Un politician din Norvegia avertizează: pregătiri secrete - dezastre planetare

Un politician din Norvegia avertizează: pregătiri secrete - dezastre planetare


NOTA: Acest articol este mai vechi, dar am considerat necesar sa il postam si noi pe website, dat fiind ca atrage atentia asupra existentei unor baze subterane ale Iluminatti si colaborarea acestora cu rase extraterestre orientate negativ. Nu trebuie sa ne speriem, nu vor exista cataclisme la nivel planetar. Shift-ul, de care sunt atat de speriati cei de la putere si cei din umbra, se va produce gradat. Este adevarat ca va avea si o trecere brusca in primele zile ale maximului sau, dar nu trebuie sa ne temem, pentru ca cei ce vor face saltul in vibratie sunt exact cei care doresc acest lucru, iar cei ce se tem si nu isi doresc schimbarea, nu o vor experimenta. Nu pe Pamant si nu acum. Este o decizie personala, iar frica este o vibratie joasa, pe care este bine sa incercati cel putin sa o tineti in frau, daca nu sa o eliminati total "din sistem", in vederea saltului cuantic din 2012-2013.


ARTICOL

Persoana care a scris acest mesaj a făcut acest lucru în nume propriu (nume pe care l-am verificat), şi include o serie de fotografii cu primul ministru al Norvegiei şi (separat) cu Benazir Bhutto. Suntem convinşi de sinceritatea acestei persoane, dar veţi înţelege că nu putem dezvălui numele real şi nici publica fotografii fără consimţământul acestei persoane.


Sunt un politician norvegian. Aş dori să spun că evenimente dificile vor avea loc începând cu anul 2008 şi până în anul 2012.

Guvernul norvegian construieşte din ce în ce mai multe baze subterane şi buncare. Când au fost întrebaţi, ei pur şi simplu spun că este pentru protecţia populaţiei din Norvegia. Când am întrebat când urmează să fie terminate, au răspuns "înainte de 2011".

Israelul face la fel, şi multe alte ţări de asemenea.

Dovada că ceea ce spun este adevarat sunt fotografiile cu mine precum şi cu toţi prim-miniştri şi miniştri cu care mă întâlnesc. Ei ştiu toate astea, dar ei nu vor să alarmeze publicul larg pentru a crea panică în masă.

Planeta X se apropie, iar Norvegia a început depozitarea produselor alimentare şi semintelor în zona Svalbard şi în nordul arctic, cu ajutorul SUA şi UE. Ei vor salva numai pe cei care fac parte din elita puterii şi pe cei cu care vor putea să construiască din nou: medici, oameni de ştiinţă, şi aşa mai departe.

În ceea ce mă priveste, deja ştiu că voi pleca înainte de 2012 în zona Mosjoen unde avem un complex subteran militar. Acolo suntem împărţiţi pe sectoare, roşu, albastru şi verde. Însemnele militare norvegiene sunt deja alocate acestora, iar taberele au fost deja construite acolo cu mult timp în urmă.

Oamenii care vor fi lăsaţi la suprafaţa planetei să moară împreună cu restul, nu vor primi niciun fel de ajutor. Planul este că 2 milioane de norvegieni vor fi în siguranţă, iar restul vor muri. Asta înseamnă ca 2.600.000 vor pieri în noapte, neştiind ce să facă.

Toate aceste sectoare şi buncăre care alcătuiesc complexul subteran sunt interconectate cu tunele şi dispun de vagoane automotoare care asigură transportul, pentru a asigura contactul permanent între ele. Există însă nişte uşi sau porţi uriaşe la intrările acestora pentru a nu le compromite în caz de necesitate.

Sunt foarte trist. De multe ori plâng împreună cu alţii care cunosc acestea, că atât de mulţi vor afla prea târziu, iar apoi totul se va sfârşi pentru ei. Guvernul a minţit oamenii din 1983 şi până în prezent. Toţi marii politicieni din Norvegia ştiu acest lucru, dar puţini vor informa oamenii în mod public - pentru că se tem că nu vor mai fi primiţi la îmbarcarea în trenurile NOAH-12, care-i vor duce la locaţiile subterane unde vor fi în siguranţă.

