Miercuri, 12.12.12 - G R A T U I T 20:00 INITIERI SI MEDITATIE DE CONECTARE CU INGERI / / ARHANGHELI / DEVASI / MAESTRII ASCENSIONATI / GHIZI SPIRITUALI DE LUMINA


Miercuri, 12.12.12 G R A T U I T
20:00 INITIERI SI MEDITATIE DE CONECTARE CU INGERI / / ARHANGHELI / DEVASI / MAESTRII ASCENSIONATI / GHIZI SPIRITUALI DE LUMINA





Miercuri, 12.12.12 G R A T U I T
20:00 INITIERI SI MEDITATIE DE CONECTARE CU INGERI / / ARHANGHELI / DEVASI / MAESTRII ASCENSIONATI / GHIZI SPIRITUALI DE LUMINA


In prima parte se vor face initieri pe sistemele de mai jos. Fiecare participant poate opta pentru initierea pe care o doreste. In partea a doua se va face o meditatie ghidata, pentru re-conectare cu entitati de Lumina (INGERI / ARHANGHELI / DEVASI / MAESTRII ASCENSIONATI / GHIZI SPIRITUALI)

Reiki Usui Shiki Ryoho
Imara Reiki
Shamballa MDH Reiki
Kundalini Reiki
Gold Reiki
Ethereal Crystals Therapy
Lavender Flame Reiki
Silver Violet Flame Reiki
Violet Flame Reiki ©
Higher Clearing Ray
Isis Seichim
Atlantean Crystal

Meditatie ghidata pentru reconectare cu Monada de Spirite, Ingeri, Arhangheli, Devasi, Maestrii Ascensionati si Ghizi Spirituali de Lumina.

Meditatia se va face ghidat, la distanta. Veti conecta cu noi in planul astral si va veti re-conecta prin canalul de Lumina pe care noi il vom deschide, cu entitatile de Lumina care vor veni la fiecare din dvs, pentru a va ajuta in evolutia spirituala personala. 

Ziua 12.12.12 este o zi speciala, in care trecem printr-un portal de Lumina, un portal al noii energii si al Saltului Cuantic. Este ultimul portal inainte de Marea Schimbare, trecerea definitiva a planetei in noua vibratie. Vom accesa acest portal si vom trece impreuna in noua vibratie, vom manifesta si vom implementa Lumina in noi si pe aceasta planeta, pentru a ajuta la trecerea din 21.12.2012. Pentru aceasta ati venit acum si aici, sa participati, sa ajutati si sa fiti ajutati. In oricare din cazuri, spirite vechi sau noi, cu mai multa experienta sau nu, ati venit sa fiti martori sau participanti la acest moment. 

Pregatiti-va, prezenta voastra Divina, Sinele vostru Superior este in voi si cu voi in tot timpul si va saluta curajul de a participa la shift si de a va intrupa pe aceasta planeta, cu realitatea creeata aici de ratacirile spiritului cazut in vibratii joase. Voi sunteti schimbarea, voi sunteti Lumina lui D-zeu UNUL, manifestata ACUM SI AICI! Voi sunteti arhitectii Luminii! Namaste!



Pentru inscrieri, trimiteti un e-mail cu titlul " INITIERI 12.12.12" ,continand poza si prenume, data nasterii, la office@evolutiespirituala.ro

Meditatia ghidata va avea loc la distanta, pregatirile fiind aceleasi ca si pentru initiere. Meditatia va fi ghidata din Spirit, nu prin camera video, etc, pentru a obtine efecte maxime. Detalii prin e-mail.

DACA NU DORITI SA PARTICIPATI LA MEDITATIE, VA RUGAM SA PRECIZATI.

Anca & Catalin Bogdan