ARHANGHELUL METATRON - MER-KA-NA SI CORPUL CRISTALIN AL ASCENSIUNII - Channel by Tyberonn

MER-KA-NA

Un mesaj de la Arhanghelul Metatron
Channel de Tyberonn
Februarie 2010
Traducere Amyra





Salutari, Eu sunt Metatron, Lord al Luminii! Şi va imbratisez  pe fiecare dintre voi cu IUBIRE infinita. Iubirea neconditionata, o iubire care poate fi atinsa cu adevărat doar în planul cristalin iniţial pe care voi il numiti dimensiunea 5. Dragilor, stati putin şi simţiţi energia cu care va invaluim pe fiecare dintre voi, pentru că într-adevăr, este energia care inseamna acasă.

Va vom vorbi de o tranzitie foarte importanta, care este programata sa aiba loc in a doua faza a Evenimenului Cosmic  declansat de Echinoctiul din martie 2010. Aceasta este cu adevărat un eveniment programat  în tranziţia Cristalina a planetei, şi într-adevăr un punct de referinţă pentru umanitate.

Dragilor, Merkabah este acum depăşită dincolo de nivelul dimensiunii a 3-a şi aceasta este înlocuita în Era de Cristal cu geometria nepolarizata a sistemului cristalin MerKiVa pe 3 nivele cu scopul de a evolua în MerKaNa cristalina. Noi vă spunem că Merkabah care a servit drept vehicul Stea Tetraedron catre dimensiunile superioare  ultimul ciclu de 12.000 de ani este acum transmutata într-un vehicol cu capacitate mai mare. Într-adevăr, aceasta evoluează progresiv la Sistemul MerKiVa Cristalina.

Aceasta este energia Pământului în Ascensiune în paralel cu cele 144 de linii de forta (grile de cristale) care permit extinderea energiei cristaline a Pământului pentru a ascende intr-o dimensiunie superioara. Şi dragilor, energia de la 5d la 12d care este accesibila pentru voi este doar începutul. Pentru ca ceea ce numiti voi energia punctului 0 este aspectul dimensiunii cristaline. Acesta este non polarizata şi fara gen (feminin-masculin).

Ea se extinde in dimensiuni energetice care exista intr-adevar in voi, dar au fost in stare latenta pentru masele de oameni, dar aceste dimensiuni sunt adevarata voastra origine, şi voi existati într-o formă mai mare în cadrul acestora. Este ceea ce numiti "materie întunecată" şi anti-materie. Acest lucru l-am mai impartasit cu voi in alte comunicari anterioare.


Cele trei nivele ale Corpului de Lumina Cristalina numit 
Sistemul Mer-Ki-Vic sunt:

Mer-Ki-Va – steaua cu 8 fete (tetraedru)
Mer-Ka-Va – steaua cu 12 fete (dodecaedrul)
Mer-Ka-Na – steaua cu 20 de fete (icosaedrul)




TETRAEDRU STELAT 8 FETE


  
Apariţia Sistemului Cristalin Mer-Ki-Va a fost în aşteptare, şi cu activarea celor 144 de cristale la data de 9-9-2009 s-a inaugurat  faza iniţială de transformare a energiei Cristaline a Pamantului si multi dintre voi s-au trezit si si-au activat potentialul divin.Dezvoltarea Mer-Ka-Na este scopul final al sistemului si este cu adevarat o realizare pe care mulţi dintre voi au aşteptat-o multe vieti pentru a avea oportunitatea de a o realiza.


Merkabah Polarizata este acum depasita

A doua faza a Evenimentului Cosmic declansator, care va avea loc la Echinoctiul din martie a anului 2010, va insemna o altă etapa importanta a transformarii cristaline. Vedeti, mintea omului în dualitate a fost conceputa pentru a vă ajuta să va informati si pentru a discerne adevărul, dar intelepciunea va poarta intr-un taram care este dincolo de polaritatea dublă a Merkabei.

Prin urmare, stabilirea noii MerKiVa Cristalina şi MerKaNa sunt necesare a fi incorporate, pentru a sustine Energia Cristalina a Inaltarii. Într-adevăr, taramurile mai inalte ale dimensiunilor celeste le veti regasi prin intermediul Ascensiunii  in Constiinta Divina unificata, adica constiinta Unimii. Ca atare, accesul catre Cerurile superioare necesita lumina integral cristalina, iar acest lucru nu poate fi realizat în sistemul anterior de polaritate gen Merkabah. În consecinţă, vechiul model de "polaritate" Merkabah este depăşit, în imposibilitatea de a transporta si sustine frecvenţa mult mai mare de lumină unificata cristalină necesara Ascensiunii. Astfel, devin necesare pentru pasul urmator Sistemul Cristalin Mer-Ki-Va, Mer-Ka-Va şi MerKaNa.

