Citiri Aura & Traseu Karmatic / Nivel de Evolutie Spirituala Actual

Citiri Aura & Traseu Karmatic / Nivel de Evolutie Spirituala Actual


In intervalul 29-30-31 iulie 2015 oferim citiri de aura / campuri mensonice si campuri morfice, pentru maxim 20 de persoane, la distanta.


COST: 300 lei200 lei


REDUCEREA ESTE VALABILA NUMAI PENTRU ACEST EVENIMENT

Participantii trebuie sa se inscrie pana la data de 28 iulie, prin formularul aflat in cadrul Magazinului nostru online.

VREAU SA MA INSCRIU


ATENTIE! PUTETI PLATI ONLINE, CU CARDUL, PRIN MAGAZINUL DE PE SITE, DAR PENTRU A VA INSCRIE LA EVENIMENT NU ESTE OBLIGATORIU SA FACETI PLATA ONLINE. PUTETI ACHITA DUPA INSCRIERE, IN CONTUL DE MAI JOS, IAR PRIN MAGAZINUL ONLINE SA FACETI NUMAI INSCRIEREA, FARA SA PLATITI, ALEGAND LA FINALIZAREA COMENZII, CA MODALITATE DE PLATA, MODALITATEA „TRANSFER BANCAR”. DACA ULTERIOR INSCRIERII DORITI TOTUSI SA PLATITI ONLINE, INTRATI IN SECTIUNEA „COMENZILE MELE” DIN CONTUL DVS DE PE SITE SI FINALIZATI COMANDA PRIN PLATA ONLINE.

CONT BANCAR:

Karanna Business Solutions Srl
RO27BRDE170SV18043651700
BRD Craiova
Cod BIC / SWIFT : BRDEROBU

Va rugam sa mentionati la motivul platii, „consiliere”.

Deoarece citirile sunt destul de solicitante dpdv energetic pentru noi, vom accepta maxim 20 de persoane pentru acest eveniment, iar raspunsurile noastre le veti primi in scris, prin email, incepand cu data de 29 iulie ora 20:00 pana la data de 31 iulie 2015, ora 22:00 ora Romaniei. 

Mai jos sunt cateva explicatii pe scurt despre culorile aurei si interpretarea acestora, despre campurile mensonice si morfogenetice, campuri in care se poate citi istoricul (cel putin partial) al Spiritului care este intrupat la un moment dat, karma acestuia, respectiv lectiile cele mai importante pe care le mai are de invatat si pe care le-a invatat deja, vietile anterioare traite in corp, tipul de Spirit, vechimea aproximativa si gradul de cunoastere si acces al acestuia.

Pentru cei ce ne cunosc si care au mai lucrat cu noi este simplu de inteles cum se pot „citi” aceste informatii prin intermediul unei poze, la distanta. Pentru cei ce nu ne cunosc, ramane sa vedem daca vor avea curajul si curiozitatea, interesul necesar de a afla mai multe despre ei insisi si despre rolul lor in timp si spatiu, in acest Univers. :)

Mai multe despre activitatea noastra si pregatirea pe care o avem in domeniu (desi nu o diploma este nevoie sa ai pentru a vedea aceste aspecte din Invizibil…) puteti viziona AICI. Certificate si Acreditari AICI. TESTIMONIALE AICI.

Citirea aurei


Citirea aurei implică observarea și interpretarea acesteia. Aura este un câmp de mensonic de radiație subtila, luminoasa, ce înconjoară o persoană. Persoanele ce pot vedea aura au oferit citiri de aura din toate timpurile. Acestia au o abilitate unica de a vedea sau simți aura unui individ. Aura este alcătuita din „câmpuri bio-electro-magnetice”.

Existenta aurei in jurul corupului uman a fost combatuta agresiv de catre oamenii de stiinta pana cand a fost fotografiata intamplator de sotii Kirlian in 1939. Chiar si dupa aceea si pana astazi, nu exista un acord total pe acest subiect.

Fotografia Kirlian constă în înregistrarea unui obiect expus într-un câmp electric de înaltă tensiune și frecvență. În imaginile astfel obținute, obiectul fotografiat este înconjurat de un halou luminos, policrom.

Este cunoscută și ca „efectul Kirlian”, „procedeul Kirlian”, „tehnica Kirlian”.

Pornind de la procedeul soților Kirlian sunt imaginate soluții tehnice noi care au lărgit considerabil aria posibilităților de investigare și cunoaștere a materiei vii.

