MEDITATIA MERKABA - Drunvalo Melchizedek

MEDITATIA MERKABA - Drunvalo Melchizedek
MERKABA MEDITATION

de Drunvalo Melchizedek






Instrucţiunile: Instrucţiunile de mai jos vor fi defalcate în patru domenii: mintea, corpul, respiraţie şi inima


Respiraţia PRIMUL: Inspiră


INIMA: Deschideţi-vă inima şi simţiţi iubire pentru toate formele de viaţă. Dacă nu puteţi face acest lucru, trebuie să deschidă cel puţin la aceasta dragoste cât de mult este posibil pentru tine. Acesta este cel mai important de instruire a tuturor.


MIND: Deveniti constient de tetraedru de sex masculin (vârful în sus la soare, punctul cu care se confruntă în faţă pentru masculin, punctul de la spate pentru femei) umplut cu lumina albă strălucitoare care înconjoară corpul tău. Vizualizati este mai poţi. Dacă nu se poate vizualiza, sens sau se simt te înconjoară.


CORP: în acelaşi moment de inhalare, locul mâinile în Mudra de degetul mare şi atinge primul deget. Amintiţi-vă, atingeţi uşor degetele, şi nu permit degetele să se atingă de ele sau orice alt obiect. Păstraţi palmele îndreptate în sus.


Respiraţia: În acest moment acelaşi, cu plămâni goale, încep să respire într-o manieră yoghină completă. Respira prin nări, cu excepţia cazului în anumite locuri care vor fi descrise. Pur şi simplu pune, respiratia la nivelul stomacului în primul rând, apoi diafragma, şi, în final piept. Faceţi acest lucru într-o singură mişcare, nu trei părţi. Expirati este completată fie prin deţinerea firma piept şi relaxantă stomac, eliberând lent de aer, sau prin organizarea de firma stomac şi relaxantă piept. Cel mai important aspect este că această respiraţie trebuie să fie ritmice. Începeţi prin utilizarea şapte secunde şi şapte secunde, dar după ce aţi primit familiarizaţi cu această meditaţie, găsiţi ritm propriu. Instrucţiunile de mai jos pentru o respiraţie completă yoga sunt de la "Hindu-Yogi Stiinta Respiratia" de Yogi Ramacharake. Poate că această descriere va fi de ajutor.


Respiratia prin nările, inhala constant, prima umplere partea de jos a plămânilor, care se realizează prin aducerea în joc diafragma, care descendent exercită o presiune uşoară asupra organelor abdominale, împingând înainte zidurile din fata a abdomenului. Apoi umple partea de mijloc a plămânilor, împingând în coaste inferioare, sternul şi pieptul. Apoi umple porţiunea superioară a plămânilor, proeminente sus în piept, de ridicare astfel piept, inclusiv partea superioară sau chiar şase perechi de coaste. La prima lectură ar putea părea că această respiraţie este format din trei mişcări distincte. Acest lucru, cu toate acestea, nu este ideea corectă. Inhalare este continuă, toată cavitatea toracică de la diafragma coborât la cel mai înalt punct al toracelui în regiunea claviculei, fiind extins cu o mişcare uniformă. Evitaţi o serie sacadat de inhalatii, şi să se străduiască să atingă o acţiune de echilibru continuu. Practica va depăşi în curând tendinţa de a împărţi inhalare în trei mişcări, şi va conduce la o respiratie continuă uniformă. Veţi putea să completeze inhalare în câteva secunde după un pic de practică.


Expiraţi destul de împrumut, tinand piept Intr-o poziţie ferma Si Sa atragă în abdomen ONU pic ŞI ridicându-l în sus ca de aer Frunze plămâni. Cand aerul expirat completat Este, relaxaţi-VA version piept ŞI abdomen. Un pic de Practică VA Parte DIN faţa uşor acest exerciţiu, SI O Miscarea de date dobândit dupa aceea VA FI efectuat Aproape automat.



