ISIS BLUE MOON HEALING SYSTEM - Initiere in Ordinul Spiritual al lui ISIS

ISIS BLUE MOON HEALING SYSTEM
- Initiere in Ordinul Spiritual al lui ISIS -
Initiere la distanta


Cu ocazia Lunii Albastre din data de 31 august 2012, consideram că acesta este cel mai potrivit moment pentru iniţierea în sistemul de vindecare ISIS BLUE MOON şi a Ordinului Spiritual al lui ISIS ca nivel 1 de Practicant.

Pentru inscrieri, va rugam sa accesati Eventul de pe FaceBook, AICI: https://www.facebook.com/events/520315461319394/

SAU sa ne comunicati prin e-mail datele dvs pentru initiere.


Pentru inițiere, va rugam sa trimiteți prin email la adresa office@evolutiespirituala.ro următoarele date: o poza, prenumele dvs, data nașterii, localitatea in care sunteți la momentul inițierii.



Mesaj ancestral de la Isis

“Vino la mine. Vino la mine.
Pentru ca vorbele mele să aibă puterea de a proteja,
Şi să cuprindă viaţa.
Eu sunt Isis, Zeiţa,
Şi sunt Doamna cuvintelor – forţă.
Isis, Zeiţa şi marea Zână de la capul zeilor.
Cerul a fost mulţumit de cuvintele Zeiţei Isis.
Marea Doamnă, Mama – Dumnezeu, dătătorul de viaţă.
Divina, Unica,Cea mai măreaţă dintre zei şi zeiţe,
Regina tuturor zeilor, femininul lui Ra,
Femininul lui Horus, ochiul lui Ra,
Doamna Noului An, cea care face soarele să răsară,
Doamna Cerului, cea care dă lumină Cerului…
Regina Pământului, cea mai măreaţă,
Doamna Căldurii şi a Focului, Mama Dumnezeu…
Doamna Vieţii, Doamna grânelor verzi, Doamna pâinii,
Doamna abundenţei, Doamna Bucuriei şi a sărbătorii,
Doamna Iubirii, cea care face regi, superba Zeiţă,
Doamna cuvintelor-forţă…
Soţia Lordului Abisului….
Fie ca sângele lui Isis, şi spiritul magic al lui Isis
Şi cuvintele-forţă ale lui Isis, să aducă protecţie
Şi să-l ţină în siguranţă pe acest mare zeu.
Bun venit vindecării Isis Blue Moon
Şi ancestralului Ordin Spiritual al lui Isis”

Introducere:
În mitologia egipteană, Isis este cunoscută ca zeița magiei și a vieții, a căsătoriei, simbolul armoniei matrimoniale și fidelității femeii față de soț. Soția și sora a lui Osiris, fiica zeilor Geb și Nut și mama lui Horus, Isis este poate cea mai importantă divinitate venerată de vechii egipteni.
Numele ei s-ar putea traduce prin "Regina tronului", ea fiind chiar o personificare a tronului faraonului și a puterii regale. Încă din antichitate, cultul lui Isis s-a răspândit peste granițele Egiptului către Orientul Mijlociu și Europa. Se spune că Isis a fost singura care a izbutit să afle numele secret a lui Ra, dobândind astfel puteri nemărginite asupra Universului.


ISIS BLUE MOON

Isis Blue Moon/ Luna Albastra a lui Isis este un şuvoi special de energie, pe care Linda Vaughan (redescoperitoarea sistemului) l-a conştientizat într-o zi, în timp ce lucra cu Isis. L-a numit Isis – Blue Moon pentru că aceasta este vizualizarea cea mai intensă cu ajutorul căreia ne conectăm cu acest şuvoi de energie.
Acest val de energie are 2 aspecte principale: răcoros/liniştitor, mângâietor şi rece/îngheţat.
Abordarea acestei energii se face în două acordaje separate, pentru cei care sunt interesaţi. O primă iniţiere este pentru nivelul de practicant. Cea de-a doua iniţiere, care amplifică puterea energiei, este destinată nivelului de Maestru – Profesor.

Energia Isis poate fi utilizată pentru orice tip de vindecare care presupune calmarea, răcirea şi purificarea, curăţirea. De exemplu aceasta energie poate fi utilizată pentru a reduce o umflătură care presează un nerv, pentru scăderea febrei, etc. De asemenea, această energie poate fi invocată pentru curăţarea camerelor, locuinţelor care au o mare cantitate de energii negative, sau pentru protecţia personală în diferite situaţii.
În cadrul acestui sistem, este un simbol principal – Luna Albastră şi 9 alte simboluri adiţionale acestuia.

Eşti deja parte a Ordinului Spiritual al lui Isis, doar prin iniţierea ta în energia Isis. După toate probabilităţile, ai fost deja sau nu vei fi niciodată atras de primirea acestei iniţieri. De fapt, acest Ordin este un mod elegant de a spune că eşti parte din Familia Isis, la nivel spiritual. Alte denumiri ale Ordinului lui Isis au mai fost, de-a lungul timpului: Ordinul Antic al lui Isis, Ordinul Sacru al lui Isis sau Ordinul Templului lui Isis. Sunt sigură că sunt şi mai multe denumiri de-a lungul vremurilor, spaţiului şi al tuturor dimensiunilor existenţei.
Şuvoiul de energie a lui Isis are multe aspecte şi frecvenţe energetice. Isis Blue Moon le include pe toate. Cu cât lucrezi mai mult cu Isis şi cu vindecarea “Blue Moon”, cu atât mai mult vei observa aceste aspecte particulare.


Pentru a primi aceasta inițiere, nu este obligatoriu sa aveți inițieri făcute in alte sisteme energetice.

“Ce trebuie sa fac pentru a primi acordajul la distanta?”

- Telefonul, interfonul, televizorul închis, lumina difuza, lumânări, bețișoare parfumate sau tămâie, ce prefera fiecare ...liniște, sau o muzica de relaxare, meditație - la un volum redus al sunetului.
Spuneti o rugaciune - Tatal Nostru sau orice altă rugaciune doriti.
Stați întinși pe spate - cine dorește poate sta “lotus”, sau așezat, pe scaun, condiția ce trebuie respectata este coloana vertebrala sa fie cat mai dreapta, dar in același timp relaxata - capul spre nordul magnetic al Pamantului (- in cazul in care stați întins), picioarele puțin desfăcute, brațele pe lângă corp cu palmele spre in sus si încercați sa va relaxați mușchii timp de 10-15 minute, ochii închişi. Respirați lent. Important este ca toată această pregătire să aducă corpul si mintea in cea mai naturala stare de relaxare.

Chemați Ghizii de Lumina, Entitățile din Astral, Maeștri Ascensionaţi, ISIS sa va asiste, cu voia lui Dumnezeu. Puteți medita daca doriți. Cu cat va veți pregăti mai mult, cu atât veți primi mai mult. Este important sa acordați atenție si respect momentului. Puteți desena simbolul crucii (sau alte simboluri Reiki daca sunteți inițiați) pe pereții camerei, pe tavan si pe podea pentru a crea un spațiu sacru si pentru a-l binecuvânta. Când simțiți ca sunteți relaxat complet, cereți: 
“Rog sa înceapă inițierea pentru ISIS Blue Moon gradul I, in acord cu Legile Universului, pentru binele meu suprem.”
Stați relaxați aproximativ o ora (sau cat simțiți ca este necesar). Acceptați orice simțire, viziune.

După acordaj mulțumiți tuturor celor care au ajutat, îndrumat, asistat in timpul inițierii.

Pace si Lumina

Anca & Catalin Bogdan