În funcție de autori și de tehnica folosită, imaginea obținută are diferite denumiri: electrografie, electrofotografie, efect corona (folosit îndeosebi de cercetătorii americani), fotografie Kirlian, etc.

Fotografia Kirlian se poate realiza atât structurilor vii cât și structurilor nevii.

Structurile anorganice au o imagine statică, monocromatică și reproductibilă.

Structurile organice au o imagine dinamică, variabilă de la un moment la altul și de la o stare a organismului la alta.

Diversele stări funcționale a organismului, normale sau patologice le corespund culori specifice care diferă de starea fiziologică a organismului, arată cercetătorii acestui procedeu.

Dr. Dumitru Constantin consideră că efectul Kirlian evidențiază biocâmpul organismelor vii, bazându-și afirmația inclusiv pe concluziile oamenilor de știință Northrop, Burr și Ravitz care, în studiul lor asupra biocâmpurilor, au evidențiat fluctuații semnificative dependente de mai mulți factori.

Insusi inventatorul acesti tehnici, Kirlian, credea ca haloul de lumina care apare in jurul obiectelor este un fel de aura, mai exact “forta vitala” sau “campul energetic al fiintelor vii”. Iar aceasta aura ar fi influentata de starea fizica sau emotionala a subiectului, putand inclusiv arata anumite probleme de sanatate. Primul lor studiu in acest sens a fost publicat in 1961, in Revista de Fotografie Stiintifica Aplicata.

Sotii Kirlian au realizat si un experiment interesant pentru a-si sustine ipoteza. Ei au fotografiat o frunza, apoi au taiat o bucata din ea si au continuat sa o fotografieze, la intervale regulate de timp. Desi o parte a frunzei fusese taiata, o urma palida luminoasa aparea in fotografie, ca si cand frunza ar fi fost intreaga.

La Institutul de neuropsihiatrie al Universității Los Angeles din California și la American Psyhological Association, în anii ’70, Thelma Moss și grupul ei de cercetători au studiat bio-câmpurile la plante și oameni și pe această cale a posibilelor interacțiuni energetice dintre organismele vii. Fotografiile obținute, în urma unor atente analize, au scos în evidență diverse imagini, cu diferite culori și intensități în funcție de tensiunea psihică, mânie, teamă, stare de relaxare. Printre constatări au figurat și acelea conform cărora în unele zone ale organismului apare un aspect mai estompat iar în altele mai accentuat. Aceste zone cu imagini diferite au putut fi ulterior determinate a fi structuri cu energie bioelectrică variabilă.

Dr. Moss a mai studiat in plus şi transferul energetic dintre oameni. Un experiment în care două dintre colegele sale încercau să-şi transfere energia reciproc şi chiar au reuşit.

Alte experimente ale Dr. Moss au fost cele cu „degetul mare verde” şi cu oamenii cu „degetul mare maro”, care ţineau în palmele lor o frunză distrusă şi încercau să o „repare”. Frunzele au fost fotografiate „înainte” şi „după”, precum şi alte frunze „control”, care nu fuseseră atinse.

S-a încercat trimiterea energiei la distanţă şi s-a descoperit că frunzele au fost „reparate” de către cei cu „degetul mare verde”. Voluntarii cu „degetul mare maro” chiar funcţionau ca „distrugători”, plantele răspunzând negativ la atingerea lor.

Ideea lui Kirlian, care credea ca a fotografiat aura energetica, a fost preluata si de alti savanti, precum Beverly Rubik, care a sustinut ca aceasta tehnica explica vechea disciplina chineza Qigong.

Conforma acesteia, toate fiintele vii au o energie vitala numita qi (sau chi). Rubik a facut electrofotografii pe bolnavi cronici, ca sa observe diferentele produse de boala in aura acestora.

Asemenea descoperiri, ce au la bază efectul Kirlian, oferă posibilitatea de a spune că din punct de vedere fizic, funcționarea sistemelor vii poate fi concepută ca o fluctuație de câmpuri energetice. Ca urmare acestor cercetări și experimente științifice, există păreri ale unor oameni de știință conform cărora interacțiunile umane ar putea fi interpretate și înțelese ca fiind, în primul rând, ca interacțiuni ale unor câmpuri energetice.

