sa eliberezi povara, invatand sa te bucuri de propriii copii din nou.     Vei obtine beneficii in absolut toate aspectele vietii, deoarece karma trecutului se adreseaza tuturor acestor aspecte si astfel, ne controleaza prezentul. Obtii astfel, 100% beneficii, din toate punctele de vedere si in toate aspectele si planurile vietii tale! :)
    Vei înțelege de ce niciun program motivațional n-a funcționat până acum la tine, de ce nicio carte si niciun curs anterior nu a fost 100% util, de ce nu ai putut până acum să evoluezi și sa pui in aplicare tot ceea ce știi si de asemeni, vrei si vei înțelege de ce nicio "rețetă" nu funcționează dacă ingredientele sunt alterate. Tu vei "arunca" la gunoi tot ce este vechi si alterat in tine, tot ce te ține jos și te împiedica să ai o viata frumoasă si plină de realizări si fericire!  

CE PIERZI DACA NU TE INSCRII LA CURS

    Nu vei stii sa pui in practica metodele de a arde karma negativa.     Nu vei putea sa iti imbunatatesti cu adevarat viata, indiferent cate carti citesti si cata motivatie ai.     Pur si simplu karma te va trage inapoi de fiecare data, in punctul de la care ai plecat, pana o elimini si astfel lasi energia blocata sa curga liber catre tine.     Vei repeta incontinuu tipare vechi de comportament datorate karmei si vei trece mereu prin aceleasi drame, viata dupa viata.     Vei duce cu tine mai departe in urmatoarea viata, tot bagajul acumulat pana acum, plus ce vei acumula in aceasta viata, pana cand va fi prea mult si nu te vei mai putea întrupa, având prea multa karma negativă / energie negativă în câmpuri.  
  CONCLUZIE:
  Cu aproximativ 12 lei / zi ai posibilitatea sa rezolvi toate aceste probleme si sa iti schimbi viata aceasta si pe cele viitoare, pentru totdeauna! Cum? Pentru ca, odata ce ai invatat ceva, chiar daca în urmatoarea intrupare pare ca ai uitat tot ce ai invatat in alte vieti, NU O IEI DE LA ZERO, pentru ca tot ce ai invatat vreodata este acolo cu tine, sub forma de intuitie si se manifesta in viata ta. Asadar, daca pui bazele unei karme bune in prezent si in viitor, in vietile urmatoare te vei naste in niste imprejurari favorabile si in plus, vei stii instinctiv cum sa te feresti sa mai adaugi karme noi. Participand la acest curs / program practic, beneficiezi pentru totdeauna de o realitate asa cum iti doresti si nu asa cum o ai si o traiesti acum! Namaste! :)
 

VREAU SA MA INSCRIU