CURS LA DISTANTA Spiritual & Psychic Development

KARANNA LIGHTWORKERS ACADEMY © 
Scoala de Evolutie Spirituala, Protectie Psi si Reconectare Divina


CURS ACREDITAT INTERNATIONAL
Spiritual & Psychic Development
- la distanta & online -

DATA INCEPERII: 1 FEB 2013

LOCURI : 20


LINK EVENT FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/193374797465931/  

 Durata: 6 luni

Cursul se desfasoara la distanta, pe o platforma software dedicata, online. Este necesar sa aveti conexiune internet, computer, camera web, microfon si casti. 

KARANNA LIGHTWORKERS ACADEMY ©, Scoala de Evolutie Spirituala, Protectie Psi si Reconectare Divina, organizeaza grupuri de studiu pentru Spiritual& Psychic Development , cu durata de 6 luni, cu scopul evolutiei spirituale si dezvoltarii capacitatilor extrasenzoriale (Psi) ale participantilor, pentru Protectie Psi si Reconectare - Reactivare Matriceala Divina. In cadrul cursurilor se vor preda tehnici de meditatie, tehnici si metode de protectie psiho-energetica, vizualizare, tehnici de auto-terapie, channeling, comunicari astrale, initieri pe diverse sisteme energetice si ezoterice si tehnici de reconectare cu rasele angelice si device.

IMPORTANT: Cursurile  KARANNA LIGHTWORKERS ACADEMY © sunt in curs de acreditare internationala la International Natural Healers Association, American Council of Holistic Healers (ACHH), The World Metaphysical Association si The International Meditation Teachers Association (IMTA).

Persoanele care vor participa la cursul Spiritual& Psychic Development vor primi Certificate acreditate international si Certificatele sistemelor energetice si ezoterice pentru care au fost initati in cadrul cursului. In baza acestui Certificat, puteti sa contractati o asigurare profesionala si sa practicati ca si instructor sau terapeut international. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii). 

Ca material si suport de curs, fiecare cursant va primi cartea "PROTECTIA PSI - Calea Reconectarii Divine" – Autor Anca Bogdan si materiale suplimentare, pe durata cursului.

Cursul  Spiritual & Psychic Development are la baza tehnicile si metodele prezentate in cartea  "PROTECTIA PSI – Calea Reconectarii Divine", dar si alte metode energetice si ezoterice (hermetice).


CONDITII MINIME OBLIGATORII DE PARTICIPARE LA CURSURI:

Participantii trebuie sa indeplineasca minim urmatoarele cerinte, pentru a se putea inscrie in cadrul programului  KARANNA LIGHTWORKERS ACADEMY ©:

-         - Sa aiba minim 18 ani impliniti

-        -  Sa nu sufere de boli emotionale diagnosticate
   
     - Sa fie acceptati la evaluarea energetica. Pentru evaluare va rugam sa ne trimiteti o poza recenta la office@evolutiespirituala.ro , impreuna cu datele dvs: data nasterii, locul nasterii si locatia dvs actuala, daca este diferita de prima.

-         - Sa fie initiati in Sistemul Usui Reiki Grad Master-Teacher sau sisteme similare

-         - Sa accepte Termenii si Conditiile Scolii KARANNA LIGHTWORKERS ACADEMY © afisate pe site-ul www.evolutiespirituala.ro  la sectiunea Premium Members / Termeni si Conditii.


IMPORTANT! In situatia in care un participant nu realizeaza cursul in intregime, nu va primi niciun Certificat la finalizarea grupei de studiu. Acesta poate repeta cursul gratuit, pana la nivelul la care l-a parcurs anterior, urmand sa achite ratele lunare pana la terminarea cursului, in cadrul unei alte grupe de cursanti.


STRUCTURA CURS: 

Cursul se imparte pe 5 Module / 24 de saptamani - in weekend, astfel: 


Modul Shamballa MDH 
(sau Kundalini Reiki, daca aveti initieri pe Shamballa MDH)

Modul Stiinte Hermetice

Modul Khyati – Reconectare Matriceala & Activare Corp Atmic

Modul Protectie Psi

Modul Melchizedek si Fiii Luminii


DIN CUPRINS:

Activare  ADN. Conectare la Lumina.
Channeling si conectarea cu Maestrii Ascensionati
Conectarea cu Ghidul dvs.
Conectare energia Mahatma
Vieti anterioare
Cele 4 elemente : apa, foc, aer, pamant
Raza intruparii
D-zeu UNUL
Codurile Ascensiunii
Rasele si Primordialul-Origine


Scopul final al cursului este evolutia spirituala a participantilor si dezvoltarea de capacitati Psi, in conformitate cu binele superior al fiecarui cursant.

Cursul se desfasoara la distanta si cuprinde initieri, meditatii ghidate saptamanale, metode de dezvoltare a capacitatilor Psi, curs Shamballa, Melchisedek, Khyati, Protectie Psi, Conferinte online si discutii saptamanale pentru clarificari si nelamuriri, pe chat. La final va avea loc o evaluare si un test individual.

Programa detaliata a cursului o vor primi doar participantii, care indeplinesc conditiile amintite mai sus, cei care primesc acceptul nostru la evaluarea energetica si care au achitat cursul integral sau care au achitat prima transa a cursului. (PREMIUM MEMBER)

COSTURI: 350 250 lei / luna - DURATA 6 luni

SE ACHITA LUNAR

TAXA LUNARA DE INSCRIERE LA CURS NU ESTE RETURNABILA!

Valoare totala achitata Curs: 1500 lei / Valoare totala reala Curs 4050 lei

Valoare Spirituala Curs :  

VA RUGAM SA NU FACETI NICIO PLATA PANA NU SUNTETI SINGURI CA INDEPLINITI CONDITIILE DE PARTICIPARE. 

LOCURI : 20

Va rugam sa faceti DIN TIMP rezervare telefonica sau prin e-mail. Din motive obiective, de natura tehnica, nu putem inscrie un numar mai mare de 20 de persoane / grupa, astfel incat sistemul de inscriere va fi "primul venit, primul servit". :)

NU SE MAI FAC INSCRIERI PENTRU ACEASTA GRUPA.

URMATORUL CURS VA INCEPE IN PERIOADA SEPT-OCT 2013.



NAMASTE!