Karanna Lightworkers CURSURI SI INITIERI SISTEME ENERGETICE

KARANNA LIGHTWORKERS ACADEMY ©

CURSURI SI INITIERI


Anca Bogdan & Catalin Bogdan
Authors, Spiritual, Ezoteric & Reiki Master Teachers




Scoala de Evolutie Spirituala, Karanna Lightworkers Academy © reprezinta o cale pentru Reconectare Divina. Karanna Lightworkers Academy ©, prin cursuri si initieri / activari specifice, prezinta o serie de informatii, procedee si metode de reconectare si "trezire" spirituala, primite de catre Fondatorii scolii, Anca Bogdan si Catalin Bogdan, prin intermediul meditatiilor, clarvederii, clarauzului si prin metode utilizate in Scolile Antice de Mistere si, totodata, in urma studiului personal si a experientei de mai mult de 10 ani in domeniu.

Suntem autorii cartii  "PROTECTIA PSI - Calea Reconectarii Divine", carte aparuta in cursul anului 2012. Cartea reprezintă o serie de informaţii din domeniul Cosmogenezei şi Ierarhiilor Spirituale, de Procedee şi Metode de lucru pentru meditaţie şi Protecţie Psiho-energetică (PSI), menite să ajute şi să ghideze pe cei interesaţi de domeniul spiritualităţii şi care caută să înţeleagă rolul nostru ca rasa umană, în cadrul Creaţiei lui D-zeu UNUL. 

Puteti viziona Cuprinsul cartii "PROTECTIA PSI - Calea Reconectarii Divine" si o puteti comanda online, AICI.

Suntem Fondatorii  Sistemului KHYATI ©, Sistem Ezoteric pentru Reconectare Divina, reconectare cu Sinele Superior, cu Monada si cu Matricea Divina. Simbolurile sistemului au fost primite de la Maestrii Inaltati Serapis Bey, Ishum, Ishtar si Sanat Kumara, precum si de la initiati ai Templului Poseidon din Atlantida (Piramida de Aur din Atlantis).

De asemenea, suntem Fondatorii Acordajului "Pentalfa de Foc ©pentru Protectie Psi, primita de la Preotii Templului din Poseidon - Atlantida.

Am colaborat si colaboram cu Maestri ai diferitelor Sisteme Energetice si de Dezvoltare si Vindecare Spirituala din America, Germania, Anglia si Suedia si suntem initiati cu grad Master Teacher in urmatoarele Sisteme energetice si ezoterice:

Sisteme Energetice Reiki: Reiki Usui Shiki Ryoho, Karuna Ki Reiki, Imara Reiki, Lightarian Reiki ™, Shamballa MDH Reiki, Kundalini Reiki, Gold Reiki, Ethereal Crystals, Lavender Flame Reiki, Silver Violet Flame Reiki, Violet Flame Reiki ©, Higher Clearing Ray
Sisteme Ezoterice: Ordinul lui Melchizedek, Ordinul lui Isis - Isis Blue Moon , Isis Seichim, Atlantean Crystal

Va invitam sa participati la urmatoarele Cursuri si Initieri 
"KARANNA LIGHTWORKERS ACADEMY ©":

CURS "METODE SI TEHNICI DE PROTECTIE PSI"


Citat Sun Tzu - "Arta Razboiului" : Culmea abilităţii nu este să câştigi o sută de victorii într-o sută de bătălii. Măiestria supremă este să îngenunchezi inamicul fără luptă.

Ce este protectia PSI?

Protectia PSIho-energetica este capacitatea de proiectie mental-magnetica a unei entitati intrupate, in scopul de a se proteja pe sine sau alte entitati, spatii, obiecte, de atacuri energetice venite din partea unor emitatori – entitati sau aparate psihotronice.


Ce este un atac energetic?

Un atac energetic este o emisie de energie focalizata cu intentie sau fara intentie, de catre o entitate de Lumina sau de Intuneric sau de un aparat psihotronic si indreptata spre o alta entitate, un spatiu, un obiect, o natiune, o tara, etc..., cu scopul de a produce un efect, un raspuns energetic preprogramat. Orice actiune de natura energetica, indiferent de intentia emitatorului, este un atac PSI, daca receptorul nu isi da acceptul pentru aceasta.

