Initieri Reiki & Curs - Program de Initieri Online

Program de Cursuri & Initieri Reiki

- LA DISTANTA -

Program Acreditat International

LOGOS IPHM IAOTH

 CE ESTE REIKI? REIKI Este un sistem energetic de Evolutie Spirituala prin intermediul careia se poate accesa Sursa, Dumnezeu UNUL. Simbolurile Reiki sunt chei de activare a diferitelor planuri vibrationale si sunt cai de acces si reconectare cu Energia Universala. Exista mai multe sisteme energetice, fiecare conectand operatorul la aceeasi UNICA Sursa, prin metode diferite.

PRIMA LECȚIE DE CURS ESTE GRATUITĂ ȘI O PUTEȚI ACCESA DIRECT DIN PROGRAMA DE CURS! DERULEAZĂ ÎN JOS CA SĂ VEZI PROGRAMA DE CURS ȘI LECȚIA GRATUITĂ!  :) :) :)
Reiki este un sistem terapie energetica in care nu se foloseste energia personala a terapeutului ci "energia universala" (rei = spirit, universal; ki = energie).
https://vimeo.com/581840923  

INITIERILE VOR AVEA LOC LA DISTANTA, ASADAR PUTETI URMA ACEST PROGRAM DE ORIUNDE V-ATI AFLA PRIN....LUME. :)

INITIERILE VOR AVEA LOC LA ORA 20:00 ORA ROMANIEI, IN ACEEASI ZI A SAPTAMANII IN CARE CURSUL A DEVENIT ACTIV / DISPONIBIL. (De ex: daca cursul a inceput intr-o vineri veti avea initiere in fiecare saptamana, vinerea la ora 20:00 ora Romaniei pana la sfarsitul programului).

IMPORTANT! Initierile la distanta sunt transmise in modalitate "no time no space", asadar le puteti repeta de cate ori doriti si de asemeni, le puteti accesa atunci cand sunteti disponibili, in ritmul dvs. Cu alte cuvinte, daca nu puteti face initierea atunci cand este transmisa "live", nu este nicio problema, pentru ca o puteti face oricand dupa aceea. Tot ce trebuie sa faceti este ca, inainte de a primi initierea, sa afirmati in gand sau cu voce tare ca doriti sa primiti initierea [...] transmisa dvs de Anca Bogdan.
Este necesar sa aveti conexiune internet si desktop, laptop, tableta sau telefon.

DURATA CURS: 3 LUNI

VREAU SA MA INSCRIU
Cursul se desfasoara la distanta online si cuprinde:
  • 1 Curs Video
  • 11 Initieri Reiki 
  • Initiere Reiki Usui Shiki Ryoho gr I-II-III-IV
  • Initiere Karuna Ki Reiki gr I-II-III-IV
  • Initiere Imara Reiki
  • Initiere LIGHTARIAN REIKI ™ – GR I-VI
  • EXAMEN SCRIS – PENTRU CERTIFICARE
  • Manualele PDF ale Sistemelor in care veti fi initiati(Imara & Lightarian Reiki au manuale in lb engleza)
  • Suport din partea Instructorului prin mesageria platformei de e-learning
 

VREAU SA MA INSCRIU LA PROGRAMUL DE  INITIERI REIKI

 

Beneficiile Reiki

– Ajuta corpul sa se autovindece – Ajuta la vindecarea sufletului – Amelioreaza si elimina durerea – Reduce stresul, frustrarea si anxietatea – Echilibreaza organele si glandele – Echilibreaza emotionalul si mentalul – Echilibreaza sistemul nervos – Echilibreaza energiile organismului – Accelereaza procesele de vindecare prin stimularea sistemului imunitar – Detoxifica si purifica organismul – Purifica si echilibreaza Chakrele (centrele energetice ale corpului) – Purifica si elimina blocajele energetice – Protejeaza impotriva energiilor negative – Diminueaza efectele secundare ale medicamentelor – Reduce nevoia de medicameme – Creste constiinta spirituala – Dezvolta gandirea pozitiva – Dezvolta armonia in propria persoana – Dezvolta armonia cu cei din jur – Dezvolta armonia cu natura si Universul – Dezvolta compasiunea si respectul pentru viata – Aduce 0 mare pace interioara – Aduce echilibru spiritual si sufletesc – Creste intuitia si perceptiile extrasenzoriale – Dezvolta creativitatea – Dezvolta gandirea clara si si logica – Aduce exact ceea ce este nevoie in viata persoanei in acel moment – Nu are efecte secundare sau nocive – Nu creeaza dependenta – Purifica si energizeaza alimente, bauturi – Diminueaza efectele negative si creste efectele pozitive ale produselor consumate, prin purificare si energizare – Purifica si energizeaza incaperi, obiecte – etc  

VREAU SA MA INSCRIU LA PROGRAMUL DE INITIERI REIKI