CONSILIUL ANDROMEDA DESPRE 2012, ELENIN SI NIBIRU II

CONSILIUL ANDROMEDA DESPRE 2012, ELENIN SI NIBIRU

CONSILIUL ANDROMEDA DESPRE 2012, ELENIN SINIBIRU II


Cutremurul din Virginia, SUA la data de 23 august 2011

Reprezentantul Consiliului Andromeda spune că acest cutremur nu a fost provocat de o mişcare tectonică. Acest mic cutremur a fost rezultatul armelor energetice (de tip sonic) ale Consiliului Andromeda îndreptate pentru a distruge bazele subterane ale micilor cenuşii şi draco-reptilienilor din zona Washington şi adiacent.

Notă importantă: Consiliul Andromeda nu foloseşte deloc arme atomice sau nucleare pentru scopurile sale, deoarece această energie este atât de devastatoare încât distruge aproape complet armonia şi echilibrul local al naturii, nefiind conformă cu scopurile Consiliului. De altfel, jurnalistul independent Robert M. Stanley afirma ca acest cutremur este unul total atipic: adancimea acestuia a fost de numai 160 metri şi s-a simtit în Washington ca unul tipic cauzat de o explozie nucleara, dupa marturia lui Wilbur Allen, fost ofiter Air Force One la Casa Alba.

Ascensiunea

Reprezentantul Consiliului Andromeda ofera detalii depre ascensiunea sistemului solar în noua dimensiune vibraţionala. Această tranziţie este un proces foarte interesant, pentru că intreg sistemul solar impreuna cu planetele şi fiintele de aici vor trece în a patra dimensiune vibratorie, şi toate astea fără să trebuiască să moară fizic. Sa explic... De foarte mult timp, fiinţele umane de pe planete fizice ca Pământul traiau vieti mai scurte sau mai lungi ca sa invete experientele care le erau necesare sufletelor lor. La moartea corpului fizic, esenta spirituala a lor, sau sufletele, parasea planeta pentru un timp şi apoi decidea unde şi cand va reveni pe Pământ printro noua incarnare, fie pe Pământ, fie pe o alta planeta fizica. Sau, atunci cand au invatat suficient de mult în aceasta "scoala" fizica a planetei Pământ, ei decideau sa migreze apoi intruna din lumile din dimensiunea superioara, a patra. De data asta, prin această ascensiune integrală a sistemului solar în a patra dimensiune, nimeni nu mai trebuie să moară fizic pentru a experimenta noua frecventa de vibratie.

Vizite fraterne

În acest nou proces ascensional, multe fiinte umane de pe planetele afiliate la Consiliul Andromeda vor veni aici pe Pământ, în vizită. Aceştia sunt de pe patru planete: Ventra, Nikotae, Toleka şi Ritol. Acesti oameni sunt exact ca şi voi, aproape identici.

Ventra: Oamenii de pe aceasta planeta au pielea alba ca de portelan, iar ochii sunt foarte frumosi de culoarea smaraldului sau albastru-purpuriu inchis, parul blond şi fin; femeile au inaltime mai mica (1,50 m) decat barbatii (1,80 - 1,95 m).

Nikotae: Oamenii de aici au pielea în diferite nuante de crem-deschis pina la crem-inchis. Ei se aseamana foarte mult cu pământenii, şi sunt rezultatul unui amestec de rase. Parul variaza de la negru la castaniu deschis, scurt sau lung, drept sau buclat. Ochii lor au nuante de maro, mai deschis sau mai inchis, iar cei cu ochii de culoare mai deschisa pot avea şi zone de culoare aurie. Femeile au inaltimea de 1,80 m iar barbatii sunt mai inalti (2 - 2,20 m).

Toleka: Oamenii de aici au pielea de culoare verde deschis pastelat iar ochii le sunt de culoare albastru deschis apos. Parul lor e foarte fin şi de culoare argintiu pina la blond deschis. Au inaltimea medie a pământenilor. Au insa urechile asemanatoare personajelor vulcaniene din filmul Star Trek.

