CURS PROTECTIE PSI


KARANNA LIGHTWORKERS ACADEMY ©

CURS " METODE SI TEHNICI DE PROTECTIE PSI"

Acreditat International INHA



Citat Sun Tzu - "Arta Razboiului" : Culmea abilităţii nu este să câştigi o sută de victorii într-o sută de bătălii. Măiestria supremă este să îngenunchezi inamicul fără luptă.

Ce este protectia PSI?

Protectia PSIho-energetica este capacitatea de proiectie mental-magnetica a unei entitati intrupate, in scopul de a se proteja pe sine sau alte entitati, spatii, obiecte, de atacuri energetice venite din partea unor emitatori – entitati sau aparate psihotronice.

Ce este un atac energetic?

Un atac energetic este o emisie de energie focalizata cu intentie sau fara intentie, de catre o entitate de Lumina sau de Intuneric sau de un aparat psihotronic si indreptata spre o alta entitate, un spatiu, un obiect, o natiune, o tara, etc..., cu scopul de a produce un efect, un raspuns energetic preprogramat. Orice actiune de natura energetica, indiferent de intentia emitatorului, este un atac PSI, daca receptorul nu isi da acceptul pentru aceasta.


Atacurile tintite - intentionat sau nu - de catre si catre persoane care sunt atrenate pentru aceasta sau care o fac instinctiv, sunt denumite generic ATACURI PSI.Daca sunteti tinta unor astfel de atacuri veti avea o vitalitate scazuta, ganduri negre, chiar depresii, pot aparea ganduri obsesive, stare generala de rau, nervozitate, dureri acute in anumite zone ale corpului, cel mai frecvent in zona capului si a inimii, putand avea manifestari pana la moarte subita daca nu va aparati sau daca atacul nu inceteaza.

Atacurile PSI pot fi produse si de aparate, nu numai de catre  oameni sau entitati.Un astfel de atac PSI poate fi depistat in functie de intensitatea si mai ales de durata neintrerupta a atacului.Daca sunteti tinta unui atac cu un aparat radionic sau similar, singura solutie este neutralizarea aparatului si refacerea rapida a campurilor persoanei atacate, in caz contrar aceasta poate sa devina pur si simplu o marioneta in mana agresorilor, in functie de scopul determinat al atacului PSI, sau, in cazuri mai grave, persoana atacata PSI se poate imbolnavi si i se poate produce chiar moartea.

Nu ignorati semnele unui atac PSI sau agresiune energetica, pentru ca , mai devreme sau mai tarziu veti avea de suferit dvs, firma dvs si chiar familia in anumite cazuri.



Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. In prezent exista aparatura ce poate induce ganduri si de asemeni, se pot transmite telepatic voci, direct in creierul subiectului atacat.


Metode si Tehnici de Protectie PSI

1. Metode Energetice Directe

2. Metode Reiki

3. Metode Radiestezice

4. Metode Esoterice

5. Metode Angelice

6. Metode Religioase

7. Metode Psihotronice

8. Alte Metode


Toate aceste metode si tehnici de aparare vor fi detaliate in cadrul cursului de Protectie PSIho-energetica (PSI).

De asemenea, vom discuta despre tipuri de atac PSI, despre energii, entitati si structura Universului si Multiversului si despre cine suntem noi si ce rol jucam pe scena vietii, despre reconectarea cu Sinele Superior si despre Misiunile in Spirit si in Trup ale fiecaruia.





CURS
"Metode si Tehnici de Protectie Psi"

Durata Curs: 14 ore / 2 zile


ZIUA 1 : intre orele 10:00 - 18:00

MODUL I: 
Prezentare Cosmogonie şi Ierarhii Spirituale
Prezentare Metode si Tehnici de Protecție PSI - prima parte
Prezentare Sisteme Energetice de Protectie Psi :
- Sigiliul Pentalfa de Foc ©
- Sistemul Khyati ©


ZIUA 2 : intre orele 10:00 - 16:00


MODUL II: 
Prezentare Metode si Tehnici de Protecție PSI - partea a doua
Practica Tehnici de Protectie Psi


Conditii de participare la curs:

Pot participa la cursul "METODE SI TEHNICI DE PROTECTIE PSI", minim persoane initiate in diverse sisteme energetice Reiki, cu minim Grad Master Teacher absolvit sau alte sisteme energetice si esoterice. 

Nota: Acest curs are ca scop invatarea de tehnici eficiente de Protectie Psiho-energetica. A va apara este permis d.p.d.v. divin, a lovi primul este Karma. Ideea eronata ca trebuie sa acceptati sa jucati rolul de victime ale atacurilor de orice tip, in ideea ca acestea va sunt date ca si lectii de viata, este FALSA. D-zeu nu va da lectii de invatat, voi sunteti entitati cu liber arbitru si singura lectie pe care trebuie vreodata sa o invatati este sa ganditi cu sufletul si Mintea Divina. Nu va pedepseste nimeni pentru nimic, Iadul nu exista, iar Karma este o Lege Universala care trebuie respectata. In rest...ati venit aici pentru ceva intr-adevar...pentru Evolutie Spirituala...si aceasta nu se obtine prin suferinta si lacrimi, asa cum stim ca ati auzit de atatea ori. Namaste!

Autori : Anca Bogdan & Catalin Bogdan




DOSARUL DE INSCRIERE LA CURSURI SI INITIERI:

- Scrisoare de Intentie (prezentati motivele pentru care doriti sa participati)
- Istoric boli fizice si emotionale
- Poza

Va rugam sa ne transmiteti aceste informatii la adresa de e-mail office@evolutiespirituala.ro

Cursurile si initierile se sustin la Craiova, pentru grupe de minim 20 de persoane. 
Sustinem cursuri si in alte orase, in masura in care se formeaza grupe de minim 25 de persoane. 
Organizatorii de cursuri ne pot contacta la adresa de e-mail office@evolutiespirituala.ro sau la 

Tel 0732-625544.


PENTRU A VA INSCRIE IN VEDEREA PARTICIPARII LA CURSURI SI INITIERI, VA RUGAM SA NE CONTACTATI PRIN E-MAIL, LA ADRESA office@evolutiespirituala.ro .