Pagini

Sistemul Mer-Ki-Vic : MER-KA-NA

MER-KA-NA



Cele trei nivele ale
Sistemul Mer-Ki-Vic sunt:

Mer-Ki-Va – steaua cu 8 fete (tetraedru)
Mer-Ka-Va – steaua cu 12 fete (dodecaedrul)
Mer-Ka-Na – steaua cu 20 de fete (icosaedrul)


Mer-ka-bah se transforma dincolo de nivelul dimensiunii a 3-a şi este înlocuita în Era de Cristal cu geometria nepolarizata a sistemului cristalin Mer-Ki-Va pe 3 nivele cu scopul de a evolua în MerKaNa cristalina. Mer-ka-bah care a servit drept vehicul Stea Tetraedron catre dimensiunile superioare  ultimul ciclu de 12.000 de ani este acum transmutata într-un vehicol cu capacitate mai mare. Aceasta evoluează progresiv la Sistemul MerKiVa Cristalina.


MER-KA-BAH


In Biblie exista referinta catre Ezekiel si roti prin care Ezekiel ascensioneaza in rai. Aceasta era Mer-ka-Ba.

In Tora, se face referire la Merkavah  (ATENTIE!NU MER-KA-BAH) (asa cum este scris in ebraica), care are doua sensuri diferite: unul este sensul cuvantului "car", care este un vehicul, iar celalalt este "Tronul lui Dumnezeu". Cand cele doua definitii sunt combinate, adevaratul sens prinde viata.

In Egiptul antic, acest model primar a fost numit Mer-Ka-Ba. Au fost de fapt trei cuvinte, nu unul. Mer a insemnat un fel de lumina care se roteste in interiorul sau. Ka insemnat spirit, in acest caz, referindu-se la spiritul uman. Ba a insemnat corpul uman - desi ar putea insemna, de asemenea, conceptul de realitate pe care spiritul il detine. Si astfel intregul cuvant in Egiptul antic face referire la o lumina rotativa, care transporta spiritul si corpul dintr-o lume in alta.

Credo Mutwa, liderul spiritual al tribului Zulu din Africa spune ca Merkaba (un cuvant) a fost un cuvant Zulu care insemna un vehicul spatiu / timp / dimensiune. El mi-a spus ca, potrivit legendei Zulu intregul sau trib venise dintr-o alta dimensiune aici, pe Pamant, folosind Merkaba.

Din prezentarea de mai sus putem observa si intelege faptul ca Mer-ka-Bah a fost cu adevarat vehicolul stea tetraedru pentru omul din vechime.Dovezile arata exact catre aceasta etapa a vietii pe Pamant, respectiv acum mii de ani.De atunci insa, planeta a schimbat spectrul energiilor in care functioneaza, dupa cum se stie.Puteti lua in calcul aici Rezonanta Schumann care a avut o valoare constanta de 7,8 Hz timp de mii de ani (EXACT PERIOADA IN CARE MER-KA-BAH A FOST FUNCTIONALA LA 100% CAPACITATE).Insa incepand cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai intai lenta, apoi din ce in ce mai rapida (dupa 1997), pana cand a atins astazi valoarea de 12 Hz, deci “Bataile inimii” Pamantului s-au accelerat...Cresterea frecventei de rezonanta Schumann se traduce prin scaderea progresiva a densitatii planetei, ceea ce ne aduce iar la ideea unei legaturi de tipul cauza-efect intre schimbarea frecventei / vibratiei Terrei si Ascensiune cu ajutorul Mer-ka-bei pana in anii 1980 si cu ajutorul Mer-ka-na in prezent.Nu spunem ca activarea Mer-ka-bah ar fi inutila sau de nedorit in momentul de fata, spunem doar ca este un sistem incomplet, este doar prima etapa, iar ultima este Mer-ka-na. De altfel, in scolile de mistere antice se folosea in fapt o a doua etapa a sistemului Mer-Ki-Vic, dupa cum se afirma si in Tora evreilor, anume Mer-Ka-Va, deci nu Mer-Ka-Bah.Ca sa conciliem partile si ideologiile, personal sunt de parere ca vehicolul Mer-Ka-Bah era accesibil rasei umanoide pamantene avansate dpdv spiritual in perioada antica si premergator acestei perioade, iar vehicolul Mer-ka-Va era accesibil foarte rar, in cazul Avatarilor sau al Maestrilor Spirituali Ascensionati ai vremii.In prezent insa acest tip de vehicol nu mai poate functiona la capacitate maxima, conform noilor vibratii prezente acum si aici pe Terra.De altfel, chiar Drunvalo Melchizedec, cel ce a promovat acest sistem in intreaga lume, a renuntat de curand la prima forma de activare propusa , si anume activarea cu ajutorul mintii si a inlocuit-o cu o alta forma de activare, din inima.S-a simtit deci nevoia unui upgrade.Totusi, forma geometrica sacra utilizata de Mer-ka-Bah este necesara dar nu si suficienta pentru sustinerea procesului complet de Ascensiune si Evolutie Spirituala.Doresti sa te opresti la primele trepte ale Ascensiunii sau sa continui calatoria in lumea 5D in Corpul Cristalin de Lumina?Decizia e a ta! 