Ritol: Majoritatea celor de pe aceasta planeta au pielea de culoare albastru foarte deschis. Parul lor este bogat şi de culoare alba, iar ochii de culoare purpuriu foarte pur. Ei s-au amestecat cu cei caucazieni din Tau Ceti, ca rezultat au culoarea pielii mai deschisa iar parul negru sau roscat intens şi bogat. Inaltimea acestora este mai mare, femeile avand 2,20 m iar barbatii 2,50 m. Ritol este o planeta foarte asemanatoare cu Pământul, unde exista o mare varietate de rase umane.

Pentru a putea vorbi cu aceşti vizitatori va trebui să folositi aparatură specială portabilă de traducere instantanee. Toate acestea vor putea avea loc chiar înainte de sfârşitul anului 2011. Totuşi, această dată nu este "fixată", ci depinde de situatia concretă a planetei Pământ. De aceea, voi trebuie să daţi dovadă de răbdare în legătură cu aceste vizite. Voi, pământenii, veti invăta care este adevărata voastra mostenire, adevarul despre originile voastre cosmice, cine sunt fratii şi surorile voastre, cine sunt stramosii vostri, şi de ce sunteti atat de importanti. Veti invata despre adevarul şi realitatile originii spirituale a umanitatii şi despre adevarata esenta a fiecaruia dintre voi. Veti invăta despre realitatea, creatia şi sacralitatea sufletului uman şi legătură lui cu Marea Creatie, cu toate formele de viata din Univers. Dar desigur este mult mai mult decat atat.

O nouă lume

Această transformare a voastră, această ascensiune vibratorie din prezenta dimensiune a treia către cea de-a patra se va face gradat, fără perturbari, armonios, şi - foarte important - fără moarte fizică. Va fi o transformare a fiecărei celule a corpurilor voastre, de la forma actuala grosiera, greoaie şi densa, la o forma mult mai rapida vibrational. Astfel veti avea corpurile mai usoare şi mai inalte, mai putin dense şi mai permeabile la lumina. Trebuie să retineti ca structura moleculara a celulelor corpului vostru se va schimba, în sensul ca aceasta va fi bazata pe molecule cristaline. Centrul fiecarei celule va fi foarte luminos, iar corpurile voastre vor fi cumva transparente. Toţi adulţii care vor reuşi să rămână aici în timpul acestei tranziţii vor avea o aparenţă a vârstei de 32 - 35 de ani. În ce priveşte înălţimea, aceasta va creşte astfel încât media de acum (1,75 m) va deveni 2 m. Greutatea va fi în medie de 6 kg pentru barbat şi de 4 kg pentru femei, ca urmare a cresterii frecventei de vibratie. În această nouă dimensiune vibratorie toate bolile specifice corpului fizic vor înceta să mai existe, iar sănăntatea va fi deplină, corpurile voastre fiind pline de lumină. Aşa cum măsurati acum timpul pe Pământ, veţi putea trăi în aceasta a patra dimensiune pentru 5.000 - 10.000 de ani, dar trebuie să retineti că atunci timpul încetează să mai existe asa cum îl cunoaşteţi acum. Este greu de explicat, dar veţi vedea. Atunci când aţi învăţat suficient din experienţele în aceasta a patra dimensiune, veti putea sa mergeţi mai sus, în a cincea dimensiune vibratorie, care are alte specificităţi, pentru a învăţa şi acolo. Practic, moartea va înceta şi ea să mai existe pentru voi.

