CONSILIUL ANDROMEDA DESPRE 2012, ELENIN SI NIBIRU I

CONSILIUL ANDROMEDA DESPRE 2012, ELENIN SI NIBIRU


CONSILIUL ANDROMEDA DESPRE 2012, 


ELENIN SI NIBIRU I















CHANNELING - 2012

Consiliul Andromeda este răspunzător de guvernarea galaxiei noastre, şi este format din reprezentanţi ale anumitor sisteme stelare care au funcţii de guvernare şi dezvoltare ale zonelor galactice în care activează. Alfred Labremont Webre a luat un interviu reprezentantului Consiliului Andromeda de pe Pământ în legătură cu anul 2012, cometa Elenin şi Nibiru, şi în care se arată că Elenin are anumite funcţii în schimbarea sistemului solar pregătind intrarea şi stabilirea aici a anumitor corpuri cereşti.

Conform reprezentantului Consiliului Andromeda, aceste transformări includ:

1) o stea pitică roşie se va stabili în sistemul solar transformându-l intr-un sistem binar (format din două stele - soarele şi noua pitică roşie)
2) o nouă planeta locuită de o civilizaţie umanoidă avansată
3) negocierea trecerii planetei Nibiru (locuita de Annunaki) pe langă sistemul solar (astfel încât să nu perturbe sensibilul echilibru al planetelor solare), rezultat obţinut de către Consiliul Andromeda pentru a pune capăt ciclului de perioade în care Annunaki (locuitorii de pe Nibiru) au perturbat grav atât viaţa cat şi resursele naturale ale Terrei de fiecare dată când au trecut pe langă Pământ.

Informaţiile provenite de la Consiliul Andromeda se referă şi la perioada care a mai rămas din anul 2011, precum şi la ce urmează în anii 2012 şi 2013. Conform declaraţiilor reprezentantului Consiliului Andromeda, toate aceste schimbări fac parte din transformările prin ascensiune dimensională a întregului sistem solar, inclusiv a planetei Pământ.

2011: Sfârşitul ocupaţiei instituite de "micii cenuşii" din Orion şi draco-reptilieni

Într-un interviu anterior, reprezentantul Consiliului Andromeda a afirmat că a fost câştigat războiul sistemelor stelare membre ale Consiliului împotriva alianţei micilor cenuşii din Orion cu draco-reptilienii care intenţionau să instituie ocuparea deplină şi definitivă a Terrei. Reprezentantul Consiliului Andromeda a dezvăluit câteva detalii în legătură cu perioada actuală: În trimestrul 3 al anului 2011 s-a încheiat etapa finală prin care războiul cu micii cenuşii şi draco-reptilienii a fost câştigat. Alianţa draco-reptilienilor cu micii cenuşii a fost învinsă definitiv. Consiliul Andromeda a depus eforturi majore pentru a încheia victorios acest război în acest an, astfel încât interesele legitime ale Pământului şi pământenilor să fie cel mai bine aparate. La mijlocul lunii septembrie 2011, 90 % din draco-reptilieni şi micii cenuşii, care au format o alianţă pentru a continua stăpânirea asupra Terrei, au fost anihilaţi, îndepărtaţi sau eliminaţi din numeroasele baze subterane operaţionale în care activau de mult timp. Acest război pentru eliberarea Terrei de sclavia miilor de ani de bombardament cu energii negative, manipulare şi control a fost purtat de sistemele planetare din Consiliul Andromeda în numele Terrei, şi având în inimile, sufletele şi gândurile lor cele mai bune intenţii pentru pământeni. Cei care au acţionat din greu, fără încetare, în aceste direcţii sunt cei din sistemele Arcturus, Tău Ceti şi Procyon. Contribuţia celor din Procyon a fost deosebit de valoroasă pentru că le-au descoperit slăbiciunile celor din alianţa malefică şi au învăţat cum să îi învingă. Sistemul Procyon a reuşit să se elibereze de alianţa malefică în urma cu 12 ani tereştri. Acest război a fost necesar pentru a asigura libertatea totală a planetei Pământ şi a oamenilor şi eliberarea lor de interferenţele malefice generate de două rase regresive: draco-reptilienii din sistemul Alpha Draconis şi Hydra, şi o anumită varietate de mici cenuşii renegaţi care acum trăiesc în sistemul stelar Orion. Aceştia din urmă sunt plecaţi din Zeta Reticuli 1 şi 2 de câteva sute de ani.