Atacurile tintite - intentionat sau nu - de catre si catre persoane care sunt antrenate pentru aceasta sau care o fac instinctiv, sunt denumite generic ATACURI PSI.Daca sunteti tinta unor astfel de atacuri veti avea o vitalitate scazuta, ganduri negre, chiar depresii, pot aparea ganduri obsesive, stare generala de rau, nervozitate, dureri acute in anumite zone ale corpului, cel mai frecvent in zona capului si a inimii, putand avea manifestari extreme daca nu va aparati sau daca atacul nu inceteaza.

Atacurile PSI pot fi produse si de aparate, nu numai de catre  oameni sau entitati. Un astfel de atac PSI poate fi depistat in functie de intensitatea si mai ales de durata neintrerupta a atacului. Daca sunteti tinta unui atac cu un aparat radionic sau similar, singura solutie este neutralizarea aparatului si refacerea rapida a campurilor persoanei atacate, in caz contrar aceasta poate sa devina pur si simplu o marioneta in mana agresorilor, in functie de scopul determinat al atacului PSI, sau, in cazuri mai grave, persoana atacata PSI se poate imbolnavi si/sau i se poate induce chiar moartea.

Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. In prezent exista aparatura ce poate induce ganduri si de asemenea, se pot transmite telepatic voci si imagini, direct in creierul subiectului atacat.


Metode si Tehnici de Protectie PSI:


1. Metode Energetice Directe

2. Metode Reiki

3. Metode Radiestezice

4. Metode Ezoterice

5. Metode Angelice

6. Metode Religioase

7. Metode Psihotronice

8. Alte Metode


Toate aceste metode si tehnici de aparare vor fi detaliate in cadrul cursului de Protectie Psiho-energetica (PSI).

De asemenea, vom discuta despre tipuri de atac PSI, despre energii, entitati si structura Universului si Multiversului si despre cine suntem noi si ce rol jucam pe scena vietii, despre reconectarea cu Sinele Superior si despre Misiunile in Spirit si in Trup ale fiecaruia.


PREZETARE CURS
"Metode si Tehnici de Protectie Psi"

Durata Curs: 14 ore / 2 zile


ZIUA 1 : intre orele 10:00 - 18:00

MODUL I: 
Prezentare Cosmogonie şi Ierarhii Spirituale
Prezentare Metode si Tehnici de Protecție PSI - prima parte
Prezentare Sisteme Energetice de Protectie Psi :
- Sigiliul Pentalfa de Foc ©
- Sistemul Khyati ©


ZIUA 2 : intre orele 10:00 - 16:00


MODUL II: 
Prezentare Metode si Tehnici de Protecție PSI - partea a doua
Practica Tehnici de Protectie Psi


Dupa finalizarea cursului, pentru cei interesati, va avea loc o sesiune de initieri si activari  pe diferite sisteme energetice Reiki, Ezoterice sau de Protectie Psi si Reconectare.


Conditii de participare la curs:

Pot participa la cursul "METODE SI TEHNICI DE PROTECTIE PSI", minim persoane initiate in diverse sisteme energetice Reiki, cu minim Grad Master Teacher absolvit sau alte sisteme energetice si ezoterice. 

PENTRU A VA INSCRIE IN VEDEREA PARTICIPARII LA CURSURI SI INITIERI APASATI AICI

Pentru un preview partial al structurii Cursului de Protectie Psi, puteti viziona Webinarul on-line :





CURS "CONECTAREA CU RASA SPIRITELOR NATURII SI RASA ANGELICA"


Credinţa în existenţa de Zâne, Elfi si Gnomi a apărut cel mai proeminent în scrierile din perioada medievala si in folclorul din Europa de Vest.

Multe canale notabile, cum ar fi Edgar Cayce, Jane Roberts (Seth material), Charles Leadbeater (Societatea Teozofică) a vorbit de existenta Regatului Devas-ilor (FAE sau ZANE). Gaia si Arhanghelul Metatron, de asemenea, au vorbit pe acest subiect.

