Pestera vechilor astronauti

Pestera vechilor astronauti
Pestera vechilor astronauti

De curind, Himalaya si-a dezvaluit un alt secret: 23 de cranii de cristal si trei discuri solare au fost descoperite linga o straveche tabara siriana. Povestea despre supravietuitorii unei nave spatiale care s-a prabusit in jurul anului 1938 n-a fost niciodata asociata cu populatia Dropa.



Au fost strinse si descifrate 716 discuri de piatra care semanau cu vechile placi de fonograf ce aveau un orificiu central. Intreaga poveste a acestor table sint ca niste episoade ale unui calendar istoric. In timpul regimului comunist, toate cele716 discuri au fost strinse de numeroase muzee din China si, se presupune, au fost distruse. Administratorii muzeelor au evitat sa vorbeasca pe aceasta tema.

Sute de discuri gravate se aflau ascunse in pesteri.

In 1938, o expeditie arheologica condusa de dr. Chi Pu Tei in muntii Baian-Kara-Ula din China a facut o surprinzatoare descoperire in unele pesteri care, aparent, au fost ocupate de stravechi civilizatii. Ascunse sub praful depus de-a lungul anilor, pe solul pesterii erau sute de discuri de piatra, masurind aproximativ 20 cm in diametru, fiecare cu o taietura circulara in centru si gravate cu santuri spiralate, ceea ce le facea sa semene cu vechile placi de fonograf. Santurile spiralate sint compuse din minuscule hieroglife care relateaza o incredibila poveste a unei nave spatiale care venea din lumi indepartate si s-a prabusit in munti. Nava era pilotata de oameni care se numeau pe ei insisi Dropa si ramasitele lor au fost, probabil, gasite in pestera.

Oamenii nu sint pregatiti pentru cunoasterea civilizatiilor extraterestre

Se pun o serie de intrebari: de ce o asemenea evidenta a contactului cu extraterestrii a surprins lumea din vest? De ce doar citiva oameni din China si Tibet au avut cunostinta despre aceasta veche descoperire? O multime de intrebari care ne pot reaminti despre raportul care spune: publicul larg nu este pregatit pentru o astfel de cunoastere.




Pregatiti-va pentru adevar! Si anume ca nu am fost, nu sintem nici acum si nici nu vom fi niciodata singuri in acest univers.
Aceasta experienta generala, a carei expresie incepe sa devina spirituala, a ghidat spre unirea participantilor in vederea relevarii acestui adevar.

Intr-o pestera din Himalaya au fost descoperite 23 de cranii de cristal

Cele 23 de cranii sint dintr-un cristal de cuart foarte curat. Mai exista si alte doua cranii mai vechi, unul cu o fata inscrisa pe un meteorit presupus din anul 2700 i.Hr. Cel de-al doilea, este incrustat printr-o tehnologie laser pe o piatra pretioasa de jad. In aparenta, seamana mai mult cu un cimpanzeu al carui cap este scofilcit si, in cavitatea cervicala, are craniul unei reptile. Aceasta ne ofera noi indicii de intelegere a planului creatiei, mai curind decit pe cel al evolutiei.

Unul din craniile de cristal pur are  un frate geaman: un craniu alungit al unui hibrid uman-extraterestru, gasit in Parachus, Peru. Nu exista nici un  motiv care sa justifice crearea aceastei anormale alungiri pe craniul hibrid. Acesta era modul anormal al astronautilor Dropa cu pielea galbena  de a  infricosa de la primul contact, acum 12.500 de ani.

Imparatul vesnic tinar care educa populatia era un posibil hibrid extraterestru

Se spune ca imparatul cu pielea galbena, Huang-di, purta pe cap o invelitoare rectangulara cu cinci prelungiri pentru a ascunde capul sau alungit. Miturile spun ca era vesnic tinar si, pe parcursul celor 100 de ani de domnie, el si sotia lui au educat poporul sa foloseasca plantele medicinale, acupunctura, calendarul lunar si scrierea hieroglifa. El ar fi fost omorit de caderea unei pietre dintr-un meteorit care a lovit pamintul in anul 2697 i.Hr. Tot ce se poate ca el sa fi fost un hibrid al vechilor Dropa.

Meteoritul care a fost gasit in lantul muntos himalayan urmeaza sa fie analizat stiintific in laboratoare specializate.

Zeii au venit sa ajute la reconstructia Pamintului dupa catastrofele care l-au zguduit

Enciclopedia Brittanica mentioneaza ca istoricul grec Herodot ar fi spus: au fost 431 de generatii pina la ultima vizita a zeilor pe pamint care au avut ca scop reeducarea si reconstructia Pamintului dupa catastrofele care au cauzat si scufundarea Atlantidei in anul 10.500 i.Hr.

Erau acesti Dropa din Sirius ginditi sa fie co-creatori ai zeilor care au venit cu flota lor stelara in 10.500 i.Hr. pentru a restabili armonia?

Contemplati fotografiile planetei Sirius realizate de Nasa cu ajutorul razelor X. Este oare aceasta steaua lui David? Legendele spun ca Sirius este locasul energiei Hristice, triada lui Buddha si Isis.
Aceasta poveste sigur nu se opreste aici!



Documentar de Cristina Matache