Prima respiratie : Expira


Inima: Dragoste


MIND: Deveniti constient de tetraedru de sex feminin, (vârful îndreptat spre pământ, punctul cu care se confruntă la spate pentru barbati, punctul cu care se confruntă în faţă pentru femei), de asemenea, umplut cu lumina albă strălucitoare


CORP: Păstraţi Mudra acelaşi.


Respiraţia: Nu ezita, la partea de sus a inhalare, pentru a începe expiraţie. Expiraţi destul de lent, de aproximativ şapte secunde, în mod yoga. Când aerul este din plămâni, fără a forţa, relaxaţi-vă în piept şi abdomen şi ţineţi respiraţia. Când te simţi presiunea de a respira din nou, după aproximativ cinci secunde sau cam asa ceva, apoi atunci a face cu următorul text:


Minte: Fii constient de triunghi echilateral plat la partea de sus a tetraedrul feminin situat în planul orizontal care trece prin piept la sternului. Într-un fulger, şi cu un puls precum energia, trimite acel plan triunghiular în jos, prin tetraedrul feminin. Acesta devine mai mici, deoarece se duce în jos şi împinge în vârful sau vârful tetraedru toată energia negativă a Mudra sau circuit electric, o lumină va trage din vârful spre centrul Pământului. Exercitarea Mintea este efectuat, împreună cu mişcările corpului ca urmare a.


CORP: Mutare ochii uşor spre reciproc, sau, cu alte cuvinte, crucea uşor ochii. Acum, le aduce până la partea de sus a prize, sau cu alte cuvinte, privi în sus. De asemenea, această mişcare privirea în sus nu ar trebui să fie extremă. Veti simti un sentiment de furnicături între ochii tăi în zona de al treilea ochi. Poti sa te uiti acum până la punctul cel mai jos puteţi, cât de repede poţi. Trebuie să simţiţi o senzaţie de mişcare electrice jos coloanei vertebrale. Mintii si a corpului trebuie să coordoneze exercitarea de mai sus mintală cu mişcările oculare. Ochii se uita în jos de poziţia lor în sus, în acelaşi timp mintea vede planul triunghiular orizontal al muta tetraedru de sex feminin până la vârful de tetraedru de sex feminin. Acest exerciţiu combinat va curata gandurile negative si sentimentele care au intrat în sistemul electric. Mai exact, acesta va curata o parte din sistemul electric care este asociat cu Mudra special pe care îl utilizaţi. Imediat după pulsing de energie jos coloanei vertebrale, vă schimbaţi mudras la o viitoare şi pentru a începe ciclul de peste tot din nou. Următorii cinci respiraţii sunt o repetare a respiraţiei primul cu modificările Mudra următoarele:


degetul Mudra respiraţie În al doilea rând: degetul mare şi a doua, împreună


Mudra respiraţie a treia: degetul mare şi degetul treilea împreună


Mudra respiraţie a patra: degetul mare si degetul mic, împreună


În al cincilea rând Mudra respiraţia: degetul mare şi degetul primul împreună (la fel ca prima respiraţie)


A şasea Mudra respiraţia: degetul mare şi degetul două împreună (la fel ca respiratia a doua)


Prima parte, primele şase respiraţii, echilibrarea polaritati, şi de curăţare a sistemului electric este acum completă. Acum sunteţi gata pentru următoarea parte, în următorii şapte respiraţii.


Iată un model complet nou de respiraţie începe. Nu aveţi nevoie pentru a vizualiza tetraedru stele la acest moment. Numai tub care trece prin stele, de la vârful tetraedrul masculin deasupra capului spre apex de tetraedru de sex feminin sub picioarele tale, trebuie să fie văzut şi a lucrat cu. Aceasta se extinde o lungime de mana deasupra capului şi o lungime de mana de mai jos picioarele tale. Diametrul tubului dvs. va fi dimensiunea găurii format de degetul mare şi cel arătător ating.