Dacă ei vor spune cuiva din afară, cu siguranţă sunt ca şi morţi. Dar mie nu-mi mai pasă de mine. Omenirea trebuie să supravieţuiască, ca şi toate speciile de aici. Oamenii trebuie să afle despre toate acestea.

Toate guvernele din lume sunt conştiente de acestea, şi spun că se va întâmpla. Pentru aceia dintre oameni care se pot salva singuri pot doar să spun "Căutaţi locuri aflate la înălţime, găsiţi acolo peşteri unde puteţi avea un depozit de alimente conservate şi apă care să vă ajungă timp de cel puţin cinci ani. Dacă vă permiteţi financiar, recomandate sunt şi pilulele împotriva radiaţiilor şi combinezoanele de protecţie radioactivă.

Pentru ultima dată spun "Dumnezeu să ne ajute"... dar de data asta Dumnezeu nu ne va ajuta. Doar fiecare persoană în mod individual poate să schimbe ceva în această privinţă. Trezeşte-te, te rog!

Aş fi putut să vă scriu folosind un alt nume, dar acum nu mă mai tem de nimic. Când ştii anumite lucruri devii invincibil şi nimic nu te mai poate răni când ştii că sfârşitul va veni curând.

Vă asigur 100% că toate acestea vor avea loc. Au mai rămas doar 4 ani pentru a ne pregăti. Înarmaţi-vă şi grupaţi-vă, găsiţi-vă un loc unde veţi fi în siguranţă şi asiguraţi-vă provizii de apă şi alimente pentru un timp.

Întrebaţi-mă orice şi voi răspunde cu ceea ce ştiu despre implicarea Norvegiei în toate acestea. Şi uită-te în jurul tău: peste tot se construiesc buncăre şi baze subterane. Deschideţi ochii, oameni buni! Întrebaţi-vă guvernele ce este ceea ce construiesc acolo, şi vă vor răspunde că sunt doar depozite pentru alimente, etc. Ei vă orbesc cu astfel de minciuni.

Semnele prezenţei extraterestre sunt deja aici, şi îmi dau seama adesea că cei din elita politicienilor norvegieni nu sunt ceea ce spun ei că sunt. E ca şi cum ei îşi controlează toate gândurile lor, iar ei spun numai ceea ce au fost învăţaţi să spună. Pentru mine este clar ceea ce sunt ei, şi ceea ce nu sunt. O puteţi vedea în ochii lor şi în mintea lor.

Ţineţi minte că toţi cei care se vor afla în marile zone metropolitane din marile oraşe, aceia vor fi primii loviţi şi primii care vor muri în 2012. Mai târziu, armata va epura restul de supravieţuitori pentru că vor avea un ordin de "trage şi omoară" dacă va exista o tentativă de împotrivire la operaţiunea de aducere a lor în lăgare de concentrare unde fiecare va fi marcat cu un număr şi o etichetă.

De asemenea văd că şi Benazir Bhutto a vorbit pe site-ul dvs. Moartea ei a fost tragică. După cum vedeţi [din fotografii], m-am întâlnit cu Benazir. Tot din fotografii vedeţi că m-am întâlnit cu politicieni şi conducatori din toată lumea.

Publicul nu va şti ce se întâmpla decât la final, pentru că guvernul nu vrea să creeze panică în masă. Totul se va întâmpla în linişte, şi guvernul pur şi simplu va dispărea.

Dar eu vă spun: nu mergeţi liniştiţi în noapte. Luaţi-vă măsuri de siguranţă pentru familia voastră. Adunaţi-vă împreună cu alţii. Sfătuiţi-vă pentru a găsi căi de rezolvare a problemelor cu care vă veţi confrunta.

