Factorul Siriusian - Prisma din Lira


Factorul Siriusian - Prisma din Lira




“ Arzând ca steaua ce a sosit la timpul Recoltei,
strălucind în mijlocul miriadei de stele
În întunericul nopţii, steaua pe care oamenii
o numesc Câinele lui Orion. Cea mai strălucitoare dintre ele,
cu un semn rău vine ea, aducând multă înfrigurare
în sânul oamenilor fără speranţă...”

-Iliada

Tărâmul Siriusian este unul dintre primele ce va fi explorat de către conştiinţa curioasă care a trecut prin Prisma din Lira şi s-a fragmentat din Fondatori. Sirius reprezintă un simbol foarte important pentru întreaga familie galactică – cel al triadei. Sirius este grup stelar trinuitar, deşi acest fapt încă nu a fost validat din punct de vedere ştiinţific.¹ Din punct de vedere simbolic, el reprezintă modelul format din două polarităţi aflate la baza triunghiului şi îmbinarea sau integrarea lor în vârf. El reflectă dorinţa fundamentală a familei galactice de a se reuni prin integrarea polarităţilor.

După Infuzia Dimensională, multe conştiinţe ce au ales să rămână nonfizice au gravitat în jurul tărâmurilor Siriusiene. Aici, ele au început să creeze structurile atât fizice cât şi nonfizice prin care Siriusienii vor juca un rol important în drama aflată în desfasurare. Ei vor devenii unii dintre primii ingineri genetici şi eterici care au mers pe urma Fondatorilor.

Anticipând ceea ce va veni, aceşti Siriusieni nonfizici au început să creeze (prin transmutarea energiei în materie) o lume de densitatea a treia care va putea fi capabilă să susţină viaţa fizică. Ei au creat de asemenea mai multe tărâmuri cu o vibraţie mai ridicată, pentru conştiinţele care vor alege să trăiască în starea nonfizică. Prin urmare, datorită abilităţii lor de a crea tărâmuri potrivite pentru toate manifestările conştiinţei, ei au devenit cunoscuţi ca Lorzii din Sirius.
În timpul conflictelor dintre Lira si Vega, reprezentanţi din ambele polarităţi care au venit pe Sirius aveau dorinţa de a integra polarităţiile. Lorzii din Sirius s-au pregătit pentru a primi un influx atât de energie pozitivă cât şi de energie negativă. Ei erau conştienţi de scenariul care trebuia să se desfăşoare.
________
1. În anii 20’, unii astronomi cum ar fi Van Den Bos şi Finsen de la Observatorul Uniunii şi mai recent D. Lauterborn au afirmat că Sirius este într-adevăr un grup stelar triunitar, deşi nu s-au găsit date care să confirme acest lucru.

Veganii care au ales sa locuiască pe tărâmul Siriusian au decis să se încarneze fizic în interiorul unei realităţi de densitatea a treia. Din punct de vedere cultural ei erau polarizaţi către latura masculină şi filozofia lor era centrată în jurul ideii de dominare, lucru care va deveni mult mai dificil de menţinut în cea de-a patra densitate. Ei simţeau că trebuie să îşi domine mediul înconjurător şi să îşi controleze evoluţia. Conform viziunii lor, acest lucru le va permite să fie stăpânii realităţii lor; iar în momentul când au luat această decizie, evoluţia lor a început să avanseze într-un ritm accelerat.

Pornind de la această dorinţă, Veganii au început să facă planurile pentru a coloniza o planetă care se afla pe orbita unuia dintre sorii din Sirius. Dacă doreau să menţină această filozofie centrată în jurul ideii de dominare, polarizarea naturală inerentă în ea putea fi perpetuată doar printr-o existenţă de densitatea a treia. Ei urmau să fie foarte apropiaţi de latura fizică a realităţii, creând un voal de iluzie şi de uitare chiar mai dens decât cel pe care îl trăiţi acum pe Pământ. Ei erau atât de siguri de abilităţiile lor (şi atât de inconştienţi faţă de atracţia separării din dimensiunea tridimensională), încât au început să fie zeloşi în a accelera procesul evolutiv al speciilor asemănătoare primatelor, specii care se dezvoltau pe lumea în care au ales să se încarneze. Odata ce ADN-ul speciilor indigene a ajuns să fie conform dorinţelor lor, ei au început să se încarneze.