Respiraţia numărul şapte: Inspiră


Inima: dragoste. Nu există un alt rafinament aici care pot fi folosite după ce au perfecţionat această meditaţie. Acesta va fi discutat în clasă.


MIND: Vizualizeazà sens sau tub care trece prin corpul vostru. Instantanee a începe inhala a şaptea, a se vedea lumină strălucitoare albă a prana se deplasează în jos tubul de sus şi până tub din partea de jos, în acelaşi timp. Această mişcare este aproape instantanee. Punctul în care aceste două grinzi de lumină se întâlnesc în corpul dumneavoastră este controlată de către minte şi este o ştiinţă vastă cunoscută prin univers. În această învăţătură cu toate acestea, ne va fi afişată numai ceea ce este necesar, ceea ce vă va duce din ţări terţe la conştientizarea dimensionale a patra. In acest caz va directe cele două fascicule de prana a se întâlni la ombilic, sau mai corect, în termen de corpul tau la nivel buricului, interiorul tubului. În momentul în care două fluxuri de prana întâlni, care este la fel de inhala începe, o sferă de lumină albă sau de prana este format la punctul de întâlnire cu privire la mărimea unui Grapefruit centrată pe tub. Totul se întâmplă într-o clipă. Ca să continuaţi să luaţi inhaleaza de respiraţie a şaptea, sfera de prana începe să se concentreze şi să crească lent.


Organism, în următorii şapte respiraţii utilizarea Mudra aceeaşi pentru ambele inhala si expiri, degetul mare, primul şi al doilea atinge împreună palmele în sus.


Respiraţia: Deep ritmice yoghine de respiraţie, în şapte secunde şi şapte secunde afară. Nu există nici o exploataţie de respiratie de la acum. Flux de prana de la cei doi poli nu se va opri sau schimba în vreun fel, atunci când merg la inhala pentru a se evapora. Acesta va fi un flux continuu care nu se va opri pentru un timp cat respiratia in acest mod, chiar şi după moarte.


Respiraţia a şaptea: Expira


MIND: sfera prana centrat în buric continuă să crească. Până în momentul de expirati deplin, sfera prana va fi de aproximativ opt sau nouă centimetri în diametru.


Respiraţia: Nu forţaţi aerul din plămâni. Atunci când plămânii sunt goale natural, începe imediat respiraţia următoare.


Respiraţia a opta: Inspiră


Inima: dragoste.


MIND: sfera prana continuă să-şi concentreze energia fortei de viata si sa creasca in dimensiune


OPT Respiraţia: Expira


MIND: sfera prana continuă să crească în dimensiune şi va atinge dimensiunea maxima la sfarsitul acestui respiraţie. Această dimensiune maximă este diferită pentru fiecare persoană. Dacă puneţi degetul cea mai lungă în centrul buricului, linia pe încheietura mâinii definirea vă va arăta raza de dimensiunea maximă a acestei sfere pentru TINE. Aceasta sfera de prana nu poate sa creasca mai mari.


Respiraţia NOUA: Inspiră


MIND: sfera prana nu poate sa creasca mai mari, astfel încât ceea ce se întâmplă este prana începe să se concentreze în sfera. Aspectul vizual este că sfera creste mai luminos.


Respiraţia: Sfera creste strălucitoare pe măsură ce inspiraţi.


Respiraţia NOUA: Expira


Respiraţia: asa cum expirati, sfera continuă să crească luminoasă.


Respiraţia zecelea: Inspiră


MIND: Aproximativ jumătate mod prin intermediul acestui inhala, ca sferă continuă să stralucitoare, sfera prana atinge masa critică. Sfera aprinde într-un soare, o minge strălucitoare orbitoare de lumina alba. Acum sunteţi gata pentru pasul următor.


