DOCUMENTAR: THE DAY BEFORE DISCLOSURE

"The day before disclosure" - Ziua dinaintea dezvaluirii

Subiectul OZN a fost dintotdeauna expus criticilor, ridiculizarii si nu in ultimul rand, disimularii adevarului, indiferent cat de palpabile au fost dovezile aduse de martori, indiferent cat de mult s-a discutat pe acest subiect, de la evenimentul Roswell pana in zilele noastre.Desigur, exista si rapiri inchipuite, sunt foarte multe persoane cu probleme psihice si de comportament care au incercat si incearca sa devina "vedete" in domeniu, fapt pentru care a fost cu atat mai usor sa fie ridiculizat subiectul si de asemeni, cu atat mai greu de diseminat informatia viabila de noianul de aberatii in domeniu, dar bunul simt de indeamna sa ne punem o simpla intrebare: din miliardele de planete din acest Univers, este oare posibil ca doar pe micuta noastra planeta sa existe viata inteligenta??Cat de infumurat sa fii si indolent, ca specie, sa crezi asta?Si totusi...oficial suntem singuri in Univers, pana la proba contrarie...care proba contrarie nu mai vine...in mod oficial, de zeci de ani de cand "vezi-tu-doamne" SETI cauta extraterestrii...nu i-au descoperit nici cand ei, extraterestrii, si-au facut portete pe campurile de langa observatoare si au comunicat ce fel de ADN au (vezi poze)...LOL...ce sa mai...suntem singuri in Univers pana la proba contrarie.


..................................................

In 1972, Carl Seagen a creat Transmitatorul de Cod Binar, care a fost directionat sa emita in Spatiu. Acest cod spunea ca suntem facuti din carbon, acesta este Tabelul Elementelor noastre, acesta este ADN-ul nostru si ca suntem a 3-a planeta de la Soare.




Doua Cercuri au fost raspunsul la mesajul lui Sagen, care spuneau: " suntem din carbon si silicon, avem cap mare si corp mic, suntem de pe a 3-a planeta din Sistemul nostru Solar si avem "4 Luni" (astre ceresti), acesta este ADN-ul nostru. Celalalt cerc avea desenata o fata de extraterestru.




Aceste cercuri au fost facute chiar vis-a-vis de Transmitator. Motivul pentru care acestia nu au raspuns verbal la semnalul lui Sagen, este pentru ca au vrut sa arate o dovada tangibila a comunicarii cu noi, pentru ca agentiile guvernamentale sa nu poata sa musamalizeze totul.

Cu un an inainte acolo a fost vazut un tetraedru fractal. Exact un an mai tarziu a aparut un cerc care infatisa un extraterestru care tine in mana un CD inscriptionat in cod binar. Codul binar continea mesajul: " Aveti grija la cei care fac promisiuni de cadouri false si promisiunile lor incalcate. Multa durere dar inca mai este timp. CREDETI. Exista Dumnezeu. Ne opunem DECEPTIEI. Incheierea Conduitei, ( sunet de clopot) ".