Aceasta este energia Pământului în Ascensiune în paralel cu cele 144 de linii de forta (grile de cristale) care permit extinderea energiei cristaline a Pământului pentru a ascende intr-o dimensiunie superioara.Energia punctului 0 este aspectul dimensiunii cristaline. Acesta este non polarizata şi fara gen (feminin-masculin).


MER-KI-VA
TETRAEDRU STELAT 8 FETE (octoedru)


TETRAEDRU STELAT




Este prima etapa de transmutare a Mer-Ka-Bah in Mer-Ka-Na.(vezi foto ):


TETRAEDRU

Apariţia Sistemului Cristalin Mer-Ki-Va a fost în aşteptare, şi cu activarea celor 144 de cristale la data de 9-9-2009 s-a inaugurat  faza iniţială de transformare a energiei Cristaline a Pamantului si multi dintre voi s-au trezit si si-au activat potentialul divin.Dezvoltarea Mer-Ka-Na este scopul final al sistemului si este cu adevarat o realizare pe care mulţi dintre voi au aşteptat-o multe vieti pentru a avea oportunitatea de a o realiza.

Steaua cu 8 varfuri (Steaua Tetraedron) tine de  etapa MerKiVa si este accesibila dupa Evenimentului Cosmic declansator, Echinoctiul din martie al anului 2010. În esenţă, vechiul Merkabah va evolua în MerKiVa. Se transforma într-un format diferit de tetraedru care este fara gen / fara polarizare şi se roteşte uniform contra sensului acelor de ceasornic. 


Merkava – Steaua cu 12 fete este pe deplin disponibila din data de 10-10-2010.

  În 2011 devine accesibila MerKaNa ca fiind steaua cu 20 de fete, şi în 2012, MerKaRa Steaua cu 24 fete a lui Hristos devine accesibila. 


MER-KA-VA
DODECAEDRU STELAT 12 FETE
(poliedru cu 12 fete = 12 pentagoane regulate, 20 varfuri, 30 muchii)


DODECAEDRU STELAT
  
DODECAEDRU


Fiecare noua matrice, fiecare noua geometrie se va produce în straturi, prin deschiderile dimensionale care vor avea loc prin intermediul portalurilor Înălţării. Fiecare necesită efort şi muncă pentru a o sustine. Inerţia planetei este în creştere rapidă pe masura ce Grila de cristale se apropie de activarea totala.


PENTANGON

Exemple de constructii pentagonale:




Pentagrama lui Agrippa - OMUL COSMIC:




Fuzionarea principiului  Masculin / Feminin

Versiunea anterioară - Mer-Ka-Bah polarizata si cu gen, a avut componente ale "masculinului" şi "femininului" in câmpurile de energie din cadrul celor două tetraedre care se rotesc în sens opus. Acestea au fost adecvate pentru nivelul vostru anterior  de constiinta, atunci cand ati intrat in contact cu aceste energii.

Natura cristalina a Mer-Ka-Bei upgradata, este un aspect unificat ce reprezinta punctul zero, non-genul si non-polaritatea. Aceasta este natura cristalina a Unimii.


Majoritatea formelor de viata in dualitate au polaritatea de gen, într-o formă sau alta, deoarece astfel de gen este o formă de exprimare creativă în cadrul dualitatii,creeata de catre Spirit pentru a permite experienta polaritatii. Şi în timp ce sexul nu exprima spiritul, spiritul îşi exprimă în acelaşi timp prin gen în polaritatea. Spiritul este forţa activă a Tot Ceea ce Este, dar este în Unime in taramurile mai inalte dincolo de dualitate.


