INITIERE SIGILIUL PENTALFA DE FOC © La distanta


INITIERE SIGILIUL PENTALFA DE FOC ©
La distanta
Data: 11.11.2012 ora 20:00



Fondatori: Anca & Catalin Bogdan

Forma de plata energetica pt initiere: donatie - 300 lei

Daca doriti Certificat si Manual, costurile initierii sunt 500 lei.



Initierea se face in doua etape:

1. Acordaj pentru primirea accesului la Focul Astral (galben)

2. Initierea pentru acces in utilizarea Sigiliului Pentalfa de Foc © 

Ambele etape se transmit initiatului in cadrul aceleiasi sesiuni de initiere. 

Pot accesa acest sistem toti cei care doresc, conditia minima este ca acestia sa fi absolvit cu grad de Maestru un alt sistem energetic, de exemplu Reiki, QiGong, Tehnica radianta, Shamanism, All Love, etc.

SAU

persoanele ce opteaza pentru Acordajul ATMIC BOOST ©, transmis de catre cele mai Sacre Entitati de Lumina, pentru persoanele care nu pot / nu doresc initieri pe alte sisteme energetice sau ezoterice si care doresc aceasta initiere, respectiv Sigiliul Pentalfa de Foc ©.

Pentagrama (Pentalfa) de Foc sigileaza corpul fizic si pe cele energetice impotriva oricarei agresiuni de natura malefica si va permite accesul direct catre Cerul intruparii. Odata cu acest fenomen se va putea observa marirea fortei energetice de emisie si receptie, se vor dezvolta capacitati PSI in acord cu puterea si misiunea Spiritului intrupat si de asemeni se vor deschide cai de comunicare in astral, cu entitati de Lumina - ex. : Ghizi Spirituali, Arhangheli, Ingeri Pazitori. Pentagrama imputerniceste OMUL si ii confirma puterea peste tot ceea ce este.Este o forta si nu trebuie subestimata. 

Focul este Lumina, in starea primordiala. Pentagrama de Foc are vibratia Luminii pure, care emana direct din Sursa, nefiltrata. Acesta este motivul pentru care Initiatul trebuie sa aiba capacitatea energetica de a o utiliza si a o sustine, in caz contrar nu i se permite accesul.Si tot acesta este motivul pentru care este cel mai puternic simbol, datorita vibratiei specifice.

Accesul la Pentagrama de Foc este dat de Sursa = D-zeu si tot de acolo se poate "taia" legatura daca Initiatul devine atras sau condus de forte malefice, in drumul sau prin viata.

Steaua în cinci colţuri este pentagrama, conform dicţionarului ezoteric si este formată dintr-un triunghi triplu (pentalpha = cinci A), iar radacinile, semnificaţiile şi utilizările sale se regasesc in scrierile antice, care in fapt preiau si transmit informatii ce dateaza cel putin din era atlanta. 

În creştinism, ea reprezintă simbolul rănilor Mântuitorului Iisus Hristos, dar radacinile pentagramei sunt cu mult mai vechi decat crestinismul. Primii creştini au folosit pentagrama ca emblemă, crezând că este reprezentarea Cristului, iar mai târziu pentaclul a devenit foate important pentru multe doctrine esoterice medievale şi renascentiste care credeau în sistemele alchimiei Kabbalei şi Ceremonialului Magic. 



NOTA: Iniţierea şi activarea Sigiliului Pentalfa de Foc nu poate fi retransmis şi nu poate fi utilizat pentru iniţiere „în reţea”, aşa cum se întâmplă în cazul sistemelor şi simbolurilor Reiki.

Ne delimitam de orice iniţiativă de a retransmite această activare sau de efectul unei astfel de activări executate de persoane neautorizate.

Fondatorii acordajului nu răspund pentru prejudiciile de orice fel şi de orice natură, care ar putea interveni în urma unor activări neautorizate a Sigiliului Pentalfa de Foc.