[numele şi dovada identităţii]

Din corespondenţa care a urmat, şi ca răspuns la întrebările noastre specifice, putem adăuga următoarele clarificări prin cuvintele sursei noastre:

Am fost la mai multe baze subterane [numărul acestora a fost specificat]. Am folosit vagoane automotoare pentru a ajunge acolo. Aceste locuri au fost văzute numai de anumiţi oameni aleşi special. Cei care se află în anturajul elitei ştiu toate acestea.

Am dovezi care atestă afirmaţiile mele. Am încredere 100% în sursele mele, dar ei se tem să spună public ceea ce ştiu. Oamenii se tem pentru viaţa lor, aşa stau lucrurile. Pur şi simplu vreau ca publicul să ştie ce se petrece. Nu mi-e frică de moarte şi de nimic altceva.

Toată elita politică a Norvegiei ştie aceste lucruri. De asemenea, ei ştiu că, în cazul în care dezvăluie ceva, ei vor fi revocati din funcţiile lor şi le va fi interzis accesul la bazele subterane atunci când va veni timpul.

Vagoanele automotoare NOAH-12 sunt trenuri de transport care circulă între diferite baze subterane. Aceste trenuri formează un sistem de transport între toate bazele subterane. Acestea sunt folosite în principal de armată care le controleaza pe toate. În fiecare bază există simboluri triunghiulare portocalii şi la porţile de intrare există un fel de câmp energetic prin care fiecare trebuie să treacă.


Nu mă gândesc decât la viitorul copiilor mei - şi la toţi copiii care vor creşte în noua lume. Trebuie să acţionam pentru ei, pentru ca ei să ştie ceea ce au făcut părinţii lor pentru ei, cum ar fi răspândirea acestor informaţii către oameni ca voi.

În anul 2009 formaţiunea politică norvegiana FRP va forma guvernul, şi Siv Jensen va fi ales Prim Ministru. Acest lucru este deja cunoscut. Este important să înţelegem acestea. Alegerile sunt toate false şi aceleaşi persoane din elită sunt "alese" la putere de fiecare dată, fiecare la rândul său. Uită-te prin istoria politică a Norvegiei, şi la oamenii care conduc acum ţara.

Vă rugăm să faceţi cunoscute aceste informaţii pe internet. Când va veni timpul oamenii vor supravieţui, din cauza informaţiilor pe care le-au aflat de la diferite site-uri de pe net.

Eu nu voi primi nimic altceva decât probleme de la postarea asta, şi nu câştig nimic dacă induc în eroare pe cineva. Eu fac asta doar pentru a vă expune ceea ce se va întâmpla în ţara mea, şi poate că astfel unii oameni vor supravieţui eenimentelor ce vor veni.

[numele a fost specificat]

După postarea de mai sus, am prezentat mai multe întrebari sursei noastre, care a răspuns cu informaţii interesante, după cum urmează.

Punctele marcate cu un asterisc (*) conţin informaţii suplimentare primite după ce am cerut clarificări printro serie de întrebari ulterioare.

Când am fost în armată am fost în [numele unui anumit serviciu]. La un moment dat ne-au dat o sarcină pentru a lua ceva de la o bază şi aduce la o alta.

Ne-au spus: "Nu pune NICIO întrebare. Doar fă-ţi treaba". Mai târziu, când am aterizat în afara bazei, am fost luaţi de camioane şi transportaţi până în faţa unor uşi mari bine păzite de către alte categorii de personal militar.


Sau păreau că sunt militari, dar aveau costume diferite: costume portocalii şi costume negre, costumele de culoare portocalie aveau un triunghi galben-auriu pe ele, iar costumele negre aveau un triunghi verde.

* Din ceea ce îmi amintesc, triunghiul era orientat în jos, era ca o piramidă, dar cu vârful în jos, şi avea un semn ciudat pe el. Pentru mine semăna cu litera "E", dar liniile nu erau conectate în "E" asa cum am scrie litera "E". Era în forma de "E" dar mijlocul literei "E" era îndreptat spre interior ... nu ca în orice limba pe care o pot citi sau intelege, şi cu siguranţă nu în norvegiană.