Semnificatia culorilor in aura (pe scurt):


Atunci când subconştientul devine stăpân asupra dorinţelor inferioare, culoarea vibraţiilor sale subtile este culoarea albastru. Mentalitatea obiectiva (fiind de un grad inferior al vibraţiilor) trebuie sa fie elevata (sublimata) pentru a se putea uni în mod armonios cu subiectivul (superiorul). Conştientul sau subconştientul formează astfel ansamblul individualităţii. Acesta este telul evoluţiei noastre permanente, de a ne uni într-un singur conştient (sau în aşa zisul supraconstient), cu alte cuvinte, starea de contact cu Sinele Suprem (sau Samadhi).

Daca vibraţiile mentalităţii obiective sunt antrenate de vibraţiile roşii (subtile) ale naturii animale (care exista în fondul vital al fiecărei fiinţe umane), apare separarea permanenta s celor doua mentalităţi; are loc aşa-zisa moarte spirituala. În aceasta situaţie, fiinţa continua sa existe ca robot, fiind definitiv separata de aspectul subiectiv sau de natura (sa) superioara, natura în care exista Sinele Suprem, Esenţa sau Atma. Acest lucru trebuie sa fie evitat (cu cea mai mare grija). Exista situaţii menţionate în tradiţia spirituala a planetei, situaţie în care Sinele Superior (sau mentalitatea subiectiva) se separa şi se reincarnează în alt vehicol, în alta fiinţă, în timp ce vehicolul fizic care a murit continua sa trăiască (sa existe) în mod automat, genul zombi, fiind antrenat numai de mentalitatea obiectiva, altfel spus, de natura inferioara vitala.

Culoarea verde este culoarea individualizării. În manifestările sale cele mai elevate nu exista egoism. În schimb, egoismul se afla (in totalitate) în nuanţele inferioare. Toate dorinţele personale, tot ceea ce vine de la ideile de posesiune personala, sunt perceptibile în astfel de momente. Aici descoperim dorinţa de distingere neapărata, aspiraţie către renume, bogăţie, toate fiind manifestări ale curenţilor verzi cu nuanţele corespunzătoare.

Culoarea portocaliu este considerat în tradiţia yoghina drept forţa vieţii. Acesta este suflul vieţii recunoscut în Biblie, prana sau mana. Vibraţiile sale se găsesc în întregul Univers. Toate lucrurile şi fiinţele sunt impregnate, la nivelul lor specific, de aceasta mare forţă secreta a vieţii. Aceasta forţa este cea care creează, construieşte şi da naştere formelor. Activităţile chimice, atracţiile şi repulsiile instinctive, asocierea atomilor, gruparea acestora prin jocurile vibraţiilor lor respective, sunt produse de aceasta forţă secreta a vieţii sau de curentul portocaliu. Aceasta forţă constructiva (totodată, distructiva) menţine corpul fizic în buna stare sau, din contra, cauzează dezagregarea atomilor sai sau a unor elemente componente. Într-un cuvânt, ea este esenţa vitala a formelor fizice.

Culoarea roşu este cea care vibrează cel mai lent dintre toţi curenţii subtili menţionaţi deja. Exista totuşi un alt curent ale cărui vibraţii sunt şi mai lente, influenta acestuia fiind foarte scăzută asupra dezvoltării noastre.

Este bine sa ştim ca rănile, catastrofele, exploziile, incendiile, sunt, în general, cauzate de vibraţii subtile roşii (de anumite nuanţe) acestea fiind adesea aduse de gândurile pervers-tite ale fiinţei umane. Vibraţiile specifice ale marelui curent subtil roşu nu sunt atrase în mod conştient de fiinţa umana, aceasta atracţie încetând, fara îndoială, de îndată ce fiinţa umana va deveni stăpână pe emoţiile sale inferioare şi instinct.

Vibraţiile subtile roşii sunt profund dezagreabile şi au natura inferioara, împiedicând foarte mult atingerea dorinţelor elevate, blocând realizarea imaginilor mentale ale unui ideal elevat care este pe cale sa se formeze în fiinţa noastră psihica. Prin forţa sa repulsiva accentuata, curentul subtil roşu îndepărtează idealurile (in mod constant) de noi. În general, persoanele ale căror vibraţii sunt inferioare (ca urmare a lipsei de stăpânire asupra emoţiilor inferioare sau asupra instinctelor) dau curs liber mâniei, fricii şi pasiunilor de tot felul, atrăgând (in mod inconştient) în aura aceasta forţă repulsiva; procedând astfel, întreaga fiinţă va fi stanţata de aceasta energie cu efecte extreme.

