Pachet Ritual de Sanziene + Ritual de Rusalii

Pachet Ritual de Sanziene + Ritual de Rusalii Link Ritual de Sânziene cu plata separată  Link ritual de Rusalii cu plata separată 

RITUAL DE SÂNZIENE 

De Sanziene se fac ritualuri pentru dragoste, casatorie, zamislire de prunci si nastere usoara, pentru spor si sanatate. Sânzienele (Drăgaica). În fiecare an, pe 24 iunie, românii marchează sărbătoarea de Sânziene sau Drăgaica. Noaptea de Sânziene, cea care precede această zi este considerată magică – minunile sunt posibile, forțele benefice, dar și cele negative ajung la apogeu. Spre deosebire de Rusalii, care sunt reprezentări fantastice aducătoare de rele, Sanzienele sunt zâne bune. Dar ele pot deveni și forțe dăunătoare, lovindu-i pe cei păcătoși cu „lanțul Sânzienelor”, pot stârni din senin și vijelii, pot aduce grindina, lăsând câmpul fără de rod și florile fără de leac.

Ritual de Sânziene – Experimentează Magia și Misterul unei Sărbători Antice

Intră în lumea fermecătoare a Sânzienelor cu Ritualul de Sânziene, o sărbătoare provenită din tradiție și folclor. Descoperă ritualurile pentru dragoste, căsătorie, fertilitate și sănătate care au fost transmise din generație în generație. Abordează energia solstițiului de vară și pornește într-o călătorie de vindecare, protecție și reînnoire. Descoperă secretele acestei sărbători mistice și conectează-te cu ritmurile cosmice care te înconjoară. Abordează puterea naturii și înțelepciunea străvechilor energii, cu Ritualul de Sânziene.  

Îmbrățișează Frumusețea Sânzienelor cu Ritualul Nostru Exclusiv

Dezvăluie tradițiile străvechi și legendele captivante ale Sânzienelor cu Ritualul nostru exclusiv de Sânziene. Pătrunde într-o lume în care zânele cutreieră noaptea, binecuvântările sunt revărsate asupra pământului, iar miracolele prind viață. Îmbibă-te în magia acestei sărbători cerești și contemplă armonia dintre umanitate și natură. Alătură-te nouă în onorarea trecutului și în abordarea viitorului cu Ritualul de Sânziene. Pășește într-un univers al uimirii și fascinației cu Ritualul de Sânziene. Experimentează energiile mistice ale solstițiului de vară și privește puterea ritualurilor străvechi dezvăluindu-se în fața ta. Lasă esența Sânzienelor să te călăuzească către un viitor plin de speranță, magie și prosperitate. Abordează tradițiile vechi și creează-ți propria moștenire cu Ritualul de Sânziene.  

Beneficii pentru înscrierea la  “Ritualul de Sânziene”:

  • Descoperă puterea ritualurilor antice pentru dragoste, căsătorie, fertilitate și bunăstare cu Ritualul de Sânziene.
 
  • Experimentează tradițiile mistice ale Sânzienelor și Drăgaicelor pentru prosperitate, sănătate și energii pozitive în viața ta.
 
  • Îmbrățișează calitățile protectoare și vindecătoare ale sărbătorii de Sânziene prin intermediul ritualului transformator „Ritual de Sânziene” efectuat de Karanna Academy.
 
  • Conectează-te cu legătura străveche între umanitate și natură prin practicile sacre ale Ritualului de Sânziene.
 
  • Valorifică energiile puternice ale solstițiului de vară și influențele lunare cu experiența fermecătoare a Ritualului de Sânziene.
 
  • Descoperă magia și misterul Sânzienelor cu Ritual de Sânziene, oferindu-ți o conexiune profundă cu lumea naturală și vechile ritualuri de fertilitate.
 