* Semnele nu se aflau pe mânecă, din câte îmi pot aminti, pentru că le-am vazut în mod clar ... ele erau pe partea din stânga a costumelor negre puţin peste zona pieptului şi pe şepcile pe care le purtau pe cap. Semnele nu erau mari - erau la fel ca cele obişnuite, dar suficient de clare pentru a le vedea.

Am trecut de uşile mari. Mă gândeam "ce naiba e asta", şi m-am simţit un pic speriat la început. A fost ca ceva dintr-un film science-fiction. Aceasta a fost prima data când am fost într-o astfel de bază.

Apoi am ajuns la un tunel lung de 500 metri şi acolo se afla mai mult personal militar care ne aştepta, având arme şi vehicule de transport pentru noi. Ne-am împărţit în grupuri. Unii au mers în altă directie, iar eu şi grupul meu am fost rugaţi să mergem cu gărzile negre pentru a putea ajunge întro altă locaţie. Când am ajuns la final am fost solicitaţi să ne punem unele măşti "pentru protecţia noastră".

M-am gândit... "pentru protecţia noastră" ... nu suntem deja protejati prin faptul că ne aflăm deja în interiorul acestui complex subteran atât de mare, şi de prezenţa acestor gărzi înarmate?

Am fost rugaţi să intrăm în interiorul unui vagon ... şi aceasta este ceea ce ştiu de automotoare. Ele sunt conduse de un fel de energie de la un cristal albastru, sau cel puţin aşa este modul în care mi-a apărut. Apoi ne-am aşezat pe locurile noastre şi am întrebat pe unul dintre gardieni "Ce este aceasta?". El a răspuns: "Nu este nevoie să cunoaşteţi acest lucru, domnule."

* În faţă, acolo unde stă operatorul, era lângă el o cutie cu o fereastră, şi doar atunci când porneşte se pot vedea mari cristale albastru-purpuriu care emit o lumină purpuriu-albăstruie ... nu chiar orbitoare, dar destul de plăcută la vedere. Eu nu am văzut niciodată o astfel de energie luminoasă şi nici astfel de cristale nicăieri. M-am gândit că trebuie să fie sursa de alimentare.

* Mai târziu, în bază am văzut că unii oameni lucrează la aceste cristale albastre-purpurii. Acestea erau mai mari ca cele din tren - cca. un metru în lungime şi erau aliniate unul după altul. Ei proiectau un fel de lumină prin aceste cristale. Cristalele erau de fapt purpuriu-albastre, iar atunci când lumina trecea prin ele interiorul lor devenea mai albastru şi avea o culoare mai puternică - oameni purtau măşti albe şi ochelari de protecţie de culoare albă şi se îndepărtau de ele atunci când lumina trecea în interiorul cristalelor. Mă apropiasem la aproximativ 20 de metri de cristale şi am fost îndepărtaţi repede spunând "Mişcaţi-vă acum!".

* De asemenea, cred că portalurile de energie prin care am trecut la intrarea în bază erau alimentate de aceste cristale, pentru că a fost acelaşi tip de lumină - sau aşa mi se părea. Dacă-mi amintesc mai mult vă voi spune.

Am putut vedea că există un sistem tubular, prin care şi alte vagoane automotoare se deplasează atât de repede încât nu se poate vedea decât o lumină care trece fulgerător. Cred că acest lucru arată folosirea tuburilor vidate pentru că nu există nicio forţă de tracţiune.

* Vagoanele erau asemănătoare la interior cu tunelul tubular. Tunelul tubular era un pic mai mare. Vagonul automotor care se afla în faţă avea o formă alungită aerodinamica şi o lungime de cca. 12 metri şi avea scaune pentru 10 persoane cu operatorul. Se puteau conduce în ambele sensuri fără a fi necesar să le întorci. Acesta erau încuiate din lateral după ce urcai în interior şi a fost destul de bine ... dar viteza a fost prea mare, şi mi-a venit rău după ce am coborât.