Respiraţia zecelea: Expira


Minte: La momentul expirati, sfera două lungimi mici umflaturi mână în diametru să se extindă. Într-o secundă, combinate cu respiratia vorbit despre mai jos, se extinde rapid în sfera de sfera de Leonardo, dintr la degetul sfaturi din braţele tale extinse. Corpul tau este acum complet închis într-o sferă imensă de lumină albă strălucitoare. Te-ai întors la forma antica de respiraţie sferice. Cu toate acestea, în acest moment, aceasta sfera nu este stabilă. TREBUIE să respiratia de trei ori mai mult pentru a menţine sfera stabilă.


Respiratia: La momentul expirati, faceţi o gaură mică cu buzele si sufla aer cu presiune. După cum vă simţiţi în sfera începe să se umfle, toate în prima secundă a acestei expiri, lasa toate de aer ti rapid. Va extinde sfera de la acel moment.


PARTEA 3: respiraţie Xl-lea, doisprezecelea şi al treisprezecelea: Inspiră şi Expiră


MIND: Relaxaţi-vă şi simţiţi doar fluxul de prana curge de la cei doi poli şi întâlnirea de la buric şi apoi afară la extinderea sferei de mari dimensiuni.


Respiraţia: Respiraţia ritmic şi adânci. La sfârşitul anului respiraţie treisprezecea tu s-au stabilizat sfera mari şi sunt gata pentru respiraţie patrusprezecea importante.


Respiraţia a paisprezecea


Inima: Dragoste


Minte: Pe inhaleaza de respiratie 14th, la inceputul respiraţie, mutaţi punctul în care cele două fascicule de prana întâlni de la buric la stern, chakra patra dimensiuni. Întreaga sferă mare, împreună cu sfera iniţială, care este, de asemenea, încă incluse în sfera de mare, se mută până la punctul noua intalnire in interiorul tubului. Deşi acest lucru este foarte uşor de făcut, este o mişcare extrem de puternic. Respiratia din acest punct nou in interiorul tubului se va schimba în mod inevitabil, conştientizarea din ţări terţe la constiinta dimensionale a patra, sau de la constiinta pământ la constiinta lui Hristos. Aceasta va dura un timp, dar după cum am spus, este inevitabil.


CORP: Acest Mudra va fi folosit pentru restul de meditaţie. Aşezaţi palma stanga pe partea de sus a palma dreaptă pentru bărbaţi şi palma dreapta pe partea de sus a palma stângă pentru femei. Este un Mudra că relaxează.


Respiraţia: respiraţie ritmică şi adânci. Cu toate acestea, dacă veţi continua să respiri la centrul lui Hristos, fără a trece la MER-KA-BA, care este ceea ce este recomandată până când le-aţi făcut în contact cu Sinele vostru Superior, apoi trecerea la o respiraţie superficială. Cu alte cuvinte, respiraţie ritmic, dar într-un mod confortabil in care atentia este mai mult pe fluxul de energie se deplasează în sus şi în jos, la reuniunea tub sternului şi în extinderea sferei de mari dimensiuni. Doar simt fluxul. Utilizaţi partea feminina a fi la fel. In acest moment nu cred că, doar respiratia, simt şi să fie. Simţiţi-vă conexiunea la Toate viata prin Respiraţia Hristos. Amintiţi-vă conexiunea intimă cu Dumnezeu.




Mer-Ka-Ba, vehiculul de ascensiune


Ultimele trei respiraţii


Vi se cere să nu încercaţi această a patra parte, până când aţi făcut contact cu Sinele vostru superior, şi Sinele vostru Superior va dat permisiunea pentru a continua. Această parte trebuie să fie luate în serios. Energii care va intra în şi în jurul corpului şi spiritul sunt de putere extraordinară. Dacă nu sunteţi gata, ai putea sa te ranesti. În cazul în care Sinele vostru Superior vă oferă permisiunea de a intra în MER-KA-BA, nu atunci frica Nu, pentru tine va fi gata.