RITUAL DE RUSALII

In drumul catre cer, sufletele mortilor se pot rataci si ramane pe pamant, transformandu-se in fantome sau strigoi ce provoaca neajunsuri oamenilor si animalelor. De aceea se practicau si se mai practica si astazi, ritualuri magice de aparare: sunt culese si sfintite plante cu proprietati protectoare (leustean, alun, paltin); oamenii si animalele se ating cu ramuri de leustean; se buciuma la raspantia drumurilor si pe dealuri; femeile si fetele se incing peste brau cu ramuri de leustean; abunda pomenile pentru morti; se fac vraji si descantece de protectie, dezlegare si de legare, inclusiv exorcizari. Intră în lumea mistică a folclorului românesc cu ritualul nostru captivant care îmbracă esența creaturilor feminine supranaturale cunoscute sub numele de Iele. Aceste ființe eluzive, asociate cu seducția, puterile magice și atracția fascinantă, se spune că locuiesc în aer, păduri, peșteri, munți, lângă râuri și în locuri retrase, apărând sub lumina lunii pentru a dansa într-un horă fascinant. Îmbrățișează farmecul misterios al Ielelor cu ritualul nostru care aduce în prim-plan frumusețea și prezența lor enigmatică. Pătrundeți într-o lume în care legendele prind viață și vă scufundă într-un univers de minuni și uimire. Descoperă Puterea “Ritualului de Templu de Rusalii / Iele” – Aprofundează lumea fermecătoare a Rusaliilor – Ielelor, entitățile feminine supranaturale din mitologia românească care captivează cu farmecul lor seducător și abilitățile mistice. Aceste ființe, adesea descrise ca tinere, frumoase și atrăgătoare, emană un aer de mister și farmec care lasă o amprentă inconfundabilă asupra celor care le întâlnesc. Cu ritualul nostru, te poți conecta cu folclorul și tradițiile antice care înconjoară Ielele, aducând o notă de magie și fascinație în viața ta. Experimentează farmecul supranatural și îmbrățișează puterea necunoscutului cu “Ritual de Templu de Rusalii / Iele”. Încearcă “Ritualul de Templu de Rusalii / Iele” – Călătorește în adâncurile folclorului românesc și scufundă-te în lumea Rusaliilor – Ielelor, ființele feminine enigmatice și fermecătoare care au captivat imaginația de secole. Cu ritualul nostru, poți participa la tradițiile străvechi și practicile mistice care înconjoară Ielele, experimentând farmecul lor seducător și prezența magică direct. Pășește într-o lume în care legendele și realitatea se împletesc, unde vălul dintre văzut și nevăzut este ridicat, și unde atracția supranaturalului te cheamă. Abordează Ielele cu “Ritual de Templu de Rusalii / Iele” și lasă mistica lor să te transporte într-un univers de uimire și fascinație.  

Beneficii pentru participarea la “Ritualul de Templu de Rusalii / Iele”:

  • Conectează-te la Puterea de Protecție a Ritualurilor Antice: Protejează-te împotriva spiritelor malefice și a energiilor negative cu practici magice transmise din vechime.
 
  • Îmbrățișează Tradiția și Folclorul: Pătrunde în lumea mistică a folclorului românesc cu Ritualul de Templu – Rusalii / Iele.
 
  • Ferește-te de Spiritele Malefice și de Ghinion: Folosește plante sacre precum leușteanul, alunul și paltinul pentru a crea un scut protector în jurul tău și al celor dragi sau înscrie-te la ritualul nostru.
 
  • Conectează-te cu Entități Feminine Supranaturale: Explorează lumea atrăgătoare și enigmatică a Ielelor, ființe legendare din mitologia românească.
 
  • Experimentează Magia Exorcismului și a Farmecelor de Protecție: Înscrie-te la ritual și ajutorul nostru, prin incantațiile și ritualurile antice, te protejezi împotriva răului și a negativității.
 
  • Pătrunde în Lumea Intrigantă a Mitologiei Românești: Descoperă poveștile captivante și legendele înconjurătoare ale Ielelor, spirite feminine misterioase și puternice.
Ritualuri_de_Templu Ielele ritual ritual_de_templu Rusalii sanziene Link: https://www.evolutiespirituala.ro/produs/pachet-ritual-de-sanziene-ritual-de-rusalii/?feed_id=108675