Mer-Ki-Va este mai presus de polaritate, în Taramul Sacru al Unimii, iar acest aspect este chintesenţa. La inceputul erei Ascensiunii in corp Cristalin, este necesar ca sa intelegeti acest lucru. Integrarea în curs de desfăşurare a corpului cristalin va dizolva vechile modele de gandire şi vă va oferi noi posibilităţi, care, la rândul lor, va accelera constiinta multidimensionala, dincolo de orice limite s-ar putea percepe astăzi.


MER-KA-NA
ICOSAEDRU STELAT 20 FETE
(poliedru cu 20 de fete, 12 varfuri, 30 muchii)


ICOSAEDRU STELAT
ICOSAEDRU



Fuzionarea  cu Flacara Geamana

În scopul de a trece la nivelul superior, prin cele 3 nivele ale MerKiVa, trebuie să fuzionati cu cealalta jumatate a dvs. , Flacara Geamana ". Acest lucru înseamnă că, dacă sunteţi femeie, trebuie să fuzionati cu aspectul de sex masculin al dvs., şi dacă sunt de sex masculin, sa descoperiti şi sa îmbinati aspectul de sex feminin. În aspect superior nu sunteti nici una nici alta. Această afirmaţie poate părea un paradox, dar nu este. Sexualitatea asa cum va ganditi la ea în dualitate biologica, nu exista in taramurile mai inalte, dar acele atribute emotionale pe care le atribuiţi unui gen în dualitate, exista in taramurile mai inalte. Atribute cum ar fi cultivarea şi puterea sunt, fără etichete de gen in rezonanţă cristalina din dimensiunile inalte.

Acesta este motivul pentru care multe suflete avansate sunt atrase de "Femininul Divin", sau "Masculinul Divin", în vederea realizării echilibrului intern al Sufletului Unic. Acesta este motivul pentru care multi dintre voi sunt atrasi in timpul vietii de paradigma de "suflet-pereche". 




Inaltarea Pamantului este necesar sa aiba loc inainte de Ascensiunea Omenirii. Pamantul va Ascende înaintea omenirii, pentru ca omenirea să se înalţe în natura Cristalina. Şi astfel Ascensiunea din 2012 este în mare parte planetara. Acesta este doar inceputul pentru omenire, adevarata Iluminare in Masa a Umanităţii va urma peste 2-3 secole. Mulţi dintre voi vor alege să se întoarcă în Mer-Ka-Ra pentru acel eveniment.

Ascensiunea deschide portalurile de extindere a accesului dimensional. Dar va fi peste alte două secole momentul cand constiinta colectiva a omenirii si frecventa pe planeta voastra va fi capabila să o susţină pe deplin, sa trăiasca pe deplin rezonanta si coeficientul de Lucratori in Lumina sa fie suficient pentru a susţine participarea deplină a Pământului la aspectul  Multidimensional şi la Omnivers în mod conştient in mai multe dimensiuni ale timpului. Şi atât în ​​prezent cât şi până atunci, omenirea nu va ascende  în masă, ci mai degrabă individual. Aceasta a fost întotdeauna aşa, deşi se vor inmulti cei care vor reusi sa ascensioneze si mai multe  oportunităţile sa o faca.


Corpul Cristalin

  În Mer-Ki-Va, Mer-Ka-Va si Mer-Ka-Na sunteţi pe deplin conştienti în coridoarele infinite dimensionale ale Cosmosului şi vi se revelează Adevarul multi-dimensional, în cazul în care sufletul atinge coeficientul suficient de Lumina Cristalina. Sinele vostru Divin, supra-sufletul nu este deranjat de vastitatea infinita a spatiului, sau de faptul că un Univers poate exista în vidul din Cosmos la fel de uşor ca într-un atom sau moleculă. Spatiul si Timpul este o iluzie. Mintea ta nu înţelege acest lucru în termenii dualitatii, dar constiinta voastra din dimensiunea 5 intelege în Mer-Ki-Va.