Nota AIM: Micii cenuşii au avut primele contacte cu oficiali militari americani încă în anii 1942 - 1960 când au încheiat un tratat secret prin care, în schimbul de tehnologie avansată, primeau dreptul de a face experienţe genetice pe oameni pentru a obţine hibrizi parţial umani. Deşi pare de necrezut, astăzi dispunem de marturii foto şi VIDEO care atestă existenţa acestor fiinţe degenerate. [...]

Terra nu este singura planetă pe care au terorizat-o. Mai există încă alte 21 de planete care sunt încă în situaţia Pământului şi care trebuie ajutate. Din fericire, alianţa malefică poate şi trebuie să fie îndepărtată, graţie contribuţiei celor din Procyon.

Nota explicativă importantă: Dintre rasele micilor cenuşii, cei din rasa principală care se aflau în sistemul binar Zeta Reticuli, au conştientizat starea precară în care se află rasa lor, fragilitatea vieţii pe care o aleseseră, şi faptul că nu vor avea niciun viitor dacă nu se schimbă, nu s-au afiliat la alianţa malefică cu draco-reptilienii, şi au fost deschişi să împărtăşească tot ceea ce ştiau şi învăţaseră. Datorită umilinţei lor, Consiliul Andromeda a intervenit şi i-a ajutat să se mute intrun alt sistem stelar, astfel încât aceşti Zeta Reticulieni nu se mai află acum în sistemul Zeta Reticuli.

Toate varietăţile de mici cenuşii malefici care au produs atâtea probleme Pământului sunt acum îndepărtaţi din bazele lor subterane şi sub-oceanice, împreună cu draco-reptilienii. De asemenea, bazele lor operaţionale stabilite de mult timp pe Lună, Marte şi pe lunile acesteia au fost deja curăţate de aceste fiinţe decăzute. Există câteva mii de fiinţe hibride mici cenuşii-pământeni (realizaţi prin inginerie genetică şi alte procedee de manipulare) care au fost programate malefic încă din naştere. Acestea vor părăsi Pământul şi vor fi mutaţi pe o nouă planetă pentru a putea fi de-programaţi astfel încât să îşi descopere liberul arbitru si să poată evolua prin sine.

Scopul principal al războiului ce tocmai s-a încheiat cu succes a fost eliminarea efectului miilor de ani de energii negative cu care a fost constant bombardat Pământul şi a implanturilor eterice negative folosite de draco-reptilieni şi de micii cenuşii pentru a menţine prin manipulare şi control rasa umană intr-o continuă stare de frică, anxietate şi permanentă nesiguranţă. De asemenea, eliminarea definitivă a acestor entităţi malefice care doreau să continue manipularea Terrei şi folosirea prin furt a resurselor naturale şi umane pământene, toate acestea prin manipularea şi îndobitocirea marii majorităţi a populaţiei umane.

Consiliul a stabilit că oamenii merită această ocazie, această şansă de a evolua conştient după mii de ani de control, manipulare şi sclavie. Este cunoscut de către personalul medical al Consiliului Andromeda faptul că o mare parte din populaţia Pământului a fost implantată şi afectată negativ prin implanturile fizice şi eterice ale micilor cenuşii care menţineau oamenii intr-o stare permanentă de frica, anxietate şi astfel erau foarte uşor manipulaţi şi controlaţi. Deşi unele astfel de implanturi fizice parazite au fost deja descoperite şi îndepărtate de medicii umani, implanturile eterice folosite de micii cenuşii nu pot fi încă detectate şi îndepărtate cu ajutorul actualei tehnologii pământene. Acum, după încheierea războiului, echipa medicală a Consiliului Andromeda lucrează continuu pentru îndepărtarea acestor implanturi eterice şi eliminarea gravelor perturbaţii energetice, emoţionale şi psihologice şi a multiplelor probleme cauzate de intervenţia malefică a micilor cenuşii prin care doreau să aducă în stare de sclavie populaţia umană a acestei planete. Oamenii au dreptul la acest nou şi proaspăt început, eliberaţi de toate efectele şi reziduurile psihologice şi emoţionale cultivate acerb de către micii cenuşii şi draco-reptilieni prin tehnologiile lor. Procesul de însănătoşire a rasei umane pământene va continua şi în timpul fazei de tranziţie şi transformare a Pământului prin ascensionarea frecvenţei de vibraţie şi intrarea intr-o dimensiune superioară.

