Ascensiune

Procesul de Inaltare (Ascensiune)


Dosarele Akashice: Inregistrarile vietilor tuturor sufletelor care au trait in cadrul Creatiei Fizice. Dosare care contin documente detaliate despre fiecare eveniment care s-a derulat pe durata tuturor momentelor ale fiecarei vieti.




Inaltare (Ascensiune): Proces prin care fiinta integreaza corpul fizic cu corpurile spiritual (sufletul) si astral si care ii permite sa atinga starea plenara de constienta.


Corp Astral: Corp ne-fizic. Se refera, de asemenea, la mijloacele prin care sufletul este conectat la corpul fizic. De obicei calatoreste pe taramurile mai joase ale Planului Astral (inaltimi fizice mari) in timpul starilor de somn sau vis.

Aura : Camp electromagnetic care inconjoara corpul si care este dat de energiile Vietii care insufletesc corpul.

Chakre : Centrii energiei vietii (centrii vitali) ai corpului. Corpurile fiintelor cu constienta limitata contin sapte centri majori vitali sau chackre. Fiintele in stare de constienta plenara au in jur de 13 astfel de

centri vitali de energie, localizati in si deasupra corpului fizic.

Stare de constienta plenara (totala) : Stare a realitatii nelimitate in care corpurile fizic, mental, emotional si spiritual sunt in comuniune totala. Denota folosirea integrala a capacitatilor mentale si spirituale neutilizate in prezent : posesia corpului de lumina si a intregii game a abilitatilor

psihice, ca telepatia si telekinezia ; capacitatea de materializare instantanee ; conexiunea absoluta cu dimensiuni spirituale sau inalte. Nu reprezinta insa o stare de comuniune atat de plenara cu dimensiunile inalte ca a Maestrilor Inaltati. Un alt termen pentru Fiinta Umana Galactica (Omul Galactic) in stare de totala constienta.

Omul Galactic: Fiinta umana in stare de constienta totala. Este numit si Inger fizic, avand intreaga memorie a propriilor dosare akashice si a adevaratei misiuni a vietii sale.

Karma: Rezultat al interactiunilor cu alte fiinte “trezite”, constiente. Modalitate principala prin care este judecata fiecare viata. Creeaza cicluri care determina natura urmatoarei vieti a cuiva. In era care urmeaza, gratia divina va intrerupe legea ciclului karmic.

Lucrator întru Lumina: Locuitor luminat al Pamantului, care lucreaza cu Maestrii Inaltati si Taramurile Angelice pentru a aduce mesajul Inaltarii si al noii Ere a Luminii, publicului larg. Poate fi un suflet luminat de pe Pamant (cineva care a fost prins in ciclul karmic pentru multe vieti pe Pamant) sau un potential iluminat (« samanta de stea »).



Merkaba: (una dintre definitii) Alta denumire pentru Corpul de Lumina al cuiva. Parte a constientei depline, atunci cand corpurile spiritual, astral si fizic sunt in comuniune. Permite reducerea dimensiunilor proprii, astfel incat se poate calatori instantaneu oriunde.

Ritual: Set de proceduri specifice uzuale, realizate regulat, avand un scop definit. Principalul exemplu al unui ritual sacru ar fi utilizarea meditatiei sau exersarea vizualizarii pentru atingerea unui scop divin, ca vindecarea Pamantului sau propria evolutie.

Spirit: Suflet sau parte ne-corporala a fiecarei fiinte vii. Se refera si la Fiintele de Lumina care ajuta la reducerea (intensitatii) incercarilor zilnice ale existentei umane.

Forma-gand : Entitate creata de gandul propriu al cuiva sau al unei alte fiinte sau grup. Este capabila de a afecta sanatatea sau comportamentul unei persoane naive (credule, nesusceptibile) sau neprotejate.




Aspecte ale saltului evolutiv

Asa cum stim deja, nu toate sufletele de pe Pamant vor trece prin Portal in cea de a 5-a Dimensiune. De fapt, marea majoritate a umanitatii fie ca isi va lasa corpul fizic pe masura ce planeta se apropie de Portal fie va trece intr-o stare aferenta celei de a 4-a Densitati de Constiinta. Cei din urma (din estimari, cam un sfert din populatia actuala) nu vor avea o vibratie suficient de inalta pentru a trece complet in starea de constiinta a celei de a 5-a Densitati (vezi diferenta intre Dimensiune si Densitate in mesajele anterioare). Planeta Pamant va trece prin Portal si va deveni o planeta a celei de a 4-a Densitati de Constiinta manifestata in cea de a 4-a Dimensiune de Existenta a Universului. Pentru a explica in mod detaliat interactiunile dintre cea de a 3-a, 4-a si a 5-a Dimensiune si a explica in totalitate vibratiile de Constiinta aferente celei de a 3,4,5-a Densitati de Constiinta a sufletelor de pe planeta ar implica diagrame complicate si matematica avansata. Pentru usurarea noastra sufleteasca , nu este necesar in acest moment sa trecem la o treaba atat de complexa...

In vreme ce unii dintre noi nu au nevoie de o descriere stiintifica a Saltului Galactic, este totusi de ajutor multora si sunt (si vor fi) descrise in detaliu contextul si metode de a ne "misca" cu Gratie in tranzitia din a 3-a Densitate spre a 4-a si apoi a 5-a Densitate.


