INGERII PAMANTENI & COPIII INDIGO SI CRISTAL

INGERII PAMANTENI & COPIII INDIGO SI CRISTAL

Noul tip uman si centrii energetici








Copiii Indigo si de Cristal nu numai ca gandesc si se comporta diferit fata de predecesorii lor, dar sunt diferiti si spiritual. Corpurile lor subtile sunt mult mai dezvoltate si sunt conectati in mod diferit. Deoarece, ei reprezinta urmatorul pas in evolutia umana , ei poarta in aura lor semintele unei noi si importante energii care se naste pe planeta.


Este bine cunoscut de catre oamenii de stiinta ca fiecare om are o mare parte din creier si capacitatea ADNului nefolosita sau pentru care ei inca nu gasesc utilitate. Acest "surplus" de AND este chiar considerat lipsit de valoare. Totusi nu este o capacitate libera sau nevalorificata, ci este potentialul uman innascut care asteapta sa fie activate.


Fiecare fiiinta umana de pe planeta are aceasta capacitate innascuta de capata viata la potentialul complet. In metafizica, descriem aceasta capacitate Modelul Ingerului Uman. Oamenii la origine au fost desemnati sa aiba o constiienta completa a esentei lor divine si origini lor angelice. Insa, ca partea explorarii densitatii 3D, ei au fost de accord sa fie deconectati de la aceasta inalta constiinta pentru o vreme. Aceasta a avut ca effect faptul ca o parte a modelului sa fie decuplata, pentru a permite accesul acestei faze a evolutiei in aceasta densitate.


Acum insa, oamenii sunt gata sa se reconecteze , pentru ca au parcurs intreaga experienta a densitatii 3D. Suntem gata sa ducem aceasta experienta cu noi, "acasa" la sinele nostrum angelic. Suntem gata san e reconectam iar copiii Indigo si de Cristal sunt generatia de transfer. Ei sunt Podul curcubeului. S-au nascut cu modulul angelic complet conectat si sunt gata de drum!


Modelul Vechi si Nou



Modelul vechiului Om se baza pe un system energetic al corpului subtil format din 7 Chakre. Ele aveau urmatoarele culori:


-Chakra Crestetului: ALB
-Chakra Fruntii: INDIGO/VIOLET
-Chakra Gitului: ALBASTRU
-Chakra Inimii: VERDE/ROZ
-Chakra Plexului : GALBEN
-Chakra Sacrala: PROTOCALIU
-Chakra bazala: ROSU


Modelul Noului Om sau a Ingerului Uman, are 13 chakre si acestea au urmatoarele culori:


-Chakra Crestetului si a Capului: AURIU si ARGINTIU
-Chakra Pieptului superior-dreapta: ROSU
-Chakra Pieptului superior-stinga: ALBASTRU
-Chakra Inimii si a Abdomenului: VIOLET
-Chakra Minii Drepte: ROSU-VIOLET
-Chakra Minii Stingi: ALBASTRU-VIOLET
-Chakra Burtii si a organelor genitale: ROSU-PORTOCALIU
-Chakra soldului Drept si a pulpei superioare: PORTOCALIU
-Chakra Soldului Sting si a pulpei superioare: VERDE
-Chakra Genunchilor si a pulpei inferioare: GALBEN
-Chakra laba si glezna dreapta: PORTOCALIU-GALBEN
-Chakra laba si glezna stinga: GALBEN-VERDE
-Steaua pamintului: ALBASTRU ?VERDE


Deci! De aceea sunt atit de diferiti!!


In noul model energia curge in jos prin coloana vertebrala si apoi inapoi in sus prin prejur, formind niste " aripi de energie" ca ale unui inger. Aceasta inseamna ca noul "inger uman " se autosustine energetic si poarta energia la o viteza si vibratie mai mare. Copiii Indigo si de Cristal au de aceea mai multa energie si incearca sa si-o exprime in mod diferit.


Copii Indigo incearca sa-si canalizeaza energia in miscare si creativitate, ceea ce duce deseori la hiperactivitate si diagnosticarea cu ADD. De fapt, nu e nimic rau ( nici o problema ) cu acesti copii, ei doar incearca sa-si exprime simplu energetia care curge prin ei in anumite momente.


Copiii de Cristal , pe de alta parte, isi exprima energia prin incetinirea fizicului si concentrarea asupra aspectelor spirituale si multi-dimensionale.


Experienta Ingerului Uman Indigo



Copiii Indigo se nasc cu cele 13 chakre activate. Misiunea/Rolul lor este sa fie "bombe de sistem" , asa ca energia lor este centrata pe lumea exterioara. Ei se folosesc de curgerea intense a energiei kundalini pentru a simti /a experimenta lumea si modifica energiile dense si cristalizate. Acesti ingeri umani au nevoie de energia lor hiper-dinamica pentru a distruge si schimba vechile structuri si densitati ale experientei umane 3 D. " Mania tipica" copiilor Indigo este expresia acestei energii centrate pe a distruge vechiul sstem si sa curete vechile energie.


Copiii Indigo au nevoie sa fie ajutati sa inteleaga sis a-si echilibreze curgerile de energie si nu sa fie "tariti" intr-o normalitate cu medicamente ca Ritalin si Prozac. Acest tip de medicatie doar ii face sa se "detaseze" de modelul lor "inger uman" si sa-i "intepeneasca" in modelul 3D.


Experienta Ingerului Uman de Cristal


Multi Indigo se transforma acum in starea de Cristal , pe masura ce munca lor se apropie de sfirsit . Ei devin acum noii Copii De Cristal.


"Ingerul Uman " de Cristal a venit acum sa ne aduca experienta dragostei, a pacii si armoniei pe planeta, deci de aceea aceste fiinte nu au nevoie de acea focalizare puternic exterioara a Copiilor Indigo. Ei in schimb incearca sa echilibreze energiile inalte si joase ale structurilor.


Incetinirea in dezvolatare a multor copiii de Cristal este mai mult o expresie a nevoii de focalizarea a energiei lor kundalini intre constiinta 3D si 4D, si a starilor de constiinta angelica multidimensionala.


Adultii care desfasoara programe de activare si ascensiune invata de asemenea sa lucreze cu un tip diferit de energie kundalini care este mult mai intensa si puternica, si invata sa-si echilibreze energia intre cele 13 chakre. Toti oamenii au acum sansa de-si activeze cele 13 chakre ale modelului "ingerului uman".



Sa ne intelegem proprii copiii


Pe masura ce cititi aceste rinduri, veti intelege ca Noii Copiii sunt diferiti. Energia lor este mult mai rafinata si mult mai intensa.

Ei sunt mult mai sensibili si simt mult mai profund. Ei stiu cine sunt si au o constiinta si o atentie multi-dimensionala.


Trebuie sa-i pretuim pentru cine si ceea ce sunt, si sa incetam sa-i fortam sa se conformeze paradigmei acestei dimensiuni 3D.


Sarbatoriti Noul Inger Uman care s-ar putea sa fie copilul vostru!