Steaua cu 8 varfuri (Steaua Tetraedron) tine de  etapa MerKiVa si este accesibila dupa Evenimentului Cosmic declansator, care va avea loc la Echinoctiul din martie a anului 2010. În esenţă, vechiul Merkabah va evolua în MerKiVa. Se transforma într-un format diferit de tetraedru care este fara gen / fara polarizare şi se roteşte uniform contra sensului acelor de ceasornic. Merkava – Steaua cu 12 fete devine pe deplin disponibila pe 10-10-2010.

  În 2011 devine accesibila MerKaNa ca fiind steaua cu 20 de fete, şi în 2012, MerKaRa Steaua cu 24 fete a lui Hristos devine accesibila. Procesele si mecanismele  acestei transformari vor fi puse la dispoziţie prin învăţăturile "Cheilor Metatronice".

Întrebare catre Metatron: Ai spus ca Mer-Ki-Va, Mer-Ka-Va si Mer-Ka-Na nu sunt pe deplin accesibile până la anumite date. Poţi să explici asta? Asta înseamnă că suntem în imposibilitatea de a dezvolta Corpuri Cristaline de Lumină înainte de aceste date?

AAMetatron: Posibilitatea de dezvoltare la stadiile iniţiale este posibila  şi de dorit ACUM. Nivelul Unu, Mer-Ki-Va este prima etapă pentru toţi, şi aceasta nu va fi 100% functionala pana la 20 martie 2010, dar este disponibila pentru instalare si este in aşteptare şi acum, şi asa a fost din 9-9-2009. Aşa cum Grila de 144 de Cristale nu atinge puterea maxima, până la 12-12-12, nici Mer-Ki-Va nu atinge puterea maximă până la 20 martie 2010.




                                                   DODECAEDRU STELAT 12 FETE



Întrebare catre Metatron: Ce vrei să spui cu "puterea maxima"?

AAMetatron: Exact asta. Energiile cristaline codate, care vor fi lansate in faza a ll-a  a Evenimentului Cosmic sunt necesare pentru a disloca,descărca si transmite  în Grila de 144 de Cristale, în scopul de a sinergiza pe deplin planeta şi umanitatea in armonie cu geometria cristalina pentru a putea avea acces la NON-polaritate. Este bine sa se inceapa instalarea fiecarei faze inainte ca aceasta sa atinga puterea maxima.

Puterea maxima a primului nivel va avea loc pe 20 martie, 2010, puterea maxima a nivelului doi va avea loc la 10-10-10 şi puterea maxima a nivelului 3 va avea loc  pe 20 martie 2011. Intelegeti totusi ca  puterea maxima este încă dependentă de nivelul fiecărei persoane  şi de capacitatea de a stăpâni, realiza şi susţine optim raportul de functionare auric 13-20-33 (icosaedrul).

  Fiecare noua matrice, fiecare noua geometrie se va produce în straturi, prin deschiderile dimensionale care vor avea loc prin intermediul portalurilor Înălţării. Fiecare necesită efort şi muncă pentru a o sustine. Inerţia planetei este în creştere rapidă pe masura ce Grila de cristale se apropie de activarea totala.

   Ca atare, există modificări semnificative în funcţia, geometria şi mecanismul preschimbarii la  MerKiVa şi vi le vom explica in acest material. Ce trebuie sa faceti este sa va exprimati intentia pentru evolutia spiritului uman si integrarea  cu Campul Cristalin al Punctului Zero. 


Acesta este, în esenţă, o unificare a dualitatii fizice in coerenta eterica. Acesta uneste mintea frontală cu natura cristalină a subconştientului sau super-Mintea lui Dumnezeu, într-un proces condus prin intentie in scopul de a obtine Sfintenia Absoluta.



Fuzionarea principiului  Masculin / Feminin în Principiul sacru al Unimii

  Versiunea anterioară - Mer-Ka-Bah polarizata si cu gen, a avut componente ale "masculinului" şi "femininului" in câmpurile de energie din cadrul celor două tetraedre care se rotesc în sens opus. Acestea au fost adecvate pentru nivelul vostru anterior  de constiinta, atunci cand ati intrat in contact cu aceste energii.

Natura cristalina a Mer-Ka-Bei upgradata, este un aspect unificat ce reprezinta punctul zero, non-genul si non-polaritatea. Aceasta este natura cristalina devenita sacra prin Unime.

  Dragilor, majoritatea formelor de viata in dualitate pe planeta voastra au polaritatea de gen, într-o formă sau alta, deoarece astfel de gen este o formă de exprimare creativă în cadrul dualitatii,creeata de catre Spirit pentru a permite experienta polaritatii. Şi în timp ce sexul nu exprima spiritul, spiritul îşi exprimă în acelaşi timp prin gen în polaritatea. Spiritul este forţa activă a Tot Ceea ce Este, dar este în Unime in taramurile mai inalte dincolo de dualitate.