* Există şi un spaţiu pentru unele mărfuri pe care le puteai lua cu tine, dar nu era mare. Erau o mulţime de astfel de trenuri automotoare care mergeau atât de repede încât nu vedeai decât ca o străfulgerare de lumină atunci când trecea pe lângă tine. Dar nu poţi să te uiţi să vezi şinele, pentru că atunci când eşti în vagon, uiţi de asta fiind concentrat la propriul stomac.

Mai târziu, după ce am intrat în politică, am aflat ce era în interiorul bazelor şi la ce foloseau bazele, lucruri pe care le-am spus deja. Ştiu doar că atunci când aceste automotoare se mişcă - şi se mişcă rapid - n-am mai văzut aşa ceva înainte. Mai târziu, când am ajuns la staţia de final, am avut o senzaţie de rău, la fel şi alte persoane care erau acolo au simţit acelaşi lucru. Unul dintre paznici a declarat că aşa se întâmplă prima dată la toată lumea.

Când am ieşit ne-au fost daţi ochelari de protecţie şi ne-au cerut să treacem printr-un control de securitate. Aici totul devine ciudat.

Erau gărzi înarmate peste tot... şi amintiţi-vă că există şi portalurile de energie prin care trebuie să treci. Mă gândeam că nu ar trebui să mă aflu acolo, în acel loc, şi eram un pic speriat.

Apoi am trecut prin această zona energetică şi am ajuns întro cameră. Am văzut că era un indicator pe perete care a spnea HUMAN - NOT HUMAN - PURE - NOT PURE (adica UMAN - NON UMAN - PURI - NON PURI). 

După ce am văzut asta m-am gândit: Există şi "NON UMANI"???

* La portalul (zona) de energie a existat un indicator, pe care l-am mentionat mai înainte. Pe el era scris un limbaj ciudat. Nu am văzut niciodată asta înainte. Dedesubt erau litere care aratau ca "E"-urile descrise mai înainte - dar singurul lucru pe care l-am putut citi a fost UMAN - NON UMAN - PURI - NON PURI. 

Nota Project Camelot: căutăm clarificări suplimentare referitoare la acestea.

Gardienii ne-a oprit şi ne-au spus să schimbăm hainele cu altele din interiorul altei camere şi să venim cu ei. După ce am făcut întocmai, ne-au spus că era timpul să mergem şi mai departe în jos. Din nou, mă gândeam - cât de mare este acest loc? Tocmai am venit dintr-un sistem de transport feroviar care se întinde pe kilometri întregi... şi acum chiar există mai mult?

Am fost duşi apoi la un sistem de lifturi, cu locuri, care urma să ne ducă în jos ... sau, asta este ceea ce am crezut că o să facă. Dar liftul a mers în lateral timp de aproximativ trei minute. De aici nu am avut cum să cunosc durata, deoarece nu aveam niciun mijloc de măsurare a timpului. Gărzile luaseră toate obiectele noastre personale, la acele zone de control energetice.

* La ascensor îmi amintesc că am văzut o literă care arăta ca simbolul de căşti - acelea pe care le aveţi pe cap atunci când ascultaţi muzică. Era aşa cum îl vezi din partea din faţă şi era îndreptat în jos.

Tot ce pot spune este că, atunci când am terminat acolo, m-am gândit că lumea nu este aşa cum pare să fie, şi că multe lucruri sunt ascunse de public. Asta mă face să fiu trist şi speriat.

Mai târziu, când am intrat în politică, am început să fac cercetări în această direcţie pentru că aveam nevoie de răspunsuri. Ceea ce am aflat a fost că aceste baze sunt buncăre imense subterane folosite de guvern şi de unii militari, pentru a supravieţui. Va exista o ameninţare exterioară care urmează să apara în anul 2012, iar specia umană trebuie să supravieţuiască.

Din tot ceea ce am vazut până acum, este vorba de "Planeta X". Guvernul ştie despre acest lucru, dar îl ascunde de public. Ei urmăresc acest obiect deja de o lungă perioadă de timp, şi au primit deja avertismente din partea SUA [în legătură cu aceasta].

