EVENIMENT "EVOLUTIE SPIRITUALA" : INITIERE LA DISTANTA, REIKI USUI GRADELE I - II - III

INITIERE LA DISTANTA, Reiki Usui Shiki Ryoho
GRADELE I - II - III 


EVENIMENT "EVOLUTIE SPIRITUALA" 
INITIERE LA DISTANTA, Reiki Usui Shiki Ryoho


GRADELE I - II - III 


21 iulie 2012 - ORA 20:30


ADRESA FACEBOOK A EVENIMENTULUI:


https://www.facebook.com/events/260993204010360/


Initierea in Sistemul Reiki Usui Shiki Ryoho

Initierea Reiki este un ritual prin care practicantul este racordat la Sursa de Energie Universala. Initierea are 3 mari componente: cea fizica unde maestrul efectueaza un anume ritual, cea energetica unde se deschid anumiti centrii energetici si se curata anumite meridiane energetice si componenta spirituala unde practicanutul primeste un anumit numar de ghizi de Lumina, o cunoastrere la nivelul Sinelui si daruri de la Divinitiate. Toate accestea fiind oferite de Divinitate spre a evolua si a ne indeplini misiunea personala pe aceasta planeta.
Cu fiecare initiere primita creste si responsabilitatea maestrului/practicantului fata de el, de oamenii pe care trebuie sa ii ajute sau sa ii invete si fata de Divinitate.

Namaste!

Toti cei care doresc sa participe sunt rugati sa transmita o poza, prenumele si data nasterii, la adresa de e-mail office@evolutiespirituala.ro cu mentiunea "Initiere FB".

Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.

Web-site : www.evolutiespirituala.ro
E-mail : office@evolutiespirituala.ro


SAMBATA, 21 IULIE, INCEPAND CU ORA 20:30, CEI CARE DORESC SA FACA ACEASTA INITIERE AVEM RUGAMINTEA SA VA ASIGURATI CA SUNTETI INTR-UN LOC PE CAT POSIBIL LINISTIT (NU IN MULTIME...NU LA MALL... :) ...) SAU DACA ESTE POSIBIL SA FACETI MEDITATIE. INITIEREA VA DURA APROX O ORA.

NU UITATI DE POZE PRENUME SI DATA NASTERII, PE E-MAIL. DOAMNE AJUTA!

Inainte de initiere vom face pentru fiecare participant o curatare a campurilor energetice, echilibrarea chakrelor, taiere corzi energetice ( unde este cazul) si conectare la Lumina. Din acest motiv, este posibil ca unii dintre dvs sa adoarma in timpul initierii sau sa aiba o stare gen "black-out" / somn profund. Nu este nicio problema...initierea se va implementa oricum.

Daca doriti, putem discuta mai multe atat inainte, cat si dupa initiere, pe acest grup: CALEA RECONECTARII DIVINE https://www.facebook.com/groups/265987090134155/

Anca si Catalin Bogdan

“Ce trebuie sa fac pentru a primi acordajul la distanta?”

- Telefonul, interfonul, televizorul inchis, lumina difuza, lumanari, betisoare parfumate sau tamaie, ce prefera fiecare ...liniste, sau o muzica de relaxare, meditatie - la un volum redus al sunetului.

Stati intinsi pe spate - cine doreste poate sta “lotus”, sau asezat, pe scaun, conditia ce trebuie respectata este coloana vertebrala sa fie cat mai dreapta, dar in acelasi timp relaxata - capul spre nordul magnetic al Pamantului (- in cazul in care stati intins), picioarele putin desfacute, bratele pe langa corp cu palmele spre in sus si incercati sa va relaxati muschii timp de 10-15 minute, ochii inchisi. Respirati lent. Important este ca toata aceasta pregatire sa aduca corpul si mintea in cea mai naturala stare de relaxare.

Chemati Ghizii de Lumina, Entitatile din Astral, Maestri Ascensionati sa va asiste, cu voia lui Dumnezeu. Puteti medita daca doriti. Cu cat va veti pregati mai mult, cu atat veti primi mai mult. Este important sa acordati atentie si respect momentului. Puteti desena simbolul crucii (sau alte simboluri ReiKi daca sunteti initiati) pe peretii camerei, pe tavan si pe podea pentru a crea un spatiu sacru si pentru a-l binecuvanta. Cand simtiti ca sunteti relaxat complet, cereti:

“Rog sa inceapa initierea pentru Reiki Usui Shiki Ryoho gradele I-II-III, in acord cu Legile Universului, pentru binele meu suprem.”

Stati relaxati aproximativ o ora (sau cat simtiti ca este necesar). Acceptati orice simtire, viziune.

Dupa acordaj multumiti tuturor celor care au ajutat, indrumat, asistat in timpul initierii.

Pace si Lumina


___________________Va asteptam!___________________