Respiraţia XV-lea: Inspiră:


Inima: Dragoste


Minte: Fii constient de tetraedru stele întregi. Dau seama că există trei tetraedre întregi stele suprapuse una peste cealalta. Una dintre ele este corpul în sine, şi este blocat în loc şi niciodată, cu excepţia cazului în anumite condiţii, se mişcă. Acesta este plasat în jurul corpului în conformitate cu masculinitatea sau femaleness. Tetraedru două stele întreg este de sex masculin în natură, este electric, este literalmente mintea umană şi se roteşte relativă contra-sensul acelor de ceasornic la corpul dumneavoastră căutaţi, sau să-l puneţi un alt mod, se roteşte spre partea stanga. Tetraedru treilea stele întreg este de sex feminin in natura, este magnetic, este literalmente corpul uman emoţional şi se roteşte în sensul acelor de ceasornic în raport cu corpul dumneavoastră căutaţi, sau să-l puneţi un alt mod, se roteşte spre partea dreapta.


Pentru a fi clar, nu suntem vă spun pentru a roti tetraedru într-un fel de sex masculin şi feminin alt mod. Cand spunem roti tetraedru stele ansamblu, ne referim la tot.


Pe inhaleaza a cincisprezecea respiraţie, aşa cum sunt inhalarea, vă va spune pentru tine, in capul tau, cuvintele de cod, EQUAL viteză. Acest lucru va spune mintea ta care doriţi cele două rotativ tetraedre întreg stele, pentru a începe filare în direcţii opuse, la viteze egale la momentul expirati. Sensul că pentru fiecare rotaţie completă a tetraedre minte, va exista o rotaţie completă a tetraedre emotionale.


CORP: Continuarea Mudra de la mâini pliat de acum.


Respiraţia: Respiraţia yoga si ritmic o profund, din nou, dar numai pentru următorii trei respiraţii, după care a reveni la respiraţie superficială.


Respiraţia XV-lea: Expira


MIND: Cele două seturi de tetraedre decolare filare. Într-o clipă, ei se vor muta la exact o treime din viteza luminii, la sfaturile lor exterior. Tu, probabil, nu va fi posibilitatea de a vedea acest lucru din cauza viteza lor extraordinară, dar poţi simţi. Ceea ce tocmai aţi făcut este să înceapă motorul MER-KA-BA. Tu nu va merge oriunde, sau au o experienţă. Este la fel ca incepand cu motor de o masina, dar avand transmitere în neutru.


Respiraţia: A face o gaură mică cu buzele tale ca ai facut pentru respiraţie Number Ten. Sufla în aceeaşi manieră, şi aşa cum aţi face, se simt cele două seturi de tetraedre decolare filare.


Respiraţia XVI-lea: Inspiră


MIND: Aceasta este respiraţia cele mai uimitoare. Pe inhala, aşa cum sunt inhalarea, pentru a vă spun, în capul tău, treizeci şi patru - douăzeci şi unu. Acesta este codul pentru mintea ta să se rotească două seturi de tetraedre la un raport de 34-21. Înţelesul tetraedre Mintea filare la stânga va merge aproximativ 34 de ori, în timp ce tetraedre emotionala filare la dreapta va merge în jur de 21 de ori. Ca două seturi accelera raportul va rămâne constantă.


Respiraţia: Respira ritmic şi yoga.


Respiraţia XVI-lea: Expira


MIND: Ca sa dai drumul respire, cele două seturi de tetraedre decola de pe lor de o treime din viteza luminii setarea la două treia de viteză a luminii într-o clipă. Pe masura ce viteza de abordare a două treimi din viteza luminii un fenomen are loc. Un disc de aproximativ 55 de metri în diametru forme în jurul corpului, la nivel de baza coloanei vertebrale. Şi sfera de energie care este centrat in jurul celor două seturi de tetraedre forme cu disc pentru a crea o forma care arata ca o farfurie zburătoare în jurul corpului. Această energie se numeşte matrice MER-KA-BA. Cu toate acestea, nu este stabilă. Dacă vedeţi sau sentimentul MER-KA-BA in jurul tau la acest punct, veti sti ca acesta să fie instabil. Acesta va fi lent deteriorate. Prin urmare, Respiraţia Numărul Şaptesprezece este necesar.