  Nici Maestrii Inaltati, fiinte celeste sau tărâmul angelic nu cuprinde cu adevărat ceea ce voi denumiti in sistemul liniar-dualitate, gen real. Cu toate acestea, astfel de energii celeste influenteaza puternic gandurile si emotiile si sunt percepute ca avand gen.

Conceptul vostru uman de masculin-feminin/pasiv – agresiv  va afecteaza perceptia, si presupuneti ca aceste fiinte au gen, desi ele sunt androgine, pentru ca  sunt in taramurile mai inalte ale Campul Cristalin Unificat al Unimii. Dar Arhanghelii pe care ii percepeti ca având gen sunt de fapt non gen, nici de sex masculin sau feminin, ei sunt în starea indivizibila al Unităţii Sacre, Divina Unicitate. Este din nou, percepţia dvs. limitată în dualitate liniara că Fiinţele îngereşti sunt bărbati sau femei.

  Acum vom adăuga un avertisment, că mulţi dintre ceea ce oamenii percep ca ingeri pazitori sunt sufletele membrilor familiei şi celor dragi care au murit. Ei lucrează cu dumneavoastră în cea mai buna intenţie si în iubire pură. Adesea, aceste gardieni par a vă vorbi într-o forma familiara. Dar desi ei sunt într-un tărâm superior, ei nu sunt in taramurile mai inalte ale Unimii Cristaline. Şi, deşi acestea par să vă apara ca un înger, bunica, bunicul, fratele sau sora, în realitate ele sunt într-un câmp androgin.

Mer-Ki-Va este mai presus de polaritate, în Taramul Sacru al Unimii, iar acest aspect este chintesenţa. La inceputul erei Ascensiunii in corp Cristalin, este necesar ca sa intelegeti acest lucru. Integrarea în curs de desfăşurare a corpului cristalin va dizolva vechile modele de gandire şi vă va oferi noi posibilităţi, care, la rândul lor, va accelera constiinta voastra multidimensionala, dincolo de orice limite s-ar putea percepe astăzi.


                                                   ICOSAEDRU STELAT 20 FETE



Fuzionarea  cu Flacara Geamana

În scopul de a trece la nivelul superior, prin cele 3 nivele ale MerKiVa, trebuie să fuzionati cu cealalta jumatate a dvs. , Flacara Geamana ". Acest lucru înseamnă că, dacă sunteţi femeie, trebuie să fuzionati cu aspectul de sex masculin al dvs., şi dacă sunt de sex masculin, sa descoperiti şi sa îmbinati aspectul de sex feminin. În aspect superior, Dragii mei, nu sunteti nici una nici alta. Această afirmaţie poate părea un paradox, dar nu este. Sexualitatea asa cum va ganditi la ea în dualitate biologica, nu exista in taramurile mai inalte, dar acele atribute emotionale pe care le atribuiţi unui gen în dualitate, exista in taramurile mai inalte. Atribute cum ar fi cultivarea şi puterea sunt, fără etichete de gen in rezonanţă cristalina din dimensiunile cereşti.

Acesta este motivul pentru care multe suflete avansate sunt atrase de "Femininul Divin", sau "Masculinul Divin", în vederea realizării echilibrului intern al Sufletului Unic. Acesta este motivul pentru care multi dintre voi sunt atrasi in timpul vietii de paradigma de "suflet-pereche". Liniile de polaritate sexuala devin amestecate în acest proces pentru multi in zilele acestea. Solitudinea Divina este calea aleasa de multe suflete maestru care încearcă să integreze cealaltă jumătate de sine. In campul zero, dragilor, nu aveţi nevoie de un partener, mai degrabă de o unificare a sinelui androgin, cu mult peste polaritatea aspectelor de gen. Aceasta este adevarata voastra natura şi mai adevărata polaritate de mai sus, si dupa aceasta urmeaza constiinta de grup, care curge în supremul Tot Ceea Ce Este.


  Dragii mei, există probabilităţi infinite, linii temporale şi căi care au creat ceea ce voi denumiti Ascensiunea, şi a permis revenirea in prezent a Mer-Ki-Va. Da, am spus întoarcere. Noi vă spunem că Mer-Ki-Va nu este noua, într-adevăr, este modul cum ati ajuns aici.

 Eoni în urmă, mult mai mult timp decât omenirea îşi dă seama, aţi venit aici să încercati o cale specifică de evoluţie, prin intermediul celui de-al 4-lea nivel al matricei Cristaline sau Mer-Ka-Ra. Cand ati intrat in dualitatea densa, matricea cristalina a fost înlocuita cu polaritate electromagnetica, şi Lumină continua a devenit fracturata şi fragmentata. Ascensiunea care se apropie este reintoarcerea omenirii la poarta de Lumină Unica si Cristalina. Dar calea nu a fost una directa, deoarece constiinta voastra a avut nevoie de o varietate de experienţe, în scopul de a se extinde, iar acestea le-ati acumulat  prin toate aspectele SINELUI vostru Superior Multidimensional.