Spiritele Elementalilor sau Spiritele Naturii, mai sunt denumite şi Devaşi, dar Devaşii sunt ierarhiile superioare ale Spiritelor Naturii. Fac parte din prima creaţie de Spirite cu formă a lui D-zeu Unul şi sunt cele mai „vârstnice” spirite din Creaţie, în afara Spiritelor fără Formă. Au liber arbitru. Ei sunt responsabili de protejarea naturii, a formelor de manifestare din ceea ce numim natură în cadrul Creaţiei lui D-zeu. (minerale, plante, animale). Au aspect umanoid în vibraţiile mai înalte, având corpurile energetice similare cu ale oamenilor, deşi se observă anumite diferenţe. Se pot camufla în esenţa substanţei din care sunt formaţi şi astfel pot apărea sub formă de mingi de foc, forme de apă, mici vortex-uri de aer sau apă, etc... sau pot lua forme animalice. Se pot întrupa cu un aspect al lor sau cu mai multe. Ca şi nivel vibraţional, spiritele naturii se găsesc în palierele vibraţionale 7 -12. Există şi o categorie primară a acestor elementali, categorie ce cuprinde elementali fără formă, esenţa conştiinţei elementului din care sunt alcătuiţi. Acest tip de elemental poate fi polarizat în ambele sensuri, atât negativ cât şi pozitiv.
Există şi o ierarhie a Elementalilor, dar este suficient să menţionăm cele mai importante 3 categorii: 

Elementalii fără formă (nu au corp energetic, sunt esenţa elementului din care sunt formaţi, în stare brută)

Spiritele Naturii (Ondine, Nimfe, Silfi, Zâne, Gnomi, Elfi, Salamandre, Dragoni, Animale Totem)

Devaşi (Îngeri ai elementelor, Ordinele superioare ale Elementalilor, pot lua orice formă, dar forma lor de origine este corpul umanoid de esenţă elementală)

Edgar Cayce a explicat Regatului Devic, ca fiind unul foarte real, o forma de constiinta a naturii, conectate direct la elementele de aer, apă, pământ şi foc.

Spiritele Angelice: Rasa a doua creată de D-zeu. Din această categorie de Spirite cu Forma fac parte Ierarhiile Cereşti, adică Îngerii, Arhanghelii, Arheii, Stăpânirile, Virtuţiile, Domniile, Tronurile, Heruvimii şi Serafimii. 

Ele îşi coboară densitatea (nivelul de vibraţie) pentru a intra în contact cu noi sau pentru a ne proteja. Astfel, avem îngeri veghetori, îngeri păzitori, îngeri luptători, Arhangheli, etc. Aceştia au liber arbitru şi se pot întrupa cu un aspect al lor sau cu mai multe. Forma lor de origine este formă umanoidă, de esenţă divină. Ei, împreună cu Spiritele Naturii şi cu Maeştri Ascensionaţi, sunt responsabili de evoluţia rasei umanoide către potenţialul maxim.

Spiritele angelice pot fi clasificate în funcţie de elementul lor dominant: apă, aer, foc, pământ, ether. 

Sunt foarte multe erori în ceea ce priveşte ierarhia aparţinătoare şi rangul entităţilor angelice, sau a numărului lor. Astfel, sunt 12 entităţi angelice, denumite Elohimi, dintre care 7 Elohimi principali ai Pământului. Aceste entităţi angelice sunt direct răspunzătoare de această planetă şi de spiritele ce se întrupează aici. Pe lângă aceştia, pentru Pământ mai lucrează miliarde de îngeri din toate Ierarhiile Cereşti, mulţi dintre ei fiind confundaţi şi asimilaţi cu cele 7 entităţi angelice principale.

Pe parcursul Cursului "CONECTAREA CU RASA SPIRITELOR NATURII SI RASA ANGELICA" vom detalia aceste Ierarhii Ceresti si Rase de Spirite, vom discuta despre Creatie si D-zeu UNUL si vom prezenta metode de conectare si re-conectare cu aceste entitati de Lumina, pentru evolutie spirituala, pentru protectie si pentru a intelege mai clar Creatia si rolul nostru ca rasa Umanoida, in cadrul Creatiei lui D-zeu UNUL, astfel incat sa putem contribui intr-un mod pozitiv pentru noi insine si pentru Planeta - Univers - Multivers, la evolutia acestora deoarece, la un anumit nivel, Toti suntem UNUL.