ICOSAEDRU STELAT


Niveluri ale MerKiVa

  Transformarea in Corp Cristalin este necesara pentru toţi cei care vor sa aiba capacitatea de a incorpora energia extinsa, care este revărsata asupra Pamantului. MerKiVa apare in 3 etape primare şi evoluează într-o formaţiune finala care este numita  MerKaRa:

-          - Steaua cu 8 fete - Mer-Ki-Va - Steaua tetraedru (se invarte anti-orar) - Acest stadiu se transforma rapid in MerKaVa , steaua cu 12 fete, dodecaedrul stelat

-          - Steaua cu 12 fete - Mer-Ka-Va - Dodecaedru stelat (se invarte in sensul acelor de ceasornic)

-         -  Steaua cu 20 de fete - Mer-Ka-Na  - icosaedrul  stelat (rotaţie dublă interioară, cu fluxuri infinite duble)


Mer-Ka-Na este scopul final în sistemul Mer-Ki-Vic



Evenimentul Cosmic Declansator

  În martie 2009, faza iniţială a Evenimentului Cosmic a avut loc prin eliberarea de coduri electro-magnetice pe planeta voastră. Acesta a fost cel mai puternic val de energie, de la Epoca de Aur a Atlantidei. Dar aceasta a fost doar începutul. 9-9-2009 a adus activarea a 5 dintre cele 9 Cristale ale Atlantidei si Cristalul Maestru şi Grila de 144 de cristale a fost activata la capacitatea de 75%. Echinoctiul din luna martie a anului 2010 a eliberat energiile stocate si codate, pentru a aduce componenta cristalina a Evenimentului Cosmic. Şi 10-10-2010 a activat în continuare grila la  84%. (11-11-2011 a adus-o la 92%, iar la 12-12-2012 grila va atinge potentialul maxim).


Energia de pe Pamant trece într-o faza hiper activa, şi nu veţi fi capabili să menţineti această energie, fără transmutarea in MerKiVa Cristalina. "Repornirea" în sistem MerKiVic permite un câmp mult mai extins, cu o capacitate mai mare de a incorpora Lumina Cristalina. Fără asta, aura voastra se va fisura pentru ca va face scurt-circuit si va va arunca în dezechilibru. Acest scurt-circuit este, în esenţă, desprinderea "vechi-piei". Una care nu va mai serveste. Tranziţia în MerKiVa este necesara. Fara noul corp de lumina MerKiVic nu veti fi capabili sa incorporati Lumina necesara pentru a experimenta ascensiunea. Accelerarea vieţii în sine va fi coplesitoare, fără trecerea într-o formă geometrică mult mai complexa.


MER-KA-RA
Steaua cu 24 de fete, 38 de varfuri, 60 muchii
Icositetraedru

ICOSITETRAEDRU


Există un al patrulea nivel, numit  Mer-Ka-Ra, care este foarte rar prezent pe Pamant, este Steaua cu 24 de fete MerKaRa, a Avatarului Cristos. Cu toate acestea, unii dintre voi sunt gata şi vor realiza acest lucru. Cei denumiti Walk-in si care au atins etapa a 2-a a evolutiei, au acces la aceasta matrice geometrica.

Lumea se reinventeaza indiferent daca cineva sustine sau nu aceasta schimbare. Toate se accelereaza, timpul se accelereaza pe vreme ce Ascensiunea se apropie. Deci, in vreme ce  timpul în sine se remodeleaza acesta va remodela, de asemenea, experienţa omenirii, a forţelor vizibile şi invizibile ale naturii şi faţa Pământului în sine. Aceasta este într-adevăr, Evenimentul Cosmic Cristalin si timpul lui a venit. Este imperios necesara tranzitia la Corpul cristalin prin cele 3 nivele Mer-Ki-Va, al cărui scop este obtinerea Mer-Ka-Na. Fără Mer-Ka-Na aceasta energie de vibratie superioara nu poate fi complet sustinuta

Activarea Mer-Ka-Na este posibila prin cursuri pe care le puteti urma, dar poate fi realizată si în singurătate de către un individ, prin intenţie, concentrare şi practică si dupa ce a atins nivelul Mintii Cosmice.Un ajutor in acest sens poate fi studierea Invataturilo Hermetice. (Legile Kybalionului).


 Intenţia şi acţiunea sunt regula!



Sistemul a fost primit in 2010 prin channel de catre Tyberonn, de la Arhanghelul Metatron.