 Nici Pamantul nici Omenirea, pana acum nu au fost gata sau capabile să reintre  în Constiinta Cristalina până acum. Nu numai ca nu ati fost pe aceeasi frecventa si compatibili cu Corpul Cristalin, dar s-ar putea spune că nici nu ati dorit asta, fiind prea ocupati de a va exprima in dualitate.

Dragilor, Inaltarea Pamantului este necesar sa aiba loc inainte de Ascensiunea Omenirii. Şi să se înţeleagă  astfel ca Pamantul va Ascende într-adevăr înaintea omenirii, pentru ca omenirea să se înalţe în natura Cristalina. Şi astfel Ascensiunea din 2012 este în mare parte planetara. Acesta este doar inceputul pentru omenire, adevarata Iluminare in Masa a Umanităţii va urma peste 2-3 secole. Într-adevăr, mulţi dintre voi vor alege să se întoarcă în Mer-Ka-Ra pentru acel eveniment.

Şi am să vă spun acest lucru; Ascensiunea deschide portalurile de extindere a accesului dimensional. Dar va fi peste alte două secole momentul cand constiinta colectiva a omenirii si frecventa pe planeta voastra va fi capabila să o susţină pe deplin, sa trăiasca pe deplin rezonanta si coeficientul de Lucratori in Lumina sa fie suficient pentru a susţine participarea deplină a Pământului la aspectul  Multidimensional şi la Omnivers în mod conştient in mai multe dimensiuni ale timpului. Şi atât în ​​prezent cât şi până atunci, omenirea nu va ascende  în masă, ci mai degrabă individual. Aceasta a fost întotdeauna aşa, deşi se vor inmulti cei care vor reusi sa ascensioneze si mai multe  oportunităţile sa o faca.



10-10-10 Activează metamorfoza catre Corpul Cristalin

9-9-2009 a activat campul cristalin, care permite atât Pamantului cat si omenirii sa isi extinda constiinta in Campul Cristalin Unificat. Evenimentul Cosmic din  10-10-10 va mari în continuare campul Constiintei Cristaline prin Mer-Ki-Va, veţi vedea.

  În Mer-Ki-Va, Mer-Ka-Va si Mer-Ka-Na sunteţi într-adevăr, pe deplin conştienti în coridoarele infinite dimensionale ale Cosmosului şi vi se revelează Adevarul multi-dimensional, în cazul în care sufletul atinge coeficientul suficient de Lumina Cristalina. Sinele vostru Divin, supra-sufletul nu este deranjat de vastitatea infinita a spatiului, sau de faptul că un Univers poate exista în vidul din Cosmos la fel de uşor ca într-un atom sau moleculă. Spatiul si Timpul este o iluzie. Mintea ta nu înţelege acest lucru în termenii dualitatii, dar constiinta voastra din dimensiunea 5 intelege în Mer-Ki-Va.

  Ca un exemplu, luaţi în considerare metamorfoza fluturelui. Omida se inveleste intr-un cocon de mătase şi se transforma intr-un gel lichid pentru a se transforma in forma de fluture. Acest cocon este Merkabah care a permis prima faza de metamorfoza in evolutie. Dar fluturele, o dată apărut nu se poate intoarce la ea, acesta a crescut şi aripile sale frumoase sunt MerKiVah a sa, care permite fluturelui sa zboare deasupra copacilor în scântei de aer, nu se mai limitează la pământ. Dragilor, nu vă puteţi întoarce la energiile de conştientizare mai mică. Puteţi sa alunecati un timp si sa cadeti, dar Eul vostru Superior stie si va da un impuls divin care va indeamna sa reluati evolutia.


Niveluri ale MerKiVa

  Transformarea in Corp Cristalin este necesara pentru toţi cei care vor sa aiba capacitatea de a incorpora energia extinsa, care este revărsata asupra Pamantului. MerKiVa apare in 3 etape primare şi evoluează într-o formaţiune finala care este numita  MerKaRa:

-          - Steaua cu 8 fete - Mer-Ki-Va - Steaua tetraedru (se invarte anti-orar) - Acest stadiu se transforma rapid in MerKaVa , steaua cu 12 fete, dodecaedrul stelat

-          - Steaua cu 12 fete - Mer-Ka-Va - Dodecadron stelat (se invarte in sensul acelor de ceasornic)

-         -  Steaua cu 20 de fete - Mer-Ka-Na  - icosaedrul  stelat (rotaţie dublă interioară, cu fluxuri infinite duble)

Trebuie sa intelegeti ca Mer-Ka-Na este scopul final în sistemul Mer-Ki-Vic. Detaliile complicate si mecanica acestor transformari vor fi disponibile in Cheile lui Metatron si oferite tuturor, pentru că sunt atribute de rotaţie care trebuie să fie înţelese şi aplicate.

