Vizitatorii galbeni din spatiu - extraterestrii

Vizitatorii galbeni din spatiu - extraterestrii
Vizitatorii galbeni din spatiu

Plecind in expeditie, profesorul chinez Qui Pu-tay nu banuia extraordinarele descoperiri ce-l asteptau. In provincia Nwynahay umblau tot felul de zvonuri. Erau mentionate locuri de taina in care cu multe mii de ani in urma au venit din cer niste fiinte. Erau slabe, scunde, cu capul foarte mare si aveau fetele de culoare galbena. Aspectul lor baga groaza in sufletele oamenilor din triburile pamintene, groaza dublata de repulsie. Localnicii cautau sa ii ocoleasca pe vizitatori. Acestia locuiau izolati de paminteni, dar ii tineau pe bastinasi in permanenta teroare.

Desigur, putini sint cei ce dau crezare unor istorii de acest gen. Dar dupa ce arheologul chinez a facut anumite descoperiri, lumea stiintifica si-a schimbat radical atitudinea fata de legendele locale.

Comori arheologice de nepretuit

Expeditia a pornit spre muntii Bayan-Kara-Ula. Drumul n-a fost deloc usor, caci, asa cum glasuieste un proverb chinez, drumurile frumoase nu duc departe. Dar, odata ajunsi pe culme, dirzenia membrilor expeditiei si-a primit rasplata binemeritata: in pesterile de acolo ii asteptau adevarate comori!

Peretii pesterilor erau acoperiti de desene: stele, Soarele rasarind, Pamintul, Luna si o multime de corpuri ceresti ce se indreapta catre planeta noastra. Iar in interiorul acestor grote erau o multime de schelete ale unor fiinte neobisnuite, cu capete enorme si trupuri firave!

Savantii si-au amintit de legendele auzite de la localnici despre vizitatorii de demult. Alaturi de numeroasele oseminte, cercetatorii au gasit si 176 placute de piatra, pe care erau gravate o multime de hieroglife.

Teoria celor 176 de tablite

Placutele de piatra au fost duse la Beijing. Specialistii in descifrarea scrierilor stravechi s-au chinuit peste 20 de ani sa gaseasca cheia ciudatelor scrieri. In cele din urma, profesorul Tsum Um-nyu de la Universitatea din Beijing a reusit sa descifreze citeva rinduri. Descoperirea a fost... uluitoare!

In tablite se vorbea despre o catastrofa, care avusese loc cu aproximativ 12.000 ani in urma! Se vorbea in text despre popoarele dropa si ham, care au venit din Cosmos si s-au stabilit in pesterile muntilor inalti Bayan-Kara-Ula.

In textul referitor la dropa se spunea: Dropa au coborit din nori pe navele lor aeriene, iar in scrierile semintiei ham era deplinsa pierderea navelor lor aeriene si imposibilitatea de a mai construi altele.

Descoperirile senzationale ale savantilor chinezi au fost inghetate de autoritatile RP Chineze. Orice informatie referitoare la enigmaticele placute era pusa sub interdictie, dar aceasta a stirnit si mai mult interesul in lumea intreaga. Cu atit mai mult cu cit descoperirile arheologilor chinezi sint in consonanta cu numeroase alte descoperiri si cu ipotezele lansate de paleoufologie.

Alte descoperiri

La inceputul secolului XX, scufundatorii care pescuiau de la fundul marii bureti au scos un interesant mecanism, care ar putea fi considerat un fel de dispozitiv de calcul; cu ajutorul acestuia se poate calcula miscarea Soarelui, a Lunii si planetelor. Aparatul acesta a fost confectionat in anul 82 i.Hr.!

In Irak si in Egipt, expeditii arheologice au descoperit lentile de cristal slefuite. Aceste lentile se pot realiza doar folosind oxid de cesiu, iar oxidul de cesiu nu se poate obtine decit prin procedeul electrochimic!

Pe platoul peruan, la Naska, exista vestitele desene gigantice - cercuri, triunghiuri, spirale si linii drepte, compunind niste figuri, care nu pot fi vazute decit de la mare inaltime! Unele voci sustin ca desenele ar fi putut fi facute de bastinasi - incasi sau alte semintii.

Numai ca acestia ar fi avut nevoie de un laser de mare putere si de aparate de zbor, pentru a trasa de la mare inaltime toate siluetele acelea.
O alta ciudatenie sint statuetele dogn, amintind de oameni imbracati in costum de scafandru sau cosmonaut.

Dar celebrele desene din pesterile de la Altamira (Spania), Franta, Peru, California sau cele din Sahara? Acestea si multe alte enigme vin sa se adauge la descoperirile mai vechi sau mai noi, din lumea intreaga.

Date si cercetari de ultima ora

Desigur, lista descoperirilor extraordinare poate continua la nesfirsit. Cercetatori din lumea intreaga incearca sa dezlege toate aceste enigme.

Unul din cei mai preocupati de dezlegarea acestor taine a fost si profesorul englez Robin Evans. De cum a fost posibil, el s-a grabit sa continue cercetarile colegilor chinezi in zona muntoasa Bayan-Kara-Ula, pornind o noua expeditie arheologica. Cercetatorii englezi nu au facut descoperiri arheologice epocale, dar... i-au gasit pe urmasii vizitatorilor sositi pe Terra acum 12.000 de ani!

Intr-o asezare izolata din munti numita Guylong traieste o micuta comunitate de localnici de numai 63-95 cm inaltime. Acestia isi spun droza si sustin ca stramosii lor au venit de pe una din planetele constelatiei Sirius. La sosire, nava lor s-a izbit de un munte si s-a sfarimat, iar cei mai multi dintre astronautii de la bord au pierit. Cei ce s-au salvat s-au adaptata la conditiile de pe Pamint.

Este greu de precizat daca micutii localnici sint chiar urmasii anticilor calatori veniti din Sirius sau relatarea catastrofei din epoca straveche este doar o legenda fara acoperire.

Situatia se va clarifica daca specialistii vor putea sa compare scheletele gasite in pesteri de prima expeditie si structura osoasa a celor ce se pretind urmasi ai lor. Pentru aceasta va fi nevoie de acordul celor ce-si spun fii ai stelelor, ca si de aprobarea autoritatilor chineze. Sa speram ca vom afla, in curind, care este adevarul. Poate, cine stie?



Nora Nicolae