 O alta perspectiva a SaltuluiPentru cei dintre noi care sunt clarvazatori (sau cel putin orientati catre vizualizari), sa rezumam discutia de pana acum folosind imagini cat mai simple. Avem o Galaxie in Spirala, Calea Lactee, ce se roteste in jurul centrului sau (ca o morisca), si Sistemul Solar, Soarele, planetele marginale mari gazoase, tot restul incluzand planetoizi "vagabonzi" si asteroizi, toti rotindu-se (in jurul propriului centru si al unui Soare), impreuna cu alte planete si stele din acest brat marginal de Galaxie. Pe masura ce aceste corpuri ceresti se invart impreuna cu bratul de galaxie, ele intalnesc o raza de radiatie electromagnetica scalara de mare intensitate, provenind din Soarele Central Galactic. Este ca si cum cineva din centrul Galactic ar avea o lanterna uriasa ce radiaza Lumina si Sistemul nostru Solar trece prin aceasta raza de Lumina (pe durata a 150 de ani Pamantesti, din care insa numai 20 de ani in zona de radiatie intensa).

Pe masura ce Pamantul trece prin aceasta Raza de radiatie, toate formele sale de viata (precum si planeta) sunt transformate, translatate si transmutate in urmatoarea Dimensiune.

Cei care nu vor fi capabili sa suporte (incorporeze) saltul de frecventa de vibratie isi vor parasi corpurile si se vor incarna pe o alta planeta din alt sector al Galaxiei, preferabil intr-un sector ce nu va trece in viitorul apropiat printr-un astfel de Salt Galactic. Cei care vor putea integra noile frecvente dar nu vor reusi sa treaca complet prin Poarta Stelara in cea de a 5-a Dimensiune, se vor gasi in cea de a 4-a Dimensiune, care este dimensiunea Gandului si Timpului. Pentru o fiinta a celei de a 4-a Densitati de Constiinta traind in cea de a 4-a Dimensiune a continuumului spatio-temporal, viata pare similara cu ceea ce se intampla in Dimensiunea a 3-a cu exceptia (semnificativa) a faptului ca ea este stie ca este un Creator care prin actiune constienta isi creeaza Realitatea.

O fiinta 4D (Densitate, Dimensiune) invata sa creeze din Centrul ei spre Exterior, iar lumea pe care o vede este un Paradis Iluminat care reflecta propria stare de Inalta Constiinta. Aceasta este Era de Aur din profetii.

Cei care vor fi capabili sa treaca complet in cea de a 5-a Dimensiune (estimativ intre 15-30 milioane) vor trai experienta versiunii 5D a Pamantului. Ca si noi, Pamantul este o Fiinta multidimensionala de Lumina, manifestata ca si planeta (in loc de o forma stelara sau umanoida). Frecventa ei Dominanta va trece din 3D in 4D (ca densitate), deci, acei dintre noi care trec prin Ascensiune in 5D vor fi fiinte ale celei de a 5-a Densitati de Constiinta traind intr-o lume a celei de a 4-a Densitati, mai exact spus, fiinte ale celei de a 5-a Densitati de Constiinta traind in cea de a 4-a Dimensiune de existenta.

Limbajul este desigur limitat dar speranta mea este ca o anumita imagine incepe sa se formeze in randul cititorilor interesati.... Ca fiinta a celei de a 5-a Densitati de Constiinta traind in cea de a 4-a Dimensiune spatio-temporala, exista anumite "avantaje" fata de fiintele celei de a 4-a Densitati de Constiinta traind in cea de a 4-a Dimensiune. In vreme ce fiintele 4D vor trece inca prin procesul de imbatranire si moarte fizica (traind totusi intr-un Paradis Pamantesc), reincarnandu-se pana in momentul cand vor fi si ele capabile sa se Inalte prin Ascensiune dincolo de Roata Reincarnarii, fiintele 5D vor trai in Corpuri Cristaline de Lumina Nemuritoare. Pentru o vreme fiintele 5D vor fi inca vizibile celor 4D, dar, in cele din urma, fiintele 5D isi vor creste suficient frecventa de vibratie pentru a deveni invizibile chiar si fiintelor 4D. Numai oamenii 4D ai Erei de Aur care sunt clarvazatori si telepati vor fi capabili sa interactioneze cu cei care vor ajunge la nivelul 5D... (Mentionez aici ca dupa saltul total in 4D moartea fizica nu va mai fi insotita de tragedia de acum... Moartea fizica va fi o tranzitie usoara si constienta... Dupa o perioada de odihna si evaluare, sufletul 4D va reveni in forma in Paradisul Pamantesc si va evolua constient spre 5D...)





DOSARUL DE INSCRIERE LA CURSURI SI ACTIVARI / INITIERI:

- Scrisoare de Intentie (prezentati motivele pentru care doriti sa participati)
- Istoric boli fizice si emotionale
- Educatie si Profesie
- Copie CI / BI
- Poza

Va rugam sa ne transmiteti aceste informatii la adresa de e-mail office@evolutiespirituala.ro

Cursurile si initierile / activarile se sustin atat online / la distanta, cat si la Craiova, pentru grupe de minim 20 de persoane. Sustinem cursuri si in alte orase, in masura in care se formeaza grupe de minim 25 de persoane.

Pentru toate initierile , activarile si acordajele energetice la nivel de Master-Teacher, mai putin cele gratuite, veti primi dupa initiere Suport de curs si Certificat.