Există într-adevăr, un al patrulea nivel, numit  Mer-Ka-Ra, care este foarte rar prezent pe Pamant, este Steaua cu 24 de fete MerKaRa, a Avatarului Cristos. Cu toate acestea, unii dintre voi sunt gata şi vor realiza acest lucru. Cei denumiti Walk-in si care au atins etapa a 2-a a evolutiei, au acces la aceasta matrice geometrica.

  Dragilor, multe au avut loc pe parcursul ultimilor ani pe Pamant, dar schimbările care vor surveni din 2009-2012 sunt logaritmice. Într-adevăr, schimbarile din 2009 sunt mai mari decât suma tuturor transformarilor de pana in 2001. 2010 oferă infinit mai mult.


Evenimentul Cosmic Declansator

  În martie 2009, faza iniţială a Evenimentului Cosmic a avut loc prin eliberarea de coduri electro-magnetice pe planeta voastră. Acesta a fost cel mai puternic val de energie de pe planeta voastra, de la Epoca de Aur a Atlantidei. Dar aceasta a fost doar începutul. 9-9-2009 a adus activarea a 5 dintre cele 9 Cristale ale Atlantidei si Cristalul Maestru şi Grila de 144 de cristale a fost activata la capacitatea de 75%. Echinoctiul din luna martie a anului 2010 va fi eliberarea energiilor extraordinare stocate si codate, pentru a aduce componenta cristalina a Evenimentului Cosmic. Şi 10-10-2010 activează în continuare grila la  84%. (11-11-2011 o aduce la 92%, iar la 12-12-2012 grila va atinge potentialul maxim)

  Dragilor, energia de pe Pamant trece într-o faza hiper activa, şi nu veţi fi capabili să menţineti această energie, fără transmutarea in MerKiVa Cristalina. "Repornirea" în sistem MerKiVic permite un câmp mult mai extins, cu o capacitate mai mare de a incorpora Lumina Cristalina. Fără asta, aura voastra se va fisura pentru ca va face scurt-circuit si va va arunca în dezechilibru. Acest scurt-circuit este, în esenţă, desprinderea "vechi-piei". Una care nu va mai serveste. Deci, înţelegeti că tranziţia în MerKiVa este necesara. Fara noul corp de lumina MerKiVic nu veti fi capabili sa incorporati Lumina necesara pentru a experimenta ascensiunea. Accelerarea vieţii în sine va fi coplesitoare pentru voi, fără trecerea într-o formă geometrică mult mai complexa.


Orbs sunt codurile cristaline Metatronice

  Vibratia energiei cristaline este evidenţiată prin apariţia a ceea ce voi numiti "orbs". Într-adevăr, acestea au creat destula valva in miscarea "New Age" si in metafizică. Noi vă spunem ca aceste sfere sunt dovezi palpabile pentru cei dintre voi care le vedeti şi le fotografiati cu camerele cu tehnologie digitală. Sferele sunt un aspect foarte real al câmpului cristalin care apare pe pământ. Aceia dintre voi care aleg să evolueze în MerKaNa Cristalina vor începe într-adevăr, atragerea şi generarea de orbs pe masura ce atingeti nivele apropiate de Integritatea Sacra a Unimii.

  Acestea sunt modalitati de afirmare a capacităţii crescute de a percepe energiile din dimensiuni mai mari, în lumina  Sinelui Divin.

Vedeti voi, orbs-ii sunt emanatiile geometrice ale luminii Metatronice. Acestea sunt coduri şi comunicaţii, care pun bazele demonstrative pentru revelaţii. Revelaţiile care dezvăluie că voaluri suprapuse, care v-au separat de Dumnezeu sunt pe cale de evaporare.


Există mai multe tipuri de orbs. Unele sunt pentru umanitate în general, altele pentru anumite persoane. Toate formatiunile orbs sunt de origine Metatronica şi poarta o amprenta codificata geometric pentru un scop unic. Orbs care sunt incarcati cu mase de energie rotitoare, sunt (printre alte utilitati), telegrame de energie eterica. Ele sunt artiştii şi autorii cercurilor adevarate din lanuri. Altele sunt destinate pentru indivizi în timp ce cresc in nivelul de constiinta, implementand Mer-Ki-Vic, Mer-Ka-Vic si Mer-Ka-Nic. Acesti orbs pot şi se manifestă în mod specific pentru a interacţiona cu tine, pentru a estompa aspectele vechi fragmentate ale polaritatii si dezvolta natura voastra cristalina.