În interviul ExopoliticsTV, reprezentantul Consiliului Andromeda discută despre rolul cometei Elenin şi al celor trei corpuri cereşti care îi urmează. Acesta spune că rolul acestor corpuri cereşti noi este să ajute ascensiunea sistemului solar, inclusiv a planetei Pământ şi civilizaţiei umane, de la această a treia dimensiune vibratorie (în care ne aflăm în prezent) către a patra dimensiune.

1. Ce este Elenin?

Răspuns: este un corp ceresc natural, o mica cometă, dar care este făcută mai mult din roci dure, şi mai putin din gheata şi gaze. Rolul ei este de a "face curat" în drumul ei pentru a pregati sosirea unei stele pitice rosii numite Tekoma care este de marimea planetei Uranus, şi care o urmează îndeaproape. Dupa ce Tekoma se va stabili în sistemul solar, Elenin va pleca pentru totdeauna.

2. Observatori terestri afirma ca în jurul lui Elenin este o forma piramidala care o acopera partial; ce este cu asta?

R: Acesta este un câmp de forţă special proiectat în jurul lui Elenin şi care are rolul de a proteja "imprejurimile cosmice" prin care trece Elenin, pentru a nu deranja fragilul echilibru planetar din sistemul solar, acolo pe unde trece cometa.

3.  Atunci de ce vine Elenin?

R: Elenin pur şi simplu pregăteşte calea pentru Tekoma.

4. Este posibil ca sosirea cometei Elenin să produca perturbari în sistemul solar sau pe planeta Pământ?

R: Nu.

5. Atunci ce este această Tekoma?

R: Este o stea pitica rosie de marimea planetei Uranus. Va ajunge în sistemul solar al Pământului la mijlocul lunii octombrie 2011 şi se va stabili în acest sistem solar fiind vizibila ca un al doilea soare, mai mic şi mai putin stralucitor decat Soarele. Locul acestei noi stele va fi intre Venus şi Pământ, mai aproape de Venus.

6. Ce poţi spune despre posibilele perturbări în sistemul solar şi pe planeta Pământ, în legătură cu venirea stelei Tekoma?

R: O combinatie de mai multe biosfere ale Consiliului Andromeda, pe care le puteti numi planetoizi, şi care nu sunt altceva decat nave cosmice imense, au rolul de a proteja la momentul oportun fiecare planeta pentru ca Tekoma sa se instaleze fara efecte majore. Fiecare astfel de planetoizi au echipaje umane compuse din cateva mii de persoane. Aceste biosfere vor proiecta câmpurile lor de forta protectoare în jurul Terrei şi a celorlalte planete pentru a reduce considerabil perturbarile sosirii Tekomei.

7. Dar deja se vede o mică stea în imediata apropiere a soarelui, din anumite zone de pe Terra... Ce este cu asta?

R: Buna intrebare. Da, asa este. Insa se afla la o mare departare de soarele vostru, şi anume la 3 miliarde de ani-lumina.

8. De ce vine Tekoma în sistemul nostru solar?

R: Acest eveniment face parte din evolutia sistemului solar. Destinul acestui sistem solar este sa devina un sistem binar, format din doua stele. Drept urmare, Tekoma va lumina cerul noptilor voastre. De la acest moment, nopţile voastre vor fi asemenea unor amurguri, iar cerul nopţii va fi mai luminos.

8a) Cum va arăta cerul noptii terestre cu Tekoma vizibilă?

R: De pe Pământ, oamenii vor vedea Tekoma ca fiind un amestec pastelat de galben şi portocaliu catre zona cereasca corespunzatoare orei 8 (Vest-Sud-Vest). Nihohia va avea benzi orizontale pastelate de roz, purpuriu şi albastru, iar luna ei va apare ca alb-albastru palid în zona cereasca a orei 7. Comparativ cu ziua, aceste noi corpuri cereşti vor parea mai mari noaptea.

8b) Cum va arăta cerul zilei cu Tekoma pe el?

R: Oamenii vor vedea în continuare soarele, mare şi galben-alb stralucitor, iar Tekoma - un corp ceresc mic, luminos, de culoare portocalie. Nihohia, planeta va putea fi vazuta ca un punct, iar luna acesteia - abia ca un punct extrem de mic. Acest nou grup de corpuri ceresti vor putea fi localizate vizual foarte aproape de soare, în zona Est-Sud-Est.

