Lavender Flame Reiki


Lavender Flame Reiki



Lavender Flame Reiki, sau Flacăra Lavandă a lui Quan Yin cum mai este cunoscut acest sistem, este prima octavă a Flăcării Violet a Transmutării. Este parte a unei triade de energii provenite din acea flacără, şi anume mov, culoarea ametistului şi culoarea levănțicii.

Toate energiile provenite din Violet au de-a face cu transformarea, transmutarea, purificarea, alchimia divină. În cazul Lavender Flame Reiki, în cea mai mare parte avem de-a face cu purificarea şi alchimia divină, care curăţă şi transformă experienţele nedorite, prin Lumină. Din experienţa mea cu această energie pot să vă spun că este deosebit de puternică şi eficientă în vindecări şi în meditaţie.

Flacăra Lavandă este o versiune mai blândă a culorii Violet. Lavanda calmează, ţine departe energiile negative, purifică câmpurile energetice şi echilibrează practicantul. Curăţă blocajele pe care le avem privitor la divinul feminin ca urmare a condiţionării sociale sau religioase. Aduce un sentiment de pace şi compasiune.

Aspectul de vindecare a lui Lavender Flame Reiki este acela că înconjoară boala cu un strat de iubire ghidând-o apoi afară din sistem.

Această energie ne învaţă că este bine să fim blânzi cu noi înşine, că nimic nu este câştigat prin auto-abuz sau prin comportament extrem.




Simboluri Lavender Flame Reiki:

Simbolul Energiei Lavender Flame


   


Simbol Înger Isariel      

                           
 Simbol Înger Suriel






DOSARUL DE INSCRIERE LA CURSURI SI INITIERI:

- Scrisoare de Intentie (prezentati motivele pentru care doriti sa participati)
- Istoric boli fizice si emotionale
- Poza

Va rugam sa ne transmiteti aceste informatii la adresa de e-mail office@evolutiespirituala.ro

Cursurile si initierile se sustin la Craiova, pentru grupe de minim 20 de persoane. 
Sustinem cursuri si in alte orase, in masura in care se formeaza grupe de minim 25 de persoane. 
Organizatorii de cursuri ne pot contacta la adresa de e-mail office@evolutiespirituala.ro sau la 

Tel 0732-625544.

Pentru toate initierile , activarile si acordajele energetice la nivel de Master-Teacher, mai putin cele gratuite, veti primi dupa initiere Suport de curs, Lineage si Certificat. 


PENTRU A VA INSCRIE IN VEDEREA PARTICIPARII LA CURSURI SI INITIERI, VA RUGAM SA NE CONTACTATI PRIN E-MAIL, LA ADRESA office@evolutiespirituala.ro .