Fenicul / Fennel - Ulei Esențial Pur - grad terapeutic Gătitul cu ulei de Fenicul
Uleiurile esențiale sunt foarte potente în comparație cu condimentele și mirodeniile uscate sau alți agenți de aromatizare, așa că o cantitate infimă de ulei poate conferi o aromă foarte intensă mâncării. Când utilizezi ulei de Fenicul la gătit, cel mai bine e să folosești metoda scobitorii – introdu vârful unei scobitori curate în flaconul de ulei esențial și apoi învârte scobitoarea în mâncare, pentru o aromă de anason veritabilă! După ce ai amestecat bine, gustă să vezi dacă vrei să mai adaugi ulei sau nu.
Utilizări
Pune o picătură de ulei de fenicul în apă sau ceai, în loc să cedezi poftei de dulciuri.
Adaugă cantitatea îmbibată într-un vârf de scobitoare la sosuri de fasole albă și salate de castraveți, pentru o aromă savuroasă.
Folosește ulei de fenicul în locul semințelor de fenicul din rețetele de gătit, pentru un rezultat mai aromat.
Indicații de utilizare
Uz intern: Pentru aromatizarea mâncărurilor.
Precauții
A... https://www.evolutiespirituala.ro/produs/fenicul-fennel-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=28047&_unique_id=641601f729559