Despre Consiliul Andromeda

Cei 12 membri ai Consiliului sunt reprezentanţi ai celor 12 rase ale membrilor. In plus, exista un presedinte fara drept de vot care este din sistemul Zenetae - planeta Tishtae, şi o vice-presedinta fara drept de vot din sistemul Mirach - planeta Terial, ambele în constelatia Andromeda. Aceste doua fiinte umane traiesc şi vibreaza în realitatea celei de-a patra dimensiuni. Multe din rasele umane membre ale Consiliului sunt recunoscute în Univers ca fiind cei care au insamantat Pământul acum sute de mii de ani, asa cum se poate constata în marea varietate a raselor umane pământene. Toate aceste rase stelare au trecut deja prin procesul de ascensiune în cea de-a patra dimensiune.

Iata lista cu sistemele de origine ale membrilor Consiliului:

1. Arcturus - planeta Pitolla
2. Antares - planeta Nikotae
3. M103 - planeta Legola
4. Procyon - planeta Kaena
5. Vega - planeta Percula
6. Capella - planeta Pershea
7. Polaris - planeta Ventra
8. Sirius A - planeta Toleka
9. Deneb - planeta Ritol
10. Tau Ceti - planeta Xeta
11. Alhena - planeta Degaroth
12. Betelgeuse - planeta Etorth

Emblema alaturată este simbolul Consiliului Andromeda.

Ceilalţi membri ai Consiliului care nu ocupa poziţiile de mai sus, fac parte din echipele de investigatii, cercetare, deliberare şi consiliere ale Consiliului, care sunt 13 la numar, fiecare cuprinzand un numar de 5 - 6 persoane. În mod colectiv, aceste echipe reprezintă mai mult de 400 de planete din 3 sisteme stelare incluzand Arcturus. Iată echipele:

1. Echipa de consiliere pentru Dimensiunile Superioare
2. Echipa de analiza a Membrilor Sistemelor Stelare
3. Echipa de analiza a Federaţiei Galactice a Planetelor
4. Echipa de consiliere pentru Exobiologie Galactică
5. Echipa de consiliere pentru Xenobiologie Galactică
6. Echipa de consiliere pentru Oceanografie Galactică
7. Echipa de analiza pentru Zbor Dimensional şi Calatorie Spaţială
8. Echipa de consiliere pentru Medicina Planetara
9. Echipa de observare şi consiliere pentru Educaţia Universala
10. Echipa de observare şi consiliere pentru Comunicare Vocala şi Telepatie
11. Echipa de cercetare pentru Explorarea Planetară a Sectorului Galactic
12. Echipa de observare şi consiliere pentru Nivelul de Ameninţare Militară
13. Echipa de consiliere pentru Dezvoltarea Dimensională, Emoţională şi Spirituală

Există şi alte consilii afiliate, unele cu statut de membru formal, altele fără acest statut, care doresc să se implice în ajutarea Pământenilor în acest proces de evoluţie. Unul dintre eceste consilii afiliate este Federaţia Galactică, care este o federaţie de sisteme stelare şi planete pe care trăiesc fiinţe umane benefice şi binevoitoare. Federaţia Galactică este compusă din 140 de sisteme stelare şi 300 de planete. Este condusă de un preşedinte din Tau Ceti care are şi o poziţie în Consiliul Andromeda. Planeta conducătoare a Federaţiei este Xeta. Este de asteptat ca în urmatorii ani, pe masura ce Pământul va intra în cea de-a patra dimensiune, să i se ofere un loc de membru în Federaţia Galactică. Simbolul Federatiei Galactice este mai jos.


Cine este acest reprezentant al Consiliului Andromeda?

a) El se descrie ca familist cu un caracter moral înalt. I-a dat anumite informatii personale jurnalistului, pentru a fi verificate, şi s-au dovedit a fi reale. El spune că trebuie să continue să trăiasca ca un simplu om, pentru a-şi putea ascunde identitatea.

b) El a fost contactat de reprezentanţii Andromeda în 1993, şi a făcut 3 calatorii în timp, cu ajutorul unei nave spaţiale, vizitând o familie americană din vestul SUA din anii 1840.

c) Alte mărturii independente atestă existenţa consiliului Andromeda ca guvernator galactic care este activ implicat în viitorul umanităţii şi al Terrei.

sursa: AIM