9. Ce este Nihohia?

R: Nihohia este o mică planetă ce orbitează în jurul lui Tekoma, şi are o mică lună. Această nouă planetă este mai mică decat Pluto, şi se roteşte foarte aproape de Tekoma. Există umanoizi care trăiesc în subteranele planetei Nihohia. Unii dintre ei sunt ceea ce voi aţi numi Caucazieni, iar alţii au culoarea pielii de un albastru-pal şi sunt verii îndepărtaţi ai celor care sunt descrişi în vechile texte ale Indiei. Un pământean care cunoaşte limba vorbită în India va înţelege anumite cuvinte din limba acestor locuitori ai Nihoniei. Ei sunt un popor armonios, calm şi plin de pace. Sunt foarte evoluaţi. Nu se luptă intre ei. Este şi destinul lor să vină în acest sistem solar, să ascensioneze în a patra dimensiune vibratorie, şi să ajute pe Pământeni să faca acest salt în conştiinţă. Numeroasele oraşe subterane sunt conectate între ele prin tuneluri. Ei dispun de tehnologie. Mai concret, ei au un câmp de forţă protector în jurul planetei lor, astfel încât planeta este protejată în timpul călătoriilor cosmice. Luna lor are cateva staţii spatiale în subteran, locuite de oameni, şi este protejata în acelasi mod ca şi Nihohia. Acesti oameni au calatorit prin cosmos cu Nihohia de 100.000 de ani, şi au comunicat prietenos şi cordial cu multe civilizatii pe care le-au intalnit. In prezent ei sunt inca în aceasta a treia dimensiune vibratorie (ca şi voi) dar vor ascensiona în a patra, asa cum o veti face şi voi impreuna cu planeta voastra.

10. Ce poţi spune despre Nibiru?

R: Este o planeta de marimea lui Jupiter, cu mult în urma fata de Tekoma.

11. Este locuită, există oameni acolo?

R: Da, pe Nibiru există oameni, dar în a patra dimensiune vibratorie. Această trecere de la a treia la a patra dimensiune au făcut-o în ultimii 2.000 de ani terestri. Ei sunt cunoscuţi pe Terra ca Annunaki. In realitate, Annunaki este doar un mic clan al oamenilor de pe Nibiru, care se numesc Nibi.

12. Ce se va petrece atunci când Nibiru va ajunge în sistemul solar?

R: Nimic. Nibiru nu va ajunge în sistemul solar. Consiliul Andromeda a negociat cu Nibi astfel ca acestia sa nu interfereze în niciun fel cu pământenii. Ca parte a acestei hotărâri, Consiliul Andromeda a primit ajutor de la fiinţe din dimensiunea a cincea vibratorie care furnizează metode specifice pentru ca traiectoria planetei Nibiru sa fie deviată astfel încât sa treaca mult peste sistemul solar, la o distanta foarte mare. De aceea, trecerea lui Nibiru atât de departe de sistemul solar va avea doar efectul unei usoare şi abia-perceptibile brize blande.

13. Cand anume va trece Nibiru pe langa sistemul solar?

R: Nibiru va devia pe deasupra planului sistemului solar la sfarsitul lui noiembrie pana la mijlocul lui decembrie 2011.

14. Ce efecte va avea această trecere?

R: Pe Pământ nu se va simti mai nimic.

15. Care ar putea fi cauzele schimbărilor planetare majore care sunt discutate activ acum? Au legătură cu anul 2012?

R: Multe din schimbările Pământului care vor avea loc în anii 2012 şi 2013 vor fi produse de inaltele energii provenite din inima galaxiei care este o gaura neagra, un corp ceresc cu o masa imensa, energii care se concentrează în planul ecuatorial al galaxiei, şi în care Terra va ajunge curand. Această inimă galactică, impreună cu inalta energie vibratională a planului ecuatorial galactic determină perturbari magnetice care au ca rezultat o crestere a vibratiei Pământului. Aceste noi energii pe care Pământul acum le primeste sunt în banda de frecvente a celei de-a patra dimensiuni vibrationale şi vor continua timp de mii de ani. Pentru a micşora riscurile, şi pentru a face ascensiunea gradat, toate acele biosfere dispun de un câmp de forţă protector pe care îl folosesc pentru a ajusta gradat aceasta "cascadă" de energii înalte, astfel încât planetele sistemului solar sa ascensioneze în siguranţă. Rămane de vazut cat de mare sau mica va fi agitatia pe Terra.