Ştiu că există deja 18 baze în Norvegia. Nu ştiu care sunt pericolele, pentru că nu sunt om de ştiinţă. Dar ceea ce ştiu este că înainte de 2012 guvernele au de gând să se ascundă în bazele pe care le-au construit în ultimii 40 sau 50 de ani. 

În cazul în care acest obiect trece pe aici, vor exista o mulţime de probleme la suprafaţa Pământului. Asta este tot ce ştiu. Acesta este motivul pentru care ei se retrag în subteran. 

În cazul în care un astfel de eveniment vine, ei şi-au luat măsuri ca timp de cinci ani sau mai mult în subteran să aibă tot ce le trebuie ca să supravieţuiască. Atunci când vor şti că la suprafaţă este din nou un mediu sigur şi propice, vor reconstrui din nou. Ne-au spus doar că trebuie să ne retragem înainte de 2012 şi că există ceva în spaţiu care va provoca mari distrugeri.

* Nu ştiu dacă există o ameninţare de la soare în sine. Nu mă pricep la ştiinţă. Eu spun doar ceea ce am văzut şi nimic mai mult.

Eu pot să spun că am spus deja prea mult, dar măcar oamenii sunt acum avertizaţi despre aceste lucruri...

Nu am niciun motiv ca să inventez toate acestea, şi nici să creez panică în masă. Vreau doar să spun public ceea ce se va petrece, şi am făcut tot ce am putut.

Sunt lucruri în această lume care nu sunt cunoscute publicului. Dar un lucru pot spune despre toate acestea: 

Fii gata şi ai încredere în tine însuţi. Nu te ajuţi deloc dacă ai încredere în guverne. Încrede-te doar în tine însuţi. 

[numele a fost specificat]

Comentariu de la Project Camelot:

Nu există date ştiinţifice "grele" [sau evidente] în informaţiile furnizate de sursa noastră. Informaţiile nu explică exact cum sau de ce Planeta "X" este o astfel de ameninţare (deşi am putea ghici). De asemenea, nu există informaţii specifice despre necesitatea pentru a merge în subteran. 

Sursa noastră spune exact ceea ce ştie, şi nimic mai mult. Este foarte plauzibil, ca politician fiind, să-şi concentreze mesajul pe probleme socio-politice, mai degrabă decât pe date ştiinţifice [ceea ce a şi făcut].

Pentru mai multe informaţii despre "Planeta X", şi pentru ce poate sau nu poate fi, vă rugăm să vizitaţi site-ul lui Andy Lloyd de aici (darkstar1.co.uk), sau site-ul lui Marshall Masters, aici (yowusa.com). Am fost informaţi de către Henry Deacon (şi acest lucru a fost, de asemenea, raportat la scară largă de către alţii), că telescopul de la Polul Sud a fost construit pentru a urmări ceea ce Henry a numit "al doilea soare". Insistăm ca cititorii să îşi facă propriile cercetări pentru a se clarifica. 

Între momentul actual şi 2012 şi dincolo de acesta, vor apare în prim-plan multe puncte de vedere diferite, mesaje transmise, precum şi revelaţii iniţiatice. Project Camelot lucrează din greu la un documentar care va acoperi atât proiecţii pozitive, cât şi pe cele nu atât de pozitive referitoare la viitorul nostru.

Este de la sine înţeles că este speranţa noastră sinceră, rugaciunea şi intenţia deplină ca evenimentele portretizate mai sus să fie evitate. 

Noi toţi, fiecare, suntem co-creatori ai lumii noastre, clipă de clipă. Îndemnăm pe fiecare dintre voi să participaţi în mod conştient la co-crearea unui viitor luminos şi pozitiv pentru omenire, şi să lucraţi împreună cu noi la trezirea din somnul greu al oamenilor, şi aducerea la lumină a adevărului - oriunde ne va duce aceasta.

Bill Ryan şi Kerry Cassidy


Traducere şi adaptare de la www.projectcamelot.org/norway.html

Sursa: www.roaim.co