Aceşti noi Siriusieni şi-au pierdut aproape instantaneu memoria conexiunii lor cu Vega. Voalul era prea dens. Dorinţa lor de a crea uitare era atât de puternică încât nu şi-au mai amintit nimic din originile lor. Ei nu visau şi nu meditau. Ei nu se angajau în activităţi creative decât dacă îşi consolidau astfel structura lor de putere. Atunci când acest zel a fost transpus în realitatea fizică, el a creat o cultură mânată de dorinţa dominării – asupra fiinţelor din jurul lor şi asupra universului.

În timp ce planeta Siriusiană orientată negativ şi-a continuat dezvoltarea, un grup din Lira a decis să se aventureze în sistemul Siriusian. Aceste fiinţe au ales să rămână în dimensiunile nonfizice. Orientarea lor era centrată către ideea de ai ajuta pe alţii. Ei erau în special interesaţi să îi vindece pe cei care sufereau. Combinaţia dintre Siriusienii orientaţi negativ (care şi-au negat sinele spiritual) şi Siriusienii pozitivi, nonfizici ce au venit din Lira (care credeau că este datoria lor să îi vindece pe toţi cei care sufereau), a creat o asemenea dinamică şi tensiune încât s-au produs reverberaţii atât în sistemul Siriusian cât şi dincolo de el.

Astfel, a început drama. La nivele subsconştiente şi inconştiente pozitivii au început să îi bombardeze pe negativi cu iubire şi energie de vindecare. Deoarece negativii erau atât de ferm ancoraţi în tridimensional, acest lucru le-a cauzat durere psihologică. Cu cât negativii se opuneau mai mult cu atât pozitivii trimiteau mai multă energie de vindecare. Divergenţele apărute din această interacţiune erau foarte inconfortabile pentru toate conştiinţele din sistemul Siriusian. Într-un final Lorzii din Sirius au intervenit.

S-a decis că acest conflict să fie încă o dată mutat într-o altă locaţie. De această dată însă, se va încerca integrarea dintr-o perspectivă mai puţin polarizată. Lorzii au început să caute o nouă locaţie pentru a adăposti acest conflict. Nu le-a luat mult timp să descopere proprietăţiile electromagnetice ale unei regiuni numite Orion. Astfel a luat naştere mitul stelei Sirius, Steaua Câinelui, care luminează drumul Vânătorului – Orion.

Deşi conflictul iniţial a fost îndepărtat din sistemul Siriusian, civilizaţia fizică a continuat să existe. Ei s-au îndepărtat atât de mult de spirit încât au ajuns în pragul morţii, unde au fost nevoiţi să se reîncarneze din nou în sistemul fizic, îndepărtându-se chiar mai mult de orice formă de existenţă nonfizică. Prin urmare, majoritatea societăţii polarizate negativ nu a fost conştientă faţă de acest conflict, aşadar nu li s-a permis să ştie faptul că el a fost mutat în sistemul Orion. Societatea lor a continuat să experimenteze acest voal al uitării. Cei care au dorit să experimenteze integrarea din perspectiva negativ-pozitiv au călătorit spre Orion din constelaţia Lira/Vega. Uneori, foarte rar, un suflet dintr-o lume Siriusiană negativă care a ajuns la integrare, va merge către arena Orioniană.
Din perspectiva pozitivă (şi nonfizică) Siriusiană, ei vor deveni capabili să îi influenţeze în mod direct pe negativii care au nevoie de ajutor. Mulţi s-au aventurat bucuroşi către Orion pentru a-şi asuma această sarcină. Ceilalţi au ales să rămână în interiorul tărâmurilor Siriusiene, îndreptându-şi abilităţiile de vindecare către alte scopuri. Alţi pozitivi din Lira s-au alăturat provocării Orioniene. Astfel s-a nascut istoria galactică.

Datorită dorinţei pozitive a Siriusienilor de a facilita vindecarea fizică (membrii civilizaţiei alegând să fie de ajutor părţii fizice şi nu să intre în ciclul reîncarnării), ei s-au aliniat cu energiile Arcturiene. Arcturia este o civilizaţie orientată spre vindecarea emoţională. Împreună ei au format Matricea Sirius/Arcturia. Această matrice este prezentă în aproape orice planetă fizică locuită de familia galactică, fiind o energie holistică care simbolizează vindecarea corpului, a minţii şi a spiritului.

Planeta Pământ a cunoscut Matricea Sirius/Arcturia în multe forme. Ea este o energie arhetipală folosită în diverse scopuri, de către un individ sau o societate. Ea este maleabilă şi poate fi modelată în orice formă adecvată. Oricare ar fi forma sa, ea este îndreptată spre serviciul părţii fizice. Matricea Sirius/Arcturia le reaminteşte conştiinţelor de conexiunea lor cu Întregul şi de abilităţiile lor naturale de autovindecare.

Deşi într-un numar mic, un grup de Siriusieni pozitivi au decis de asemenea să se încarneze în dimensiunea fizică. Cu toate acestea, ei au ales ca în locul formei umanoide să se încarneze într-o altă formă care este mai în acord cu propria lor natură. Această formă sunt cetaceele. Delfinii şi balenele reprezintă o transpunere a energiei Siriusiene într-o lume fizică, polarizată. Conform simbolismului arhetipal, apa reprezintă subconştientul. Cetaceele stau acolo în liniste – în oceanele Pământului şi în marea subconştientului umanităţii. Ele sunt un semn al potenţialului umanităţii de a integra polarităţiile.

Dintre toate energiile care fac parte din familia galactică, cea Siriusiană este folosită cel mai des pe Pământ. Numele Sirius înseamnă “Cel care Străluceşte” sau “Cel care Arde”, numit şi “Steaua Câinelui” sau “Steaua Nilului”. Probabil fiindcă este cea mai strălucitoare şi a doua dintre stelele cele mai apropiate, vizibile de pe Pământ (aflată la 8.7 ani lumină depărtare), multe culturi antice, în mod special cea Egipteană, au recunoscut importanţa energiei Siriusiene.

Uneori, conştiinţele din Sirius pot alege să îşi densifice vibraţia pentru a deveni vizibile oamenilor de densitatea a treia. De-a lungul multora dintre dinastiile egiptene era un lucru comun să fii vizitat de un Siriusian deghizat într-un zeu (de exemplu Isis, Osiris şi Anubis). Aceste “costume” le-au permis egiptenilor să le onoreze mai uşor prezenţa; şi deseori vizitele Siriusienilor au declanşat memorii ale vremurilor din trecut, în care “zeii” umblau liber pe Pământ. Aceşti Siriusieni le-au oferit Egiptenilor (cât şi altor civilizaţii de pe Pământ) informaţii astronomice şi medicale foarte avansate. Chiar şi astăzi, savanţii se întreabă care sunt originile acestor informaţii.

De cealaltă parte a globului, cultura Maiaşă avea propria sa relaţie cu Sirius. Lor le-au fost oferite cunoştiinţe medicale şi astronomice încă nedescoperite de către cercetători. Maiaşii aveau o relaţie mult mai personală cu Siriusienii. Aceşti maiaşi erau turişti din Sirius (încarnaţi aici pe Pământ) care au dorit să experimenteze latura fizică dintr-o perspectivă tridimensională. Relaţia lor cu Siriusienii era atât de intimă încât aceştia le-au oferit tehnologia transmutării – din materie către energie/conştiinţa pură. Atunci când lecţiile s-au încheiat, rasa Maiaşă a dispărut (s-a transmutat), lăsând urme pe care umanitatea să poată merge.
Aceşti Siriusieni au lăsat în urmă multe capsule temporale şi enigme care urmează să fie descoperite de viitoarele generaţii. Una dintre aceste enigme sunt craniile de cristal.

Craniul de cristal reprezintă natura infinită a omului şi a conştiinţei sale. Uitându-se în profunzimile sale, un individ poate simţi viitorul şi prezentul. Oamenii încă nu au învăţat cum să decodifice datele şi emoţiile care sunt declanşate atunci când cineva se uită în infinitatea unui craniu. Probabil că într-o zi, informaţiile codificate în interiorul lui vor aprinde un val de reamintire la nivelul umanităţii, aşa cum probabil a fost şi intenţia Siriusienilor. Ei sunt unul din grupurile originare care au lăsat indicii privind trecutul Pământului.
Este important de ştiut faptul că Siriusienii nu sunt neapărat un grup de extratereştrii ci o conştiinţă de grup care se manifestă atât fizic cât şi nonfizic. Ei sunt forţa motrice a dezvoltării civilizaţiei de pe Pământ. Aşa cum va fi arătat în capitolele urmatoare, ei sunt unul din actorii principali care au participat la crearea speciei umane de pe Pământ.

Întorcându-ne la planeta Siriusiană orientată negativ, există o analogie a filozofiei lor în practicile de pe Pământ. Ceea ce este numită “magie neagră” sau “Artele negre” îşi are sursa în filozofia Siriusienilor negativi. În cadrul culturii Egiptene, adorarea organizată a forţei negative s-a desfaşurat în interiorul templelor preoţiilor lui Set. Această filozofie respinge ideea reintegrării în matricea universală. Adepţii acestei filozofii se consideră a fi unici, separaţi şi egocentrici. Iluzia pe care au creat-o este cea de iresponsabilitate faţă de acţiunile lor. Deseori ei au nevoie de multe lecţii, şi uneori de multe vieţi, pentru a înţelege că acţiunile şi convingerile lor crează realitatea din care încearcă să evadeze.

Dintr-o perspectivă uşor negativă, o altă manifestare a influenţei Siriusiene asupra Pământului este reprezentată de Illuminati. Illuminati sunt un grup de extratereştrii orientaţi negativi (unii dintre ei fiind orientaţi pozitiv), prezenţi în formă fizică sau nonfizică, care au venit pe planeta voastră în timpul Creării Pământului.²

Aceste fiinţe au simţit că nu primesc recunoaşterea (sau puterea) pe care credeau că o merită.³ Multe dintre conştiinţele timpurii venite din afara planetei, care au interacţionat cu umanitatea, le-au permis energiilor sau “istoriilor” lor să evolueze şi să devină un arhetip pentru ajutorarea Pământului. Alţii însă s-au identificat cu ideea de control. Daca nu îi pot controla pe alţii, ei simt că nu există... şi sunt înspăimântaţi de nonexistenţă. Încă de la începutul creării Pământului, această motivaţie i-a îndemnat să încerce să se amestece în treburile umanităţii. La fel ca o insectă enervantă, ei sunt o bătaie de cap, dar rareori cauzează probleme serioase. Numai indivizii care nu reuşesc să acceseze propria putere interioară vor fi găsiţi în acele structuri de putere de pe Pământ care încurajează frica şi neputiinţa. Ei nu pot fi o influenţă dacă cineva nu le permite. Totul se reduce la ideea de a vă revendica propria putere.
____________
2. Grupul Illuminati nu este format numai din Siriusieni. Alte grupuri, cum ar fi cele din Orion, fac şi ele parte din structura Illuminati.
3. Aceste fiinţe reprezintă doar o mică parte din conştiinţa Siriusiană. Încă de la Crearea Pământului, umanitatea a dezvoltat câteva relaţii foarte stranse şi pozitive cu fiinţele de pe Sirius, aceştia fiind printre principalii susţinători ai umanităţii.

DISCUŢIE:

O idee finală cu privire la manifestările contemporane ale energiei Siriusiene are legătură cu apariţia extratereştriilor ameninţători prezenţi în literatura OZN. În cea mai mare parte, experienţele profund negative cu OZN-uri, mutilăriile vacilor şi fenomenul “Oameni în Negru”, au legătură cu grupurile negative de Siriusieni (şi Orionieni), care de fapt produc mai multă frică decât pagube. Uneori Siriusienii fizici (şi Orionienii) pot străpunge straturile de protecţie ale sistemului solar cu scopul de a încerca să provoace haos. Care este motivaţia lor?

Explorând textele Sumeriene antice în care este prezentată o istorie timpurie şi natura conflictelor dintre zei, putem ajunge la concluzia că Pământul (în totalitatea lui sau parţial) a fost implicat în disputele teritoriale ale diferitelor grupuri. Deseori a fost pusă întrebarea: De ce Siriusienii par atât de interesaţi de progresul Pământului? Dacă este adevărat faptul că Sirius este un grup stelar triunitar (aşa cum este sugerat in tradiţiile astronomice ale tribului Dogon), ar putea fi adevărat şi faptul că Sol (soarele Pământului) este sau a fost odată cea de-a treia stea? Dacă aşa se prezintă situaţia, atunci înseamnă că încă de la crearea Pământului, el ar putea să fi fost implicat în disputele teritoriale dintre Siriusieni. Acest lucru ar explica de ce Siriusienii orientaţi negativi consideră că au dreptul de a dispune de Pământ după bunul lor plac. De asemenea, poziţionarea Pământului ar putea fi un indiciu cu privire la acuzaţiile Siriusienilor îndreptate împotriva altor extratereştrii, acuzaţii care susţin că aceştia au intervenit în problemele interne ale Siriusienilor; astfel luând naştere multe dispute istorice. Siriusienii pot considera Pământul ca făcând parte din teritoriul lor. În prezent, Sol se află la o depărtare de doar 8.7 ani lumină faţă de Sirius, şi este privit de către astronomi ca făcând parte din familia noastră de stele.

Mulţi dintre vechii Siriusienii erau profesionişti în manipularea genetică. În timpul procesului Creării Pământului, Siriusienii orientaţi fizic au implantat în primii pământeni un cod ADN latent. Atunci când Pământul începe să atingă o anumită frecvenţă vibraţională, acest cod va fi declanşat. El îi va ajuta pe cei de pe Pământ să îşi reamintească istoria galactică a umanităţii. Siriusienii contemporani orientaţi negativ sunt îngroziţi de acest lucru. Ei şi-au limitat în mod constant progresul spre a patra dimensiune, datorită fricii lor faţă de nonexistenţă. Le este frică de faptul că dacă Pământul face tranziţia, ei vor face de asemenea tranziţia şi vor înceta să mai existe. Ei cred că dacă menţin societatea în frică, Pământul nu va fi capabil să realizeze saltul în conştiinţă. Ca şi organizaţie, ei nu pot determina soarta omenirii, deoarece oamenii de pe Pământ deţin mult mai multă putere decât cred Siriusienii negativi. Cu toate acestea, ei vor continua cu demersurile lor deoarece nu cunosc o altă cale.

Fie că este vorba de extratereştrii fizici sau de energia arhetipală, identitatea Siriusiană este interconectată cu cea a umanităţii. Ea este plină de cunoaştere şi de provocări. Un individ trebuie mereu să îşi reamintească de Sirius ca fiind triadă care reprezintă integrarea polarităţilor – acesta fiind şi destinul Pământului.

Prisma din Lira - Lyssa Royal si Keith Priest

Traducere: Oprea Alexandru