dana postolache @ 07/25/2013 07:11

Am urmat in ultimele 6 luni cursul de dezvoltare spirituala al Ancai Bogdan si il recomand tuturor celor care simt nevoia unui ajutor pe aceasta cale. Apreciez in mod deosebit formatul cursului online, el se pliaza extraordinar pe nevoile mele - si ale altora ca mine - care locuiesc intr-un oras unde nu au loc asemenea cursuri, si ale caror obligatii profesionale si de familie nu le permint sa lipseasca de acasa perioade mai lungi. Intram in era Varsatorului, e timpul sa ne folosim de internet in toate felurile in care ne poate el ajuta. Si nu e intamplator ca primul curs serios de dezvoltare spirituala facut online la noi - cel putin din cate stiu eu, si urmaresc internetul in sensul asta de ani buni - este facuta de o ....Varsatoare:) Felicitari Anca si Bogdan - care o sustine cu succes - si toata recunostinta ,mea pentru ceea ce m-ati ajutat sa invat, pentru ca m-ati ajutat sa merg mai adanc, sa descopar cine sunt, ce pot, ce minisiune am si cum pot sa o indeplinesc.
Nu in ultimul rand vreau sa spun ca in grup au fost persoane care locuiesc in tara, dar si persone din Belgia, Suedia, Grecia, Spania, etc. Am simtit o mare bucurie sa constientizez, sa simt alaturi de mine oameni aparent atat de diferiti, din locuri atat de diferite, care toti si-au facut timp saptamana de saptamana, in aceeasi zi si la aceeasi ora, sa fie prezenti online, sa parcurga intregul program. Am devenit o comunitate si abia acum am cosntientizat cu adevarat ca de fapt suntem toti la fel, suntem unul. Multumesc si colegilor mei de curs pentu ca au contribuit fiecare la experienta deosebita pe care am avut-o cred, cu totii.
Cursul mi s-a parut serios,bine documentat dar si dificil si il recomand cu caldura tuturor celor sincer interesati de progresul lor spiritual, dar numai daca sunt dispusi sa munceasca mult si sa aloce cateva ore pe saptamana pentru a parcurge programa.
Inca o data multumirile si recunostinta mea celor care au fost alaturi de mine pe acest drum, maestri si colegi. Lumina si iubire tuturor. https://www.evolutiespirituala.ro/?p=25507&feed_id=3918