Aceasta energie, odată intrata în obişnuinţa, face ca fiinţei să-l fie greu sa elimine acele elemente sau stări care conduc întotdeauna la cumularea energiilor specifice ale lui roşu subtil în aura sa. În acest fel, aura unei astfel de persoane va fi invadata (in mod constant) de culoarea subtila rosie. Astfel, mai devreme sau mai târziu, o asemenea persoana va înceta sa mai obţină succes în orice acţiune întreprinsă şi va întâmpina nenumărate obstacole şi dificultăţi în viaţă.

Spre deosebire de vibraţiile superioare a căror curgere este ritmica şi constanta, vibraţiile subtile roşii, prin componenta lor specifica, asigura invadarea fiinţei de către microbi şi facilitează pătrunderea în organism a elementelor toxice, nocive, care conduc în mod gradat la slăbirea celulelor.

Culoarea rosu-brun sau maro: Vibraţiile acestei culori sunt puse în mişcare şi atrase de noi în aura atunci când frica predomina mentalitatea noastră. Daca acest curent subtil invadează într-o anumită proporţie aura şi durează un anumit interval de timp, noi atragem în propria fiinţă chiar pericolul de care ne temem. El semnifica emoţia inferioara de orice tip. La fiinţa umana el indica totdeauna preponderenta naturii animale în aura.

Curenţii forţelor spirituale ce pot fi perceputi ca si culori, constituie o parte a Spiritului Universal (parte generata de Spiritul Divin).

Un individ oarecare nu poate lupta perpetuu (m<obile>) contra unui curent mental-universal, pentru ca el nu poate opri fluxul acestei mari de forte (depăşit fiind de ea). El poate sa urmeze un anumit curent, mai ales daca acesta este superior, extrăgând avantaje lucrând cu natura (la unison) şi nu împotriva acesteia. Prin urmare, recunoscând unitatea acestei forte, constatam ca ea se manifesta sub diferite aspecte şi, analizând în detaliu, s-a ajuns la concluzia ca aceste aspecte sunt numite mari curente de manifestări universale.

Fiecare dintre aceşti curenţi se diferenţiază de ceilalţi prin frecventa specifica vibraţiilor, condiţionată de mediul în care se manifesta.

Cei cinci curenţi principali se subdivizează în curenţi mai mici, fiecare dintre ei prezentând diferenţe specifice de vibraţii. Aceştia (cosmici fiind) matura literalmente suprafaţa solului, trecând chiar în acesta şi străbătându-l aşa cum ne străbat pe noi (înşine). Sunt simultani şi pot fi intercalaţi unii în ceilalţi, influenţându-se intre ei.

Văzuţi din plan subiectiv, ei apar ca mai multe benzi de culori diferite ce înconjoară pământul şi toate creaturile vii. Fiinţa umana (obişnuită) nu poate percepe (in mod spontan) curenţii cosmici, astfel îndoindu-se de prezenta acestora. Faptul ca nu se vad sau nu se simt nu e o raţiune suficienta pentru a trage concluzia inexistentei lor. De pilda, electricitatea (libera) nu se vede, totuşi exista.
Culoarea Indigo este caracteristica mentalului superior

Culoarea galben este caracteristica sufletului spiritual

Culoarea violet este caracteristica zonei astrale, inclusiv corpul astral al oamenilor (sau dublul astral).

Campurile Mensonice


Campurile mensonice sunt campuri luminice formate din particulele elementare emise la formarea acestui Univers, particule ce alcatuiesc mai pe scurt, Panza Creatiei in acest Univers. Aceste particule au fost denumite de oamenii de stiinta „mesoni”. Dintr-o „pura coincidenta”, aceasta denumire provine din cercurile hermetice ale Scolilor antice de Mistere. :)

Deoarece corpurile umane sunt alcatuite din materie a acestui Univers, corpurile noastre contin desiguri mesoni.

Intr-una din cartile sale scrisa in 1977, „Din tainele Universului Spiritual (Negativ)”,  GEORGE VĂSÎI, hirotonisit in taina de Părintele Nil Dorobanţu, impreuna cu Maica Veronica, spune:

– Trebuie reţinut în concluzie, că ierarhia de energie, treptele de energie şi lumina universului spiritual negativ se datorează diverselor stadii ale mentalului pe care se află fiecare treaptă. Trebuie subliniat,  bineînţeles, faptul că: Acumularea de energie şi emisia de lumină sunt  rezultatul evoluţiei mentalului.

