VECHII INDIENI AVEAU ARME NUCLEARE - OZN

VECHII INDIENI AVEAU ARME NUCLEARE - OZN
Armele nucleare ale vechilor indieni


Se pare ca vechii indieni au avut capacitatea de a construi arme nucleare devastatoare pentru a le folosi impotriva inamicilor lor. Mai mult decit atit, mai multi cercetatori in domeniul OZN afirma ca arme nucleare teribil de puternice le-au fost date vechilor indieni de extraterestri, entitati foarte avansate venite de pe alte plante. Urmarind citeva pasaje din legendele nationale indiene vom descoperi cu uimire dovezi ale acestor afirmatii.

 Interpretarea vechilor legende indiene releva existenta armelor nucleare

Exista o legenda indiana care face referiri  la capacitatea stravechilor indieni de a construi si manipula arme nucleare deosebit de distructive.

Multi cercetatori OZN afirma ca tehnologia avansata de care dispuneau indienii le-a parvenit de la civilizatiile extraterestre foarte avansate care se pare ca ne-au vizitat planeta si in acele vremuri.

Acesti partizani ai vechilor astronauti spun ca nu se explica cum acesti stramosi ai indienilor au putut dezvolta o tehnologie atit de avansata pentru a construi astfel de arme atit de sofisticate incit ar fi putut distruge pamintul.

Sceptrul incandescent facea ravagii in rindul soldatilor

Citind atent unele pasaje din Ramayana si Mahabharata se pot remarca referirile la diversele tipuri de arme nucleare a caror existenta o afirma cercetatorii.

Pentru inceput sa urmarim urmatoarele  indicii care pot constitui o evidenta a efectelor dezastruoase ale armelor nucleare:

Inconjurat de ei… Bhisma a lovit naprasnic ca un leu dezlantuit si s-a repezit la ei cu  forta teribila a sceptrului distrugator. Sceptul de duritatea diamantului arunca, la fel ca trasnetele lui Indra, soldatii in batalie si parea ca se umple tot pamintul de zgomotul lor groaznic. Ca o torta in flacari acel teribil sceptru inspira teama. Vazind acel teribil buzdugan incandescent inzestrat cu raze de lumina care-i vina, soldatii au fugit ingroziti scotind strigate groaznice. Si acele sunete incredibile... ale sceptrului incandescent au distrus multi oameni care au ramas pe loc si din multe vehicule (care de foc zburatoare) au fost doboriti razboinici.

Desi pare un scenariu de film science-fiction, este vorba totusi de legende antice

Este foarte straniu cum toate acestea seamana cu scenariile de film in care au loc razboaie ce se petrec in viitor, cind se presupune ca orasele mari ale lumii vor fi bombardate cu rachete cu antimaterie lansate din spatiu, de pe statii orbitale sau imense nave.

Localnicii sufereau de boli grave, ca si cum ar fi fost iradiati

Conform traditiei indiene se vorbeste despre un lung razboi intre Kauravas si Pandavas. Ceea ce este interesant este faptul ca in timpul acestei batalii care a avut loc intr-o padure s-a folosit o arma teribila care se spune ca era capabila sa distruga intreaga lume. Razboinicii erau foarte ingrijorati pentru femeile si copiii lor deoarece in urma folosirii acestei arme ei sufereau de diverse boli inca multi ani dupa aceea. Se stie care a fost efectul bombei de la Hiroshima si faptul ca si acum localnicii si descendentii lor acuza boli care presupun o iradiere radioactiva.

Oamenii si animalele fugeau infricosate din calea valului de caldura degajat

Iata cum, aceste vechi legende povestesc ce s-a intimplat atunci, in acel teribil razboi, cind a fost folosit sceptrul incandescent.
Soarele parea ca se invirteste. Universul pirjolit de caldura parea distrus pentru totdeauna. Elefantii si celelalte creaturi ale pamintului au fugit infricosate de energia degajata de arma. Caldura degajata le ingreuna respiratia si-i determina sa fuga in cautarea unei zone in care sa fie protejati de acea teribila forta...

Un puternic suflu a acoperit strigatele de victorie

De asemenea, in acelasi pasaj se vorbeste despre o tristete profunda care a cuprins deodata intreaga armata. Tot cerul se intunecase si totul era cufundat in bezna. Rakshashas si Vicocha au sarbatorit impreuna bucuria victoriei cu strigate infricosatoare. Un vint teribil a inceput sa sufle.

Totul in acest pasaj vorbeste despre ceva infiorator: Arjuna si tovarasii sai (eroii razboinici din aceasta legenda) pareau ca sint in posesia unui arsenal de diverse arme nucleare sofisticate echivalente sau poate mai puternice decit cele detinute de marile puteri in zilele noastre.

Asemanarea cu dezastrul de la Hiroshima este izbitoare

Cunoscind dezastrul provocat de bombele de la Hiroshima ne este foarte usor sa intelegem ce s-a petrecut atunci:

Cerurile urlau, pamintul mugea, fulgere brazdau cerul, coloane de flacari se ridicau spre cer pentru ca apoi o cenusa densa sa cada pe pamint. Lumina focului era estompata si focul se stingea. Oricine era lovit de lumina devenea ca o cenusa.

Si din nou din aceeasi sursa aflam: A fost o imagine ingrozitoare. Corpurile cazute erau atit de mutilate incit nu mai pareau fiinte umane. Niciodata pina atunci nu s-a vazut o arma atit de ingrozitoare si niciodata inainte nu s-a mai auzit de asa ceva.

In acele zile ingrozitoare cind s-a produs catastrofa de la Hiroshima opinia publica a putut sa vada si sa auda pentru prima data de ingrozitoarele arme nucleare si, mai mult chiar, despre teribilele efecte pe care ele le pot produce atunci cind sint folosite.

Se pune intrebarea daca scriitorii antici descriau realitatea sau infloreau evenimentele

Citind aceste pasaje este evident ca vechii soldati indieni aveau arme puternice, cel mai probabil bazate pe utilizarea energiei nucleare.

Dar se poate considera o simplificare exagerata a evenimentelor daca se considera ca vechii soldati indieni aveau asemenea arme. Se pune intrebarea daca vechii scriitori se bazau pe faptele simple sau le interpretau in mod simbolic.

O alta intrebare se refera la provenienta armelor

Toate acestea inseamna desigur ca marea intrebare care se pune este daca vechii indieni au primit ingrozitoarele arme nucleare de la fiinte inteligente care veneau de pe alte planete. Si pentru ce au facut acest lucru, deoarece este evident ca atit invinsii, cit si invingatorii aveau de suferit in urma utilizarii armelor? Era oare pamintul un loc de testare a ingrozitoarelor arme?

Mesajul este unul singur: trebuie sa pastram pacea

Important pare un singur lucru in acest caz: pacea trebuie sa fie singurul nostru tel. Chiar daca  legendele indiene ne ingrozesc prin descrierile lor facute asupra mortii si distrugerilor provocate de razboaie, se spune ca Mahabharata este in mod cert un manifest impotriva razboiului si prezinta importanta pacii si a nonviolentei.

 Cristina Matache