Respiraţia: La fel ca respiraţia 16, face o mică gaură în buzele tale, şi sufla cu presiune. Acesta este în acest moment că măreşte vitezele. Ca sa te simti tot mai repede, să-ţi respiraţia toate cu forţa. Această acţiune va determina viteza mai mare de a fi pe deplin obţinute şi MER-KA-BA să fie format.




Respiraţia XVII-lea: Inspiră


Inima: Amintiţi-vă, iubire necondiţionată pentru toate formele de viaţă trebuie să fi resimţite prin toate din această meditaţie sau nu rezultatele vor fi realizate.


MIND: Ca şi pe care îl respiraţi, să vă spun, în capul tău, codul de nouă zecimi din viteza luminii. Acest cod va spune mintea ta pentru a creşte viteza de MER-KA-BA a nouă zecimi din viteza luminii, care va stabiliza domeniul rotaţie de energie. Se va face şi altceva. Acest univers treia dimensionale că trăim într-este acordat la 9 / 10 din viteza luminii. Fiecare electron din corpul dumneavoastră se roteşte în jurul fiecare atom din corpul tau la 9 / 10 din viteza luminii. Acesta este motivul special, aceasta viteza este selectat.


Respiraţia: Respira ritmic şi într-o manieră yoga.


Respiraţia XVII-lea: Expira


MIND: ce viteza creste la 9 / 10 din viteza luminii şi stabilizează MER-KA-BA.


Respiraţia: La fel ca respiraţia 15 şi 16, să facă o mică gaură în buzele tale, si se stinge cu presiune. Ca sa te simti viteza de decolare, lasa toate respiraţia afară cu forţa. Sunteţi acum în stabile si a treia dimensional reglate MER-KA-BA. Cu ajutorul Sinele vostru Superior, veţi înţelege ce înseamnă cu adevărat acest lucru.


XVIII Respiraţia:


Această respiraţie foarte speciale nu vor fi predate aici. Tu trebuie să-l primească de la Sinele vostru Superior. Este de respiraţie care vă va purta prin viteza luminii în a patra dimensiune. Veţi dispărea din această lume şi reapar în alta, care va fi noua ta casă pentru un timp. Acesta nu este sfârşitul, ci începutul unei completarea vreodată constiinta se întoarce acasa la tatal tau.


Dacă vă împărtăşesc aceste informaţii cu alţii, asiguraţi-vă că toate au cunoştinţe care să conducă la această înţelegere. Dacă ei nu se poate ajunge la un atelier de lucru, apoi să le vedea clipurilor video de acest atelier. Dacă ei nu pot face asta, atunci cel puţin să le conduce prin cu fotografii. Dacă aş putea fi de ajutor în orice mod, sau dacă există ceva care nu este clar, te rog da-mi un telefon sau să scrie.


DOSARUL DE INSCRIERE LA CURSURI SI ACTIVARI / INITIERI:

- Scrisoare de Intentie (prezentati motivele pentru care doriti sa participati)
- Istoric boli fizice si emotionale
- Educatie si Profesie
- Copie CI / BI
- Poza

Va rugam sa ne transmiteti aceste informatii la adresa de e-mail office@evolutiespirituala.ro

Cursurile si initierile / activarile se sustin atat online / la distanta, cat si la Craiova, pentru grupe de minim 20 de persoane. Sustinem cursuri si in alte orase, in masura in care se formeaza grupe de minim 25 de persoane.

Pentru toate initierile , activarile si acordajele energetice la nivel de Master-Teacher, mai putin cele gratuite, veti primi dupa initiere Suport de curs si Certificat.