AGARTHA ŞI MAEŞTRII DIN SIRIUS

AGARTHA ŞI MAEŞTRII DIN SIRIUS



 RADU RAN

Despre Agartha s-a scris câte ceva, însă prea puţin faţă de cât ar avea nevoie oamenii să cunoască, atât cât pot să înţeleagă despre această lume spirituală. Nici despre conexiunile ei cu alte lumi nu s-a scris, aşa că vă invit în cele ce urmează la o scurtă călătorie către o astfel de realitate…


Se spune în legătură cu Agartha că este o lume cu mult mai evoluată decât a noastră, unde spiritualitatea este manifestată la cote foarte înalte. Toţi cei care au citit despre Agartha poate s-au întrebat de ce cei de acolo nu intervim mai vizibil sau chiar direct pentru a ne ajuta să scăpăm de influenţele negative exercitate asupra noastră de Illuminaţi. Unul dintre răspunsuri ar fi Liberul Arbitru. Căci chiar dacă jumătate din omenire i-ar chema pe cei din Agartha, mai rămâne ca cei de acolo să vrea să ne ajute. Întrebarea poate fi: de ce să nu ne ajute direct? Un alt răspuns ar fi: oare noi ca civilizaţie umană, ne pasă chiar atât de mult de lumea furnicilor, de  exemplu? Ştim că sunt acolo jos, la nivelul solului, sute de milioane de furnici, poate că ele sunt mai numeroase decât noi oamenii, şi cu toate astea, nici nu ne sinchisim să ne gândim la ele. Oare cei din Agartha ar proceda la fel? Suntem un fel de furnici faţă de ei?


Dincolo de astfel de comparaţii este o certitudine că cei din Agartha ne supraveghează ca să nu ne ducem de tot în jos pe toboganul istoriei, dar activitatea lor vizavi de noi are conexiuni cu Maeştrii din Sirius, de unde s-au transmis cândva cunoştiinţele necesare punerii bazelor spirituale în societatea umană, undeva în vremurile demult uitate ale Lemuriei. De altfel conlucrarea dintre Maeştrii Agarthei şi Maeştrii din Sirius este zilnică, pentru că se schimbă permanent rapoarte referitoare la evoluţia lucrurilor în societatea umană, aşa cum se petrec lucrurile chiar şi la ora actuală, cu această criză generată artificial. Uneori unii Maeştri siriusieni vin pe Terra pentru perioade de maxim câteva săptămâni, mergând prin teleportare prin planul subtil în locuri unde se întâlnesc oameni importanţi din politică şi afaceri. Acolo Maeştrii din Sirius, uneori împreună cu Maeştrii din Agartha, privesc la ce se întâmplă la astfel de adunări şi configurează câmpuri de conştiinţă pe care le fixează în jurul acelor grupuri de oameni, în ideea ca aceştia să fie învăluiţi prin propria intenţie de energiile plasate acolo de Maeştri. Uneori asemenea lucruri se întâmplă cu succes, alteori apar inamicii din tabăra Illuminaţilor şi mai strică lucrurile, însă Maeştrii siriusieni şi cei din Agartha nu se îngrijorează, deoarece din punctul lor de vedere lupta pentru omenire este dinainte câştigată. Aceasta este deosebirea dintre oamenii spirituali ai societăţii umane şi Maeştrii din Sirius şi Agartha. În timp ce oamenii spirituali se frământă pentru detaliile problemelor, Maeştrii din Sirius şi Agartha privesc problemele şi finalitatea lor în ansamblu şi ei creează situaţia pentru un final benefic. Aşa s-au putut opri cele două războaie mondiale din nebunia lor pusă la cale de Illuminaţi. Dacă nu s-ar fi intervenit din partea Maeştrilor din Agartha atât Primul Război Mondial, cât şi cel de-al doilea, ar mai fi continuat cam 1-2 doi în plus. 


Mai există şi alte situaţii în care Maeştrii din Sirius intervin în lumea pământeană până la limita Liberului Arbitru. Şi anume atunci când lideri spirituali benefici, locali sau regionali adună în jurul lor grupuri mari de oameni care înţeleg natura unei activităţi spirituale pentru societatea în care trăiesc. În asemenea situaţii Maeștrii din Sirius își trimit energiile lor buddhice către aceste grupuri, pentru a configura câmpuri stabile și rezistente, care să alimenteze locuitorii acelui oraș sau a acelei zone. Și astfel să ancoreze energiile de Iubire și Conștiință pe care să le propage apoi în interiorul societății umane, acolo unde trăiesc, muncesc și evoluează. Deci nu e de mirare dacă și în orașul în care trăiți pot exista asemenea realități. Bucurați-vă de ele dacă există, căci înseamnă că ceva important se va petrece in viitor acolo unde locuiți.   




DOSARUL DE INSCRIERE LA CURSURI SI ACTIVARI / INITIERI:

- Scrisoare de Intentie (prezentati motivele pentru care doriti sa participati)
- Istoric boli fizice si emotionale
- Educatie si Profesie
- Copie CI / BI
- Poza

Va rugam sa ne transmiteti aceste informatii la adresa de e-mail office@evolutiespirituala.ro

Cursurile si initierile / activarile se sustin atat online / la distanta, cat si la Craiova, pentru grupe de minim 20 de persoane. Sustinem cursuri si in alte orase, in masura in care se formeaza grupe de minim 25 de persoane.

Pentru toate initierile , activarile si acordajele energetice la nivel de Master-Teacher, mai putin cele gratuite, veti primi dupa initiere Suport de curs si Certificat.