Initieri la Distanta Reiki Usui Shiki Reiki Ryoho

Initieri la DistantaReiki Usui Shiki Reiki Ryoho



Initieri la Distanta


Reiki Usui Shiki Reiki Ryoho
Gradul IV Master Teacher


sambata, 30 iunie 2012 ora 20:30


Link event Facebook: https://www.facebook.com/events/339060422837904


EVOLUTIE SPIRITUALA - Calea Reconectarii Divine



www.evolutiespirituala.ro



Cuvantul Reiki este format din doua cuvinte de origine japoneza – Rei care inseamna “Intelepciunea lui Dumnezeu” si Ki care inseamna “Energie Vitala”. Asadar Reiki inseamna “energie vitala condusa/directionata spiritual”.

Sistemul Reiki de vindecare este o tehnica de transmitere a cestei energii subtile catre sine sau catre altii prin intermediul mainilor catre sistemul energetic uman. Reiki reface echilibrul energetic si vitalitatea, indepartand efectele fizice si emotionale ale stresului acumulat.

Reiki poate sa :
• Accelereze vindecarea
• Ajute organismul sa inlature toxinele
• Echilibreze curgerea energiei subtile si sa inlature astfel blocajele
• Ajute pe cel care practica sa descopere ca si el este un “vindecator”

Reiki trateaza corpul, emotiile, mintea si spiritul unei persoane ca pe un intreg. Reiki este o metoda simpla, naturala si sigura de vindecare spirituala pe care o poate folosi oricine. Reiki este puternic si bland deopotriva. In timpul tratamentului, pacientul ramane imbracat. Reiki este o eficienta metoda alternativa sau complementara a masajului. Poate fi folosit impreuna cu orice alte metode de vindecare medicale sau nu si a intrat in ultima vreme si in atentia chiropractorilor, medicilor, fizio si psihoterapeutilor, psihologilor si hipnoterapeutilor.

Reiki poate fi invatat de catre oricine doreste sa-si imbunatateasca sanatatea si sa-si imbunatateasca calitatea vietii!

Initierea

Initierea Reiki este un ritual prin care practicantul este racordat la Sursa, D-zeu UNUL. Este un ritual energetic si consta in principal din implementarea simbolurilor Reiki in chakrele initiatului si la baza coloanei, curatarea aurei si a chakrelor si reconectarea cu Sursa. De asemeni, inainte de initiere, Maestrul trebuie sa ceara acordul divin pentru initiere.


Criza de vindecare

Este posibil ca, dupa initiere, sa apara asa numita "Criza de Vindecare". In fapt, in cele mai multe cazuri ar trebui sa apara criza de vindecare, daca initierea a fost facuta cu Acord Divin si daca Maestrul a reusit sa implementeze cu succes initierea.De notat totusi ca, in cazul in care viitorul initiat are deja un nivel vibratoriu ridicat, inainte de initiere si are o buna conexiune personala anterioara initierii, cu Sursa, criza de vindecara nu va aparea sau va avea efecte in plan fizic imediat, reduse ca si intensitate, in comparatie cu alte situatii.


Sistemul Usui Shiki Reiki Ryoho este constituit pe 4 nivele / grade, astfel:


Gradul I Practicant
Gradul II Practicant
Gradul III Practicant
Gradul IV Master Teacher

Pentru initierea / reinitierea pe gradul IV Master-Teacher trebuie sa aveti deja initieri pe gradele I-II-III.


In cazul in care nu aveti initieri pe gradele I-II-III, va rugam sa ne contactati inainte de initierea din data de 30 iunie.


Pentru toate initierile , activarile si acordajele energetice la nivel de Master-Teacher, mai putin cele gratuite, veti primi dupa initiere Suport de curs si Certificat.


PENTRU INITIERE:

Trimiteti un E-MAIL cu titlul " INITIERE USUI IV" care sa contina poza dvs, data nasterii, locul nasterii si nume- prenume , la adresa office@evolutiespirituala.ro.


Daca sunteti interesati de discutii legate de Spiritualitate, Protectie Psi, Initieri Reiki si Initieri alte sisteme energetice, puteti intra in grupul nostru de discutii "Calea Reconectarii Divine".


Link: https://www.facebook.com/groups/265987090134155/