Orbs geometrice şi cristaline vor fi intr-un format care va vor asista si ajuta în reprocesare şi upgradarea celor 12-catene ADN, 6-catene ARN şi cele 3 glande sacre. Cristalizarea este de asemenea necesara pentru glanda pineala, pituitara si timus. Acestea, de asemenea, sunt  impuse de geometria Mer-Ki-Va, Mer-Ka-Na şi a Mer-Ka-Na şi se rotesc sincron în interiorul şi si inafara lor în fluxul materie / antimaterie. Acestea activeaza un val dublu al modelului infinitului odata cu activarea lor.


In incheiere:

  Aşa cum am spus, lumea se reinventeaza indiferent daca cineva sustine sau nu aceasta schimbare. Toate se accelereaza, timpul se accelereaza pe vreme ce Ascensiunea se apropie. Deci, in vreme ce  timpul în sine se remodeleaza acesta va remodela, de asemenea, experienţa omenirii, a forţelor vizibile şi invizibile ale naturii şi faţa Pământului în sine. Aceasta este într-adevăr, Evenimentul Cosmic Cristalin si timpul lui a venit. Este imperios necesara tranzitia la Corpul cristalin prin cele 3 nivele Mer-Ki-Va, al cărui scop este obtinerea Mer-Ka-Na. Fără Mer-Ka-Na aceasta energie de vibratie superioara nu poate fi complet sustinuta. Aceasta este atât o provocare cat şi un cadou, un cadou care se deschide şi vălul permite Luminii sa patrunda infinit mai mult in constiinta voastra.

Activarea Mer-Ka-Na este posibila prin cursuri pe care le puteti urma, dar poate fi realizată si în singurătate de către un individ, prin intenţie, concentrare şi practică. Invataturile Hermetice nu se predau la Universităţile voastre pentru a dobândi accesul la Mintea Universala din nefericire si puţini au posibilitatea sa aiba acces la aceste invataturi, din cauza ritmului vostru de viata.



Într-adevăr, Ascesiunea este, doar la un pas distanta. Echinoxurile, solstiţiile, datele şi Eclipsele sunt cele mai puternice evenimente pana in decembrie 2012. Aceste date sunt exponenţiale în energiile pe care le amplifica, în raport cu evenimentele comparative din anii anteriori. Este bine daca puteti sa va adunati si sa amplificati energiile in grupuri,  în cazul în care este posibil. Într-adevăr suma este mai mare decat partile.

  Tranzitia la Sistemul Tri Mer-Ki-Vic este geometrica şi, ca atare este un element atribuit Cheilor Metatronice. Cheile sunt stiinta sacra a constiintei geometrice cristaline, care într-adevăr, este tesatura Maiestriei Cosmice. Este încorporata şi codificata în fiecare dintre voi. Cautati-o in interior si inafara, căutaţi şi veţi găsi, pentru că este o lege de neşters. Intenţia şi acţiunea sunt regula! Şi Dragii mei, va spun din nou, aceste informaţii se află în fiecare dintre voi care caută cu adevărat.

Eu sunt Metatron si impartasesc cu voi aceste Adevaruri. Sunteţi Iubiţi.

Şi aşa este.


Channel Tyberonn : http://www.earth-keeper.com/tybbio.shtml


Traducere Amyra




NOTA AUTORULUI:  Exista si o reactie oficiala la acest mesaj, venita din partea lui Drunvalo Melchizedec, pe care o prezint mai jos, dat fiind ca acesta din urma promoveaza in toata lumea activarea Mer-Ka-Bah si care afirma ca in principiu este de acord cu mesajul transmis, dupa care incearca sa desfiinteze channelul ca nefiind veridic desi este recunoscut in intreaga lume si incearca sa explice ca Mer-Ka-Na este polarizata. Acum, ceea ce nu recunoaste Drunvalo Melchizedec este faptul ca Metatron explica prin channel faptul ca Mer-Ka-Na are ambele polarizari (deci si pozitiva si negativa) si se misca in ambele sensuri concomitent si este logic ca cele doua polarizari se anuleaza reciproc creand energia de camp 0, ceea ce se mentioneaza inca de la inceput in mesaj.De asemeni, ideea ridicola ca Melchizedec il cunoaste personal pe Metatron si ca fac parte din diferite consilii de parca ar fi doi batranei care se cunosc din scoala generala si mai schimba impresii, este o minciuna sfruntata si chiar dovada ca Melchizedec NU este cine pretinde a fi sau a fost "deturnat" de la scopul initial, desi sistemul lui de activare a Mer-Ka-Bei este corect.Acesta este un sistem logic si nu necesita conectare decat la Akasha pentru a il concepe, astfel incat e de bun simt sa acceptam o idee corecta dar sa nu  acceptam restul teatrului ieftin care ni se serveste.Acum sa nu uitam ca Drunvalo are o adevarata afacere pe ideea Mer-Ka-Bei, astfel incat nu are cum sa fie 100% de acord cu channel-ul prezentat mai sus.Eu personal am mai publicat interviuri ale lui Melchizedec desi nu am fost in totalitate de acord cu ele, in ideea ca este mai important ceea ce preda Melchizedec decat ceea ce spune.