– Trebuie ştiut, deci. că în momentul în care vom vorbi de spirite mari cu câmpuri mensonice şi lumini mari de 7. 10 şi 12 metri, vom avea de-a face cu spirite care de milenii au atins treapta mentalului suprem, în timp ce sufletele pătate, căzute sau pribege au stagnat în zona mentalului inferior, deformându-1 şi pe acesta

Evoluţia mentalului atrage după sine emiterea de către creier a unor vibraţii, a unor unde a căror frecvenţă şi amplitudine cresc pemăsură ce mentalul evoluează către zonele supreme. Tot evoluţia mentalului determină raza de acţiune a celor două câmpuri magnetice care apar în faza mentalului superior: câmpurile mensonice şi cele luminice. -”

Câmpul mensonic este rezultatul activităţii mentale, iar câmpul luminic este expresia activităţii psiho-pasionale (afective, iubirea). Cu aceste fapte putem aborda universul spiritual negativ.

În fizica particulelor, mesonii sunt particule subatomice hadronice compuse dintr-un quark și un antiquark, legate împreună de o interacțiunea puternică. Deoarece mesonii sunt compusi din sub-particule, au o dimensiune fizică, cu un diametru de aproximativ 1 Ferm, care este de aproximativ 2/3 mărimea unui proton sau neutron. Toti mesonii sunt instabili, cu cea mai lungă durată de viata de doar câteva sutimi de microsecundă. Mesonii incarcati se degradeaza (uneori prin particule intermediare) pentru a forma electroni și neutroni. Mesonii neincarcati se pot descompune in fotoni.

Mesonii nu sunt produsi prin dezintegrare radioactivă, dar apar în natură numai ca produse de scurta durata ale interactiunilor de foarte mare energie in materie, între particulele de quarci.

In natura, importanța mesonilor cu incarcatura joasa este că acestia sunt particulele asociate cuantice de câmp care transmit forța nucleară, în același mod în care fotonii sunt particulele care transmit forța electromagnetică. Mesonii de incarcatura inalta au fost creati în Big Bang, dar nu par sa joace un rol in natura astăzi (din punctul de vedere al stiintei).

Fiecare tip de meson are o antiparticulă corespunzătoare (anti-meson), în care quarcii sunt înlocuiti de anticuarcii lor corespunzători și invers.

Campurile Morfice (Morfogenetice)


Campuri morfice – teoria morfogenetica aparuta in biologie statueaza faptul ca o fiinta vie este cuplata la un camp morfic care este de natura energetica, vibratorie.

Biologul si Autorul Rupert Sheldrake a constatat ca, pentru ca un camp morfic sa actioneze, este necesar ca intr-un organism viu sa existe structuri care sa receptioneze aceste campuri. Mai mult, Sheldrake a constatat ca exista si emitatori, nu doar receptori ai acestor campuri, in organism. Emitatorii influenteaza aceste campuri morfice, pe cand receptorii doar primesc informatia energetica cu care campurile respective au fost deja impregnate. Fizica cuantica a descoperit ca particulele sunt supuse campurilor morfice si astfel interactiunea dintre materie si energie exista la toate nivelele Creatiei.

ADN-ul este un receptor si un potential emitator pentru campurile morfice. Astfel se explica cum actioneaza un organism viu asupra acestor campuri si cum se pot utiliza aceste campuri pentru a influenta alte fiinte sau obiecte, locuri, ceea ce numim „soarta” insasi sau karma putand fi definita si intr-o anumita proportie modificata astfel, prin acest concept ce defineste o procedura clara si logica de producere a unui efect in plan 3D.

Gasim deci dupa mii de ani, explicatii stiintifice ale credintelor din cele mai vechi timpuri asupra existentei si realitatii ritualurilor magice si vrajitoresti, ne explicam astfel existenta si rolul ritualurilor religioase si de asemenea, gasim usor de aratat faptul ca prin influentarea acestor campuri morfice se pot trimite (emite) ceea ce se numeste popular vraji, farmece, blesteme, dar se pot realiza prin acelasi procedeu de polarizare inversa insa, dezlegari ale acestor actiuni produse prin influentarea campurilor morfo-genetice, de catre persoane initiate in Spirit in acest sens si ale caror capacitati Psi si campuri energetice sunt de asemenea natura incat permit efectuarea acestor operatiuni.




Citiri Aura & Traseu Karmatic / Nivel de Evolutie Spirituala Actual