PREZENTARE CURS
"CONECTAREA CU RASA SPIRITELOR NATURII SI RASA ANGELICA"

Durata Curs: 1 zi - 8 ore

Cuprins:

- Cosmogonie
- Categorii de Entitati existente in Creatie
- Ierarhiile Spirituale : Spiritele Naturii, Spiritele Angelice si Spiritele Umanoide
- Metode de conectare si comunicare cu Cele 2 Rase
- Metode de protectie energetica si sisteme energetice de lucru cu Spiritele Naturii si Spiritele Angelice
- Initieri: Dupa finalizarea cursului, pentru cei interesati, va avea loc o sesiune de initieri si activari  pe diferite sisteme energetice Reiki, Ezoterice sau de Protectie Psi si Reconectare.

PENTRU A VA INSCRIE IN VEDEREA PARTICIPARII LA CURSURI SI INITIERI APASATI AICI

Periodic organizam initieri gratuite, la distanta, pentru diferite sisteme energetice. Au participat in medie 70 de persoane pentru fiecare initiere pe care am organizat-o pana la aceasta data, majoritatea celor initiati prezentand "crize de vindecare" ulterior initierilor si de asemenea, initierile fiind raportate ca fiind "diferite si foarte intense ca si energie". Un istoric partial al acestor evenimente il regasiti pe site-ul nostru, www.evolutiespirituala.ro, AICI.


INITIERI SISTEME REIKI

Reiki Usui Shiki Ryoho 
Reiki Karuna Ki
Reiki MDH Shamballa
Imara Reiki

Lightarian Reiki ™


Kundalini Reiki

Initieri incluse in Gradul III Master Teacher Kundalini Reiki:

Diamond Reiki
Cristalin Reiki
ADN Reiki
Trauma naşterii
Locaţia Reiki
Reiki pentru vieţile anterioare
Echilibrarea Chakrelor


Gold Reiki 

Ethereal Crystals  - Gr. 1-12 Master Teacher + 2 Booster Level


Lavender Flame Reiki

Silver Violet Flame Reiki

Violet Flame Reiki ©

Higher Clearing Ray


CURSURI SI INITIERI SISTEME EZOTERICE



ORDINUL LUI MELCHIZEDEC

ACTIVARE ATLANTEAN CRYSTAL

ORDINUL LUI ISIS - ISIS BLUE MOON

ISIS SEICHIM




SISTEMUL KHYATI ©

Sistem de Evoluţie Spirituala şi Reconectare Divină

Nivelul I
Reîntregirea Sufletului

Nivelul II
Activarea Corpului Cauzal şi Reconectarea cu Sinele Superior

Nivelul III
Activarea Corpului Buddhic şi Reconectarea la Monada şi Matricea Cosmică

Nivelul IV
Activare Corp de Lumină (Corp Atmic)



ACTIVARE SIGILIU PENTALFA DE FOC ©




DOSARUL DE INSCRIERE LA CURSURI SI INITIERI:

- Scrisoare de Intentie (prezentati motivele pentru care doriti sa participati la acest curs)
- Istoric boli fizice si emotionale
- Poza

Va rugam sa completati formularul de inscriere, AICI si sa ne transmiteti o poza cu dvs. la adresa de e-mail office@evolutiespirituala.ro

Cursurile si initierile se sustin la Craiova, pentru grupe de minim 20 de persoane. 
Sustinem cursuri si in alte orase, in masura in care se formeaza grupe de minim 25 de persoane. 
Organizatorii de cursuri ne pot contacta la adresa de e-mail office@evolutiespirituala.ro sau la 

Tel 0732-625544.

Pentru toate initierile , activarile si acordajele energetice la nivel de Master-Teacher, mai putin cele gratuite, veti primi dupa initiere Suport de curs, Lineage si Certificat. 


PENTRU A VA INSCRIE IN VEDEREA PARTICIPARII LA CURSURI SI INITIERI, VA RUGAM SA NE CONTACTATI PRIN E-MAIL, LA ADRESA office@evolutiespirituala.ro .