Ce pot sa va spun din proprie experienta este faptul ca studiind si activand in mai multe domenii, de la parapsihologie la stiinte esoterice si Reiki, NU am gasit un semn si o forma geometrica mai puternica decat Mer-Ka-Na. Eu am primit "initiere" pe acest semn in astral, printr-un ritual fascinant, in care un numar destul de mare de Ghizi spirituali si Entitati de Lumina au participat.In prima faza nici nu am realizat ce anume primesc si cat este de important, pana in momentul in care am inceput sa lucrez cu Mer-Ka-Na si am constatat puterea pe care o are.Este dupa parerea mea, cu riscul de a supara pe cativa, cu  adevarat vehicolul care produce Corpul Cristalin de Lumina capabil sa ascensioneze si este cu mult mai mult de atat din toate punctele de vedere.


Amyra



Mesaj de la Drunvalo Melchizedek 17 martie 2010

Ca raspuns la intrebarile celor care l-au rugat sa comenteze
channelingul lui James Tyberonn


Am citit materialul lui James Tyberonnnumit "Mer-Ka-Na Cristalina" si am fost rugat sa-l comentez, deoarece afirma ca Mer-Ka-Ba-ul tetraedric pe care il predau este depasit si ca el are un sistem de Inaltare mult mai bun, care nu este dual sau polarizat si cu alte cuvinte, este urmatorul pas.

In aproape toate punctele de vedere, sunt de acord cu James. Da, in cele din urma vom trece dincolo de Mer-Ka-Ba-ul tetraedric, dar nu sunt de acord ca depinde de noi  si de oricine din univers  sa determine noua forma a Corpului de Lumina al omului. Doar Mama Pamant poate - si o va face. Sunt de acord cu multe dintre punctele de vedere ale lui James si am afirmat si eu public, multe dintre ele. 

As dori sa adaug ca ceea ce voi exprima in continuare nu este indreptat impotriva lui James Tyberonn. El nu a facut nimic gresit – pur si simplu, nu a inteles.

Astfel, ceea ce James afirma ca este cel mai important lucru ca prin transformarea in ceea ce el numeste Mer-Ki-Va (tetraedrul stelat cu 8 fete), acesta devine un Corp de Lumina non dual, nepolarizat pur si simplu nu este adevarat, din punct de vedere matematic sau geometric. Sunteti inselati. Si tot ceea ce afirma dupa aceasta, referitor la Mer-Ka-Va (dodecaedrul stelat cu 12 fete) si Mer-Ka-Na (icosaedrul stelat cu 20 fete) nu este adevarat si pot argumenta acest lucru.

James spune Mer-Ki-Va-ul cristalin este dincolo de polaritate, in Unimea Sacra Unificata si acest aspect este esential. In zorii Inaltarii Cristaline, este indispensabil sa intelegeti asta”.
Ei bine, domnule Tyberonn, Mer-Ki-Va-ul dumneavoastra este la fel de polarizat ca si Mer-Ka-Ba. Nu exista nici o diferenta. Este exact aceasi forma, dar o perspectiva diferita. Pur si simplu, rotirea tetraedrului stelat, intr-o noua pozitie, nu-i schimba polaritatea, indiferent de ceea ce spuneti. Daca inlaturati zona stelata care alcatuieste Mer-Ki-Va sau Tetraedrul Stelat, veti gasi un octoedru, care este polarizat. Exista o piramida in partea de sus (masculina) si una in partea de jos (feminina). Nu puteti schimba adevarul. Mer-Ki-Va este de asemenea polarizat, indiferent de ceea ce spuneti – este Geometrie Sacra pura si aplicatie a matematicii elementare.

Este la fel de adevarat si cu Mer-Ka-Va (dodecaedrul stelat cu 12 fete) si Mer-Ka-Na (icosaedrul stelat cu 20 fete). Deoarece poliedrul este stelat, asta nu schimba faptul ca este polarizat. Priviti orice suprafata pentagonala din partea stelata si veti vedea un pentagon ce este indreptat in sus si altul aflat la capatul opus, care este indreptat in jos. Polarizare completa!

De fapt, in esenta, toate poliedrele alcatuite din linii drepte sunt polarizate, indiferent daca sunt stelate sau nu. Este evident ca Lordul Metatron al vocii interioare a lui James Tyberonn nu intelege Geometria Sacra si, bineinteles, nu este Lordul Metatron.


Lordul Metatron a fost spiritul care a creat acest Univers intreg, prin conceperea ideii de sfera, care este singura forma care nu poate contine ideea de polaritate. Da, poate fi polarizata prin alegerea a doua puncte opuse de pe sfera (precum polii axei Pamantului) sau in alte moduri. Dar daca nu se alege nici o diferentiere, atunci nu exista nicaieri nici o diferenta, ci doar exista unitate. De aceea, noi trecem de la o parte a Corpului uman de Lumina, la alta, pentru a ne apropia din ce in ce mai mult de unitate, pana cand suntem capabili sa facem saltul. Aici, James are dreptate. Dar stie el, cu adevarat, ceea ce face? Se pare ca nu. Dar ceea ce incearca sa faca James este ceea ce Mama Pamant face in mod natural, doar ca unii oameni incearca sa prevada si sa initieze saltul. In trecut, acest lucru a fost aproape intotdeauna un dezastru pentru intregul univers.


Il cunosc pe Lordul Metatron, inainte de creerea acestui univers si amandoi suntem in fiecare consiliu important, de pe fiecare nivel din acest univers, bineinteles impreuna cu alte fiinte din acea zona. Stiu exact cum simte si ce gandeste Lordul Metatron referitor la acest subiect si el nu ar spune nimic atat de caraghios, cum afirma James Tyberonn.

Acum, referitor la un alt subiect important. James Tyberonn este un canal care se presupune ca face channeling pentru Lordul Metatron. Trebuie sa va dati seama ca mai putin de 1% dintre channelingurile de pe Pamant sunt reale. Marea majoritate vorbesc din propriul lor ego si il numesc in diferite moduri. 

Mai mult, toate persoanele care fac channeling - adevarate sau nu - sunt extrem de periculos de urmat, deoarece nimeni nu stie sigur cine vorbeste cu adevarat. Este nevoie de timp ca sa stii cine vorbeste cu adevarat. Doar pentru ca spune ca este Lordul Metatron, asta nu inseamna ca este cine afirma ca este.

Cei ce fac channeling se deschid catre univers ceea ce poate face oricine, inclusiv dumneavoastra. Este ca si cum ati suna la intamplare pe cineva. Persoana care va raspunde la telefon va poate spune adevarul si numele lor real, sau poate sa nu o faca, afirmind ca sunt aceia pe care ii cautati. Atunci, de ce ar sti mai multe despre un anume subiect, decat oricine altcineva? Exista o adevarata problema in channeling si de aceea este extrem de periculos sa-i credeti sau sa folositi informatiile primite in acest mod.


Da, exista cateva channelinguri importante pe Pamant, cum ar fi Kryon, dar oricum trebuie sa fiti foarte, foarte precauti inainte de a accepta ceva ca fiind adevarat.

A existat un mic grup din Pleiade, care a intrat in sfera noastra de cunoastere, in 1980. Ei l-au contactat, la inceput, pe Billy Meyers si apoi pe altii. Initial, toata lumea a crezut ca erau de partea noastra. Dar ulterior a devenit evident ca nu era asa. Ei s-au aliat cu cenusiii si cu reptilienii , scopul lor fiind sa elimine rasa umana. Trebuie sa intelegeti ca aceste fiinte sunt mult, mult mai inteligente decat fiintele umane si pot lua orice infatisare doresc, pentru ca voi sa-i vedeti. Increderea voastra in ei nu inseamna nimic.

Este interesant ca metoda folosita de acest grup din Pleiade, pentru a separa omenirea, este aproape identica cu cea folosita cu James Tyberonn. Ei vor aborda pe larg un subiect si 99.9% din el va fi adevarat. Aproape oricine ar citi afirmatiile lor ar crede ca acesta este adevarul. Ei ar continua cu adevarul, pana cand inima celor care ii asculta ar fi larg deschisa si apoi vor strecura, subtil, ceva fals. In mijlocul unui paragraf, ei vor insera ceva care nu este adevarat,  in mod categoric, dar deoarece ati fost de acord cu ei pana in acel moment, veti permite ca acest lucru sa va intre in minte ca fiind adevarat, desi nu este asa. Pentru a fi cat mai clar, scopul lor este sa divida omenirea, pentru a o cuceri.

Este dreptul dumneavoastra sa-l credeti pe James Tyberonn, dar va sugerez sa incetati sa-i mai ascultati pe cei ce fac channeling si sa invatati cum sa intrati in propria voastra inima. Toata informatia si intelepciunea sunt acolo si nu va fi niciodata o minciuna sau o inselatorie. Intotdeauna va fi ADEVARUL. Aveti incredere in voi, credeti in voi. Gasiti Spatiul Sacru al propriei voastre inimi si atunci nu veti avea nevoie de nimeni, decat de voi si de Sursa intregii Vieti de Pretutindeni, care traieste si a trait intotdeauna, in inima voastra